Solidaritatea la alții: Cum se mai ajută?

1276421102Elton_John

Cântăreţul pop britanic Elton John va susţine un concert în interes caritabil din sufragerie. Recitalul va face parte dintr-un concert susţinut în beneficiul celor care lucrează în sistemul de sănătate american.

Elton John va susţine, săptămâna viitoare, un recital în interes caritabil din propria sufragerie.

Show-ul face parte din proiectul „Living Room Concert for America”, al postului american iHeart Radio. Show-ul va fi difuzat pe Fox TV şi online, iar încasările vor fi donate angajaţilor din domeniul sănătăţii publice din SUA care se luptă cu pandemia de COVID-19.

În afară de Elton John, la acest show vor participa Alicia Keys, Billie Eilish, Tim McGraw, Billie Joe Armstrong, Backstreet Boys, Mariah Carey şi alţii.

Artiştii vor cânta din propria locuinţă şi se vor înregistra cu propriile telefoane, pentru a promova şi distanţarea socială ca măsură de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Spectatorii vor fi încurajaţi să doneze bani unor organizaţii caritabile, potrivit tmz.com.

Show-ul special este programat pe 29 martie, când a fi trebuit să aibă loc gala iHeart Radio Music Awards, între timp anulată.

Actrița Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari organizaţiei No Kid Hungry, pentru alimente destinate copiilor care ar putea fi afectaţi de criza provocată la nivel mondial de pandemia de COVID-19.

„Începând din această săptămână, peste un miliard de copii nu mai merg la cursuri, pentru că au fost întrerupte din cauza coronavirusului”, a declarat Jolie într-un comunicat emis E! News.

„Mulţi copii depind de îngrijirea şi hrana primite la şcoală, inclusiv 22 de milioane de copii din America, ce au nevoie de sprijin în ceea ce priveşte asigurarea alimentelor”, şi-a explicat aceasta gestul.

Actriţa în vârstă de 44 de ani, emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari unor programe caritabile.

Jolie nu este singura vedetă de la Hollywood care şi-a demonstrat generozitatea în această perioadă de încercări. Fundaţia Rihannei a donat 5 milioane de dolari eforturilor rapide de stopare a răspândirii coronavirusului.

Arnold Schwarzenegger a donat 1 milion de dolari Frontline Responders Fund, care se ocupă de aprovizionarea cu echipamente medicale.

Cuplul Ryan Reynolds – Blake Lively a anunţat că va dona 1 milion de dolari unor organizaţii din SUA şi Canada care se ocupă de combaterea foametei.

Iar Kylie Jenner, membră a clanului Kardashian, a donat 1 milion de dolari pentru cumpărarea de măşti chirurgicale şi costume speciale pentru medici.

Din lumea sportului, Peter Lim, proprietarul clubului Valencia, a donat 50.000 de măşti medicale autorităţilor sanitare din oraşul spaniol, în lupta împotriva coronavirusului. A făcut și o donaţie şi de 300 de termometre.

Ximo Puig, preşedintele regiunii Valencia, a precizat că materialele donate vor fi puse la dispoziţia „personalului sanitar şi sociosanitar care luptă în prima linie contra propagării coronavirusului”.
Peter Lim, om de afaceri din Singapore, a pus şi două hoteluri ale sale din Manchester la dispoziţia autorităţilor locale engleze.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

  1. Dupa ce a scapat de HIV ii da mana sa cante contra COVID-20! Cine stie de unde sare iepurile! O mana intinsa e un gest inainte de toate! O candila/lumanare/flacara in vant! Succesuri!

  2. Ati ales un emblematic,un,vorba aia, „Afis de plenara amanata” !
    Zici ca suntem in sezonul imperecherii,in Parcul national Serengeti!
    Asteptam si un meci de fotbal in sufragerie,tot pe profil caritabil…

  3. Dacă calmarea solidarității și concilierii este sincera, atunci o sa îl vedem pe dr Beuran ministrul Sănătății.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.