Sondajul scos de Antena 3!

Antena 3 a prezentat o analiză sociologică făcută de ARA Public Opinion în legătură cu votul bucurestenilor în cazul în care Cătălin Cîrstoiu nu se află printre candidați.

Potrivit televiziunii, analiza se bazează pe sondaje realizate de compania menționată în perioada martie – aprilie 2024, pe eșantioane reprezentative la nivelul Capitalei, formate din 1.000 – 2.000 de respondenți, marja de eroare fiind de +/- 3% la un nivel de încredere de 95%.

Conform analizei ARA Public Opinion, prezentată prima dată vinerea trecută, Nicușor Dan e pe primul loc în opțiunile de vot, cu 34 – 37 la sută, în condițiile candidaturilor separate ale PSD și PNL.

Candidatul PSD, nenominalizat în sondaj, deoarece nu era cunoscut la momentul respectiv, are aproximativ 25%.

Cristian Popescu Piedone e pe locul 3, cu 20 – 23 la sută din voturi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

16 Comentarii

 1. Odata ce sprijinul pentru Piedone dispare si el se retrage ca doara nu o sa ii blocheze drumul doamnei de fier a PSD Gabriela Firea , ca doara a a fost achitat in procesul de la Colectiv ,toti bucurestenii se vor repezi sa voteze tandemul Firea -Burduja .

 2. CIOLACU ȘI FIREA ÎL FAC PE NICUȘOR -IAR-PRIMAR ! BRAVO JOHANIS -O LOVITURĂ DE MAESTRU ! DE CE PSD-UL NU A OPTAT DUPĂ EPISOADELE:1)NU FIREA!!! 2)CÂRSTOIU-ȘMECHERU!–LA PIEDONE? MĂ MIRĂ ȘI ATITUDINEA D-NEI FIREA! REPEDE I-A TRECUT SUPĂRAREA DUPĂ PRIMUL EPISOD!

 3. Mult succes Piedone si lui Nicusor. Macar sa fie corecte alegerile.
  Oricum alegerile dintr-un singur tur sunt varza si nereprezentative pentru noi.

 4. Doar idiotii se mai iau dupa sondajele facute in Romania.
  De pe vremea lui Basescu nu mai poti da 2 bani pe ele pentru ca ies asa cum vrea platitorul si nu sunt facute corect.
  Sondajul asta pare facut printre membrii USR.
  In Antena 3 nu mai am incredere de la sfarsitul lui 2020, inceputul lui 2021. De aceea nici nu ma mai uit la post tot de atunci.
  De fapt, de vreo 2 ani, nu mai urmaresc niciun post TV cu stiri. TOATE MINT.

 5. Fara sa se stie cine candideaza, sondorii au dat-o la intors, dar nu complet. USR + 3 din Betia Dreptei care n-au decat 13% voteaza pe NIcusor cu 37% ! Pinoccio, seful unui partid de 2%, a fost retrogradat de la 45% pana la 25% ! Ca sa fie crezuta, minciuna trebuie sa fie cat mai mare. Niciodata in ultimii 34 de ani nu s-a mintit ca acum de catre toti. Efectul „Dumbrava minunata”. Ma mir ca nu se mai sondeaza Shosho, un partid cu 3 membri era creditat cu minim 6-7%. Intre timp mai are decat 2 membri, Diana.

 6. WOW. Sondajele îl ficseaza pe Nicușor iar Antena 3 chică în extaz!!
  Nicușor și CNN cunoștință veche..
  Ce ți-a spus polițistul din New York
  La ureche..

 7. ‘ Sondaj de două parale ‘, 1000-2000 (?!), un sondaj se face pe un eșantion reprezentativ (vărstă, sex, educație) calculat la numărul persoanelor cu drept de vot înscrise în listele electorale. Una este un sondaj de intenție de vot și altceva fde exit-poll. Firma figura in 2022 cu 1 angajat!

 8. E adevarat ca Bucurestiul s-a umplut de prosti si s-a remarcat prin voturi imbecile, masochiste dar sa-l creditezi pe Nicu Paris mananca muci in direct cu 34 chiar 37% e de serviciul antidrog. Omul nu este din filmul care trebuie. Dar ma rog, vox populi vox dei!!!

 9. ARA PUBLIC OPINION S.R.L.este in insolventa ,se afla in modulul pentru instante,barat adica neputind citi date ,cine vrea poate sa „plateasca spatiu”!
  Cu ce drept ziaristic-legal si obligatie deontologica privind informarea,
  da doamna Ioana Radu aceste informatii din partea unei firme care e in faliment,inca venind de la CNN-ANTENA trei!
  Este inducere in eroare a publicului, „analiza sociologica”scoasa din burta clar pacalire a cititorilor.
  Fiind declarata in faliment,ce obiect de activitate „sociologic”mai desfasoara ei si ziaristii respectivi ?
  Du-te cu sondajul tau,”rezisto”Ioana Radu exact la cei ce te platesc sa inseli!
  voi ,”ziaristii rezist „si securistii acoperiti platiti de soros veti disparea nu stiu de ce va permite C N ,la Cotidianul !

 10. Puteti sava stergeti undeva cu toate sondajele. Nu numai ca nu sunt corect realizate, ci se publica rezultatele asa cum sunt dictate de cine are interesul si marca banul.

 11. Primarul va fi ales cu cel putin 35% din voturi.Singurul candidat care poate atinge procentul ăsta, în condițiile în care la București PSD împreună cu PNL nu trec de 45%, este Nicușor Dan. Hahalera nu trece de 25%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.