Ciolacu, după ce s-a milogit public la Piedone. „Am încheiat orice ofertă”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui Piedone că locul lui e ca primar, în continuare, la Sectorul 5, în echipa social-democrată.

„Tot ce am vrut să-i transmit domnului Cristian Popescu Piedone i-am transmis, până astăzi”, a spus Marcel Ciolacu, comentând declaraţia lui Cristian Popescu Piedone că nu se va retrage din competiţia pentru Primăria Generală şi că nu va negocia cu nimeni.

Întrebat dacă a avut o discuţie personală cu Cristian Popescu Piedone şi dacă îi va face o nouă ofertă, Ciolacu a răspuns că i-a transmis prin intermediul presei şi a subliniat că a terminat ce a avut de spus şi de transmis lui Piedone.

„Tot îi transmit sănătate. Eu am terminat ce am avut de spus şi de transmis domnului Cristian Popescu Piedone, am încheiat. Îi urez, din acest moment, sănătate”, a adăugat Ciolacu.

Intrebat dacă ar accepta o ofertă a lui Cristian Popescu Piedone pentru a ajuta la alegerile prezidenţiale, a afirmat că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone.

„Vedem la prezidenţiale. (…) Vă rog frumos, am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale şi cu asta am încheiat”, a precizat el.

Cristian Popescu Piedone a reiterat, miercuri seara, la  România TV că este exclus să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, reprosand PSD că nu a făcut o înțelegere cu el la început.

Piedone. „Eu am băgat sămânța în pământ, ei abia azi au băgat-o, nu au cum să culeagă roadele”

„L-am urmărit în detaliu pe domnul Marcel Ciolacu. Acest partid mic, PUSL, are propria lui coloană vertebrală și asta se numește Piedone. Nu mă dezic de la nimic. Eu mi-am depus candidatura, pe cuvântul meu, mă duc în prăpastie și nu mă întorc. Este exclus a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclus! Exclus! Exclus! Indiferent de rezultatul votului, cuvântul meu în fața cetățenilor valorează mai mult decât degringolada coaliției. Cel bun care trebuia să fie candidat, și aici vorbesc de Gabriela Firea, dacă o acceptau la începuturi. Dacă spuneau de la început „o susținem pe Gabriela Firea”, era altceva. Trebuiau să aibă verticalitatea să își asume! Atunci eu le-am cerut celor doi președinți de partid, dacă acceptau ca PUSL să intre în această alianță, să ne măsurăm, vedeam care era cel mai bun, pentru că trebuie să îl înfrângem pe Nicușor Dan. Nu știu de ce le-a „puțit” Piedone. Dacă îl alegeau pe Piedone sau pe Gabriela Firea de la începuturi cu siguranță astăzi eram în spatele Gabrielei Firea și o susțineam.

Electoratul s-a schimbat. Oamenii s-au săturat. Pe mine degringolada coaliției mă favorizează, iar acest lucru se va vedea la alegerile din 9 iunie. Eu astăzi sunt poziționat pe primul loc, mi-am ocupat locul. Eu simt zilnic ceea ce trăiesc în teritoriu, iar ei abia acum încep să simtă, că au coborât acum din Olimp. Vineri, Cristian Popescu Piedone, la mine nu vor exista proiecte, eu voi lansa ceva ce se numește „contract cu cetățenii”. Apoi, în Săptămâna Mare, eu voi pleca în vacanță cu nepoții, pentru că eu îmi permit, spre deosebire ei. Eu am băgat sămânța în pământ, ei abia azi au băgat-o, nu au cum să culeagă roadele. Nu le ajunge timpul”, a declarat Cristian Popescu Piedone în exclusivitate pentru România TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. O mare diferenta , Piedone are „contract „cu BUCUREȘTENI, este pe lovele , dar Nicusor contact, este pe bune .Cred ca bucureștenii o sa-i dea plasa lui Nicușor!

 2. Piedone este pe persoan fizica.

  Ciolacu sa iasa sa ia, la intamplare, un om intalnit pe strad si va va avea rezultate peste Firea din Clanul Pandele si azilele lor, bagate ca realizari.

 3. Iata-ma-s iar candidata !
  Dorul meu s-a implinit.
  Ce vis (bis) frumos si fericit!
  M-am facut cea mai aleasa
  si tot neamul mi-am marit.
  Ce vis (bis) frumos si fericit!
  Toata lumea mi se-nchina,
  Caci aice eu domnesc,
  si din oricare pricina
  Eu intai ma folosesc.
  Pastravi buni si caprioare,
  Capatane de zahar,
  Juvaeruri, bani, odoare…
  Toate le primesc in dar!
  Iata-ma-s iar candidata !

  Firea din provincie

 4. Ciolacule, nu va voteaza bucurestenii nici daca il propuneti pe presedintele vostru de onoare, Ion Iliescu!
  Ala judecat pentru crime!

 5. Un covrigar si un circar. Asta-i „clasa politica” prezenta la alegeri impreuna cu hoata de la sect. 1.

 6. SCURT- : DEMISIA ,DEMISIA,DEMISIA -D-LE CIOLACU !! CINE S-A MAI FĂCUT DE RÂS ÎN HALUL ACESTA? IAR-D-NĂ FIREA -V-AU LĂSAT NEURONII ?? PSD-ULE CHIAR AȘA DE „PĂCĂLIBILI ” SAU TRĂDĂTORI AȚI DEVENIT?

 7. Piedone trebuie sa se distanteze de psd, sa arate bucurestenilor ca el este un primar pentru oameni si locuitori, si nu o marioneta USL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.