Șobolani la ușa farmaciei

Dimineața pe răcoare, șobolani-s la plimbare. O cititoare cotidianul.ro a trimis pe adresa redacției un filmuleț realizat în sectorul 3, mai exact la intersecția dintre strada Liviu Rebreanu și Bd. Nicolae Grigorescu.

În imagine, se văd două rozătoare care nu păreau deloc speriate de mersul trecătorilor. Filmarea a fost realizată în fața unei farmacii așa că poate ridica o intrebare. Or fi avut ceva de cumpărat urgent?

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Atat timp cat nu veti spune exact adresa, numele farmaciei etc. scrieti degeaba.

 2. Se vede din imagini ca sobolanii sunt grasi, curati, ingrijiti, deci actualul primar trebuie re-votat.

 3. Sobolanii sunt fiinte inteligente si care, cu tunelele pe care le fac, ajuta la afinarea pamântului si regenerarea vegetatiei. Sunt, de altfel, si noi animale de companie (pentru cine-si creeaza conditiile de-a le avea).

 4. veveritele canadiene si sobolanii romanesti,nelipsiti in decorul tarilor respective

 5. banuiesc ca sunt blanzi si pusi de cineva acolo. Sobolanii sunt extrem de inteligenti si nu stau in lumina, pasivi gata sa fie prada altor pasari, animale. acestia ori sunt blanzi – multi oameni ii cresc pur si simplu in casa ca si animale de companie – mai ales in franta, am vazut. ori sunt otraviti sau bolnavi.
  https://www.youtube.com/watch?v=DGdjOU6r5GE

 6. O imagine de campanie electorala. Dar pana acum de ce nu au fost filmati. Vor apare tot mai multe asemenea imagini pt a lovi primarii.

 7. Se numeste Micul Paris, iar daca Parisul are sobolani, atunci si Micul Paris are sobolanii ei unii la vedere, altii in lupanar…se spunea zilele trecute la radio ca in Centru vechi ”misuna” de turism ”special” cu minori…poate e o vorba daca nu atunci este o zona de evitat mai ales daca ai copii minori…

 8. @marin
  -shobolanii au fost MOMITI
  cum sint momiti telespectatorii la „national geographic”….

  -cica asa face China cu scoru social,
  ca megaimage cu cardu scocial!

 9. In moldoveana preferata a lui Ciolacu „nic” spun taranii la „nimic” .. iar „usor” e clara treaba cu greutatea..
  Asa si cu ssituatiile despre sobolani : „Nimic usor” = „Nicusor” 😀
  ..eu as chema-o si pe Madame sa faca gratare cu NIcusor Danut, ,chiar si in fata farmaciei .. o „sobolaniada” cu gratare pe carbuni cu amprenta carbon 0 😀

 10. EU O VOTEZ PE MADAME IN CONTINUARE ! NU E SOBOLAN LA FARMACIE! E PORCUSOR DE GUINEEA A LA MADAME!
  CICA SPUN TOTI CA LUI MAAME II E LENE SA CUMPERE DE LA MALL CARNITA …ASA CA MAI BUBUIE CATE UN SOBOLAN 😀 😀 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.