Șoșoacă – o diversiune?

A izbutit Diana Șoșoacă să tragă o cortină colorată, de circ peste precaritatea bugetului propus de guvernul Ciolacu? Sigur! Cu asupra de măsură! Dezbaterea publică premergătoare trimiterii la aprobare în Parlament a fost tot o făcătură. Un fake de dezbatere. Nici o explicație, nici o fundamentare. Un vis urît de noapte guvernamentală încheiat într-un coșmar de proiecție financiară. Ca o discuție despre economie în fuga unui cal speriat de avioane.

Scandalul iscat în Parlamentul României cu ocazia dezbaterii Bugetului pe anul 2024 a fost și el de rahat. Aproape că ne-a descalificat pe toți. A depășit toate precedentele, logica, bunul-simț și regulamentul de funcționare al Camerelor. Nu m-ar mira să nu fi făcut carieră de știre trăznită și pe televiziunile din lumea largă.

Dezbaterea n-a mai avut loc pentru că risca să ne arate în ce fundătură periculoasă ne aflăm. Și ce puțină minte au cei care l-au conceput. Plimbările useriștilor cu cutiile de carton inscripționate arătau mai mult a joc preșcolar.

Și atunci ce a putut fi? Am avut parte de o explozie puternică a fibrei noastre de flecari apolitici cu ifose de patrioți responsabili? A fost o criză de nervi a unor bezmetici fără busolă? Sau am avut parte de o diversiune bine calculată? Pentru a ne apropia de un răspuns ar trebui să privim în trecutul personajelor de acest fel. N-a fost Corneliu Vadim Tudor o diversiune a vechii și a noii Securități din țara noastră? Pe fondul culturii și vitalității sale, băieții și-au strecurat oamenii și au dictat țintele. N-a fost Gigi Becali cu pămînturi și cu partid cu tot opera lui Hrebengiuc și Taher? N-a fost Mitică Dragomir omul miliției? Traian Băsescu nu răspundea la comenzi? Mihai Răzvan Ungureanu nu era agățat și el? Nu este USR-ul o lucrare de intelligence? Nu este suspectat și George Simion?

După tentativa de scandal a soțului Dianei Șoșoacă la adresa profesorului Andrei Marga, pusă la cale în timpul unei dezbateri la Miercurea Ciuc, unde am fost martor și de la care deținem fotografii și secvențe filmate, sunt obligat să o suspectez pe Diana Șoșoacă de operațiuni de circ puse la cale. La Miercurea Ciuc, ceata de șoșocari a înscenat o contestare a profesorului Andrei Marga pentru că păpușarul din umbră vedea în el un posibil adversar al tuturor candidaților, dar și al Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Madama, în ciuda studiilor, gîndește năvalnic cu idei de gospodină adăugată distribuției dintr-o piesă de I. L.Caragiale. Se visează unsă ca prezident cu mare gabarit al României!

În scenele din Parlament, s-a văzut de departe că ea a plusat cu orice preț pentru declanșarea unui scandal. L-a căutat cu lumînarea. Mult prea grotesc, mult peste măsură, mult prea provocator ca să i se fi năzărit din senin. Se purta ca o coana Mița care abia așteaptă o îmbrînceală, o înjurătură sau să primească o palmă ca să anunțe „plîngere și proces penal”. În ultima vreme, ea strigă și la trecerea de pietoni, la semafor și după autobuze că le face plîngere penală!
Cu ce scop a început Șoșoacă bîlciul din Parlament? L-a provocat la întrecere pe Simion ca să-i arate cine-i mai tare în clonț? Sau ca să aibă ce transmite pe facebook? (De ce rețeaua nu-i întrerupe și nu-i suspendă hămăielile?) Sau Soșoacă s-a înrolat (voluntar sau motivat) în campania de blocare cu orice preț a lui George Simion? Orb să fii să nu vezi că tot statul paralel cu toți slujitorii lui trimiși pe scenă, cu toate instituțiile penetrate, se străduiesc să-l blocheze pe George Simion din ascensiunea sa la electorat? Bănuiesc că există și o comandă externă și un hîc dat redacțiilor subordonate ca atunci cînd scriu sau vorbesc despre Simion să adauge imediat ”președintele partidului extremist AUR”. Tot PSD-ul, cu liberali și cu USR-iști, cu Digi24 și cu G4media strigă de dimineața pînă noaptea tîrziu „partidul extremist AUR” și, fără să priceapă, îl sprijină la creșterea sa în materie de simpatie și susținere.

Exasperarea unora de a rezolva „pericolul George Simion” s-ar putea afla și îndărătul circului făcut de Diana Șoșoacă în Parlament. Cățeii n-au speriat ursul și au împins-o la hămăială pe madam. Să-l porcăiască și să încerce să-i mai ciupească din electorat. Și, dacă nu ține nici așa, să încerce pe alte căi.

Un dosar, un flagrant, un document, un martor mincinos, orice care să devină pretext pentru scoaterea lui din joc!
Punem pariu?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 42

150 de Comentarii

 1. Uitandu-ma la clasa politica (Ciuca, Ciolacu, Citu, Turcan, Simonis, VeVe), vad ca Sosoaca este mai buna!

 2. Ce mai conteaza Bugetul? Deviza primita in Plic este… Totul pentru Ucraina, totul pentru NATO in razboiul cu Rusia….Deci, in UE nu mai conteaza altceva, se tiparesc in draci euroi, se da la toti care sprijina SUA / NATO si injura Rusia….Romanii vor profita de Relaxarea premeditata a Organelor UE pentru a realiza Marea Recalculare a pensiilor furate cu o treime din valoarea reala prin legea Bashinescului 263 din 2009? …Sunt 3 milioane de pensionari furati de Stat vreme de 10 ani prin legea Bashinescului.

 3. Ascensiunea aur e constanta. In plus, aur nu e doar Simion. Dacă acesta e indisponibilizat, vine altul.

 4. pe mine d-na Sosoaca ma distreaza maxim,face parte din trupa de circari de la Circul Mare de Stat din Moscova, o companie de spectacole cu tradiţie şi cu o istorie lungă în spate,care a luat puterea in Romania dec 1989
  Ca juna Rodica ea a inceput gonindu-se prin birou cu ‘ministru’Dijmarescu
  Avocata Diana Sosoaca, senator AUR, a lucrat in calitate de consilier personal al lui Eugen Dijmarescu pe vremea in care acesta a fost ministru in guvernul Adrian Nastase , acuzat ca a fost ofiter DIE,care traieste
  Bumele lui generalului DIE Eugen Dijmărescu apărea pe faimoasa listă a lui Liviu Turcu, ca persoană care a colaborat cu serviciile de informații înainte de Revoluție
  Sosoaca numai ‘civila’ nu poate fi:)))

  aprob ozitiv:))) tentativa de scandal a soțului Dianei Șoșoacă la adresa profesorului Andrei Marga, pusă la cale în timpul unei dezbateri la Miercurea Ciuc’impostura cel mai bine loveste impostura vezi scandalul sosoaca-simion din parlament,la pauza meci egal

 5. Cand ma uit la clasa politica romanesca Dar mai ales la Simion si Sosoaca imi dai perfect seama ce cred serviciile despre romani si cat de aserviti si lingua sant in fata puterilor straine.Pandemia a fost cel mai bun lucru care s.a putut intampla pentru generatiile noastre care a revelat Sistemul pe cat e de putred ,hidos si farà valori umane.Un parazit imens cu toate defectele si vulnerabilitàtile psihofizice

 6. numele generalului dijmarescu apare pe lista lui Liviu Turcu care ii sti pe toti
  Din „Lista lui Liviu Turcu”[4] fac parte:

  Adrian Năstase, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0625, UM 0195, UM 0544;
  Teodor Meleșcanu, senator și prim-vicepreședinte al PNL: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;
  Mircea Coșea, deputat PNL: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0625, UM 0195;
  Ioan Mircea Pașcu, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0110;
  Radu Vasile, fost premier: fond informativ la nivelul UM 0610 si al Securității Municipiului București;
  Eugen Dijmărescu: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;
  Alin Teodorescu: deputat PSD: fond informativ la nivelul Direcției a II-a, Securitatea Municipiului București;
  Viorel Hrebenciuc: deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0110, UM 0195;
  Șerban Mihăilescu: senator PSD: fond informativ UM 0544, UM 0195;
  Ilie Sârbu: senator PSD: fond informativ la UM 0610;
  Gelu Voican Voiculescu: fond informativ la nivelul Securității Municipiului București.
  Fostul șef al Contraspionajului, Filip Teodorescu, a susținut că „Lista lui Liviu Turcu” este întocmită de serviciile secrete americane, iar Turcu este agent al CIA. De asemenea, a declarat că, în anul 1991, Turcu a devenit, în secret, al doilea om ca importanță în cadrul SRI, deși era inculpat în dosarul Timișoara. Totul, sub oblăduirea lui Ion Iliescu și a lui Virgil Măgureanu: „A venit cu un ordin de misiune”.

  Liviu Turcu spunea ca structurile birocratice din Romania comunista erau constituite din retele de colaboratori ai Securitatii. Cifrele furnizate – 95% in centrala Ministerului de Externe, 99% la oficiile diplomatice din exterior; 90% in centrala Ministerului Comertului Exterior si 99% la oficiile diplomatice; 90% din personalul Ministerului de Finante si al Bancii Nationale etc. – ar face pana si KGB-ul rosu de invidie.

 7. Nistorescu e specialist in soparlisme. Scarta, scarta, scarta pe hartie isi face treaba. Sosoaca trebuie atacata din toate pozitiile si directiile.

 8. Diana Sosoaca…face un singur JOC…al acelei PARTI de ROMANIE care isi doreste o TARA…INDEPENDENTA si SUVERANA…asa cum a fost ROMANIA intre 1964 si 1989…va deranjeaza…atunci macar stim in ce tabara va situati!!! Se toot incearca atasarea unor etichete aiuristice…parodie in care a cazut si…Cornel Nistorescu…felicitari!!!…daca apasati tasta 1 va raspunde acum SUA dar…pana in 1991 va raspundea Uniunea Sovietica…daca apasati tasta 2 va raspunde Israel…daca apasati tasta 3 va raspunde UE-Bruxelles…daca apasati tasta 4 va raspunde Ucraina…prietenii stiu…de ce!!!
  George Simion este…un tradator al idealului Romaniei de a fi INDEPENDENTA si SUVERANA…deja devenind oficial sluga khazaro-evreilor conservatori de la Tel Aviv…asa cum a facut si Crin Antonescu in perioada 2012-2016, acesta s-a facut sluga khazaro-evreilor progresisti din SUA, pentru a primi firmanul de confirmare la candidatura la presedintia Romaniei, reusind doar sa initieze si sa adopte Legea antiromaneasca nr.217 din 2015…GHINION…l-au folosit si apoi l-au aruncat in 2016…la groapa de gunoi a lui…Adina Valean🤣🤣…George Simion este un impostor care mimeaza patriotismul si nationalismul…partidul AUR este plin de fosti securisti-sri/sie-isti/militieni-politisti/militari…nu au nevoie de oameni integri si profesionisti…este o organizatie politica condusa discretionar de cativa oameni din jurul lui George Simion…restul…masa de manevra!!!
  ROMANIA are nevoie de LIDERI care sa dovedeasca prin fapte ca…sustine o ROMANIE SUVERANA si INDEPENDENTA…in SPATIUL PUBLIC dintre POLITICIENI…DIN PACATE o avem doar pe…Diana Sosoaca…restul…pamant de…buruieni!!!

 9. De ce Peee Seee Deee …?

  Se apropie Crăciunul ,e aici după colț,da sa intre prin case.
  De când s-a instalat PSD la guvernare ,cu prim-ministru cu tot, la Palatul Victoria e un colind nesfârșit,toți vor ceva și interesant e că nimeni nu pleacă cu mana goala.
  M-am hotărât și va spun ca să știe tot boborul,la alegerile din 2024 o să votez PSD pe linie!
  De ce? Pentru că a rămas singurul partid normal la cap,pentru că îmi amintește de Dragnea și de Viorica Dancila,de Teodorovici și de Sevil Shhaideh și de guvernul care a uimit UE atunci când a condus-o șase luni .Îmi aduce aminte de ce am ratat holbandu-ne (nu am găsit alt cuvânt) la tv!
  E vorba de acel guvern,foarte capabil despre care BELFERUL spunea că e nepregătit pentru că nu vroia că rumanii să vadă că prin comparație cu el și măgarul pare un pur sânge arab.
  Ne-a prostit propaganda antinațională,o prosteala care ne-a ținut prinzonieri zece ani.
  Cândva am fost și eu prost,atunci când l-am votat pe Băsescu,atunci eram și eu de dreapta și eram nealcoș!
  Să știți că e adevărat că prostia nu doare,va spune un pătit și să mai știți că scapi greu de ea,are inerție care vine din mândria de a nu recunoaște că am greșit!
  Pe mine m-a ținut până la primul referendum împotriva lui Băsescu , era deja prea târziu!
  Că l-am votat pe Băsescu mi-e rușine să spun și când mă duc la spovedanie,mai bine nu mă duc!

 10. Șoșocari! Lângă boi v-alăturați(peeseedeeo-lăbărali), ordinu-l executați!…

 11. „Nicolae Ceauşescu nu a intuit dimensiunea catastrofei pe care a declaşat-o în România, astfel că schimbarea violentă de sistem în ţara noastră nu a atins doar faza crizei sistemice, ci a lovit şi în bazele statului român. Încă nu ne putem imagina un Ceauşescu adept al dictonului „După noi, potopul“ şi continuăm să credem că dictatorul comunist „se crampona“ de putere din cauza obsesiei pe care o făcuse pentru destinul său eroic.

  Dacă lecţia aceasta nu va fi scrisă în manualul de Istorie al şcolilor noastre, aşa cum a fost în realitate şi în întregul său dramatism cinic, suntem condamnaţi să prelungim încă multe decenii criza.”

  Alex Mihai Stoenescu, historia.

  Astfel, fara aplecatea asupra istoriei recente, fara analiza a ce s-a intamplat acum 34 de ani, riscam repetarea greselilor pentru ca draga Ioan 19.06, nicio țară pe lumea asta nu poate trai izolata.

 12. Nu este evident cum au au fost alesi Basescu sau Iohannis prin matrapazlacuri de prostit anticorupti.
  Mai exista si altfel de matrapazlacuri in afara celor cunoscute ca fiind uzuale.
  Iohannis si-a prostit anti-PSD. AUR si Sosoaca au rolul de storcator de voturi spre tabara Kovesi.

 13. AUR e creația unor securiști șmecheri, câștigători ai tranziției noastre , adresată prostimii mâncătoare de patriotism pe pâine . Deliberat sau nu , prin asta i-au făcut pe pesediști aproape civilizați și dezirabili .
  Sosoaca e aripa urlătoare a patrioților de circumstanță – un fel de Răcnetul Carpaților XXL

 14. @ Ion.@ Batranul…Comentarii foarte bune…@ Core Vorbesti tampenii ca si Editat de doi lei Alex Stoenescu….Romania a fost foarte deschisa Occidentului pana a inteles ca Occvidentul a pacalit – o cu creditele FMI care au falimentat Tari mult mai bogate ca Romania….Bre, crezi ca Ceausescu sau eu am ceva contra Occidentului decat Constienta ca acesta e un hotz? ..Bre, unde mama dracu a reusit democratia burgheza in afara Occidentului Colonialist? Nicaieri, America de Sud democrata e varza. Asia democrata e varza, Coreea de Sud e Baza militara americana, e indopata cu tehnologie americana…Bre, in ultimii 40 de ani doar China Comunista a reusit..

 15. Eu înțeleg ,din ce am citit ,că Sosoaca e o diversiune că sa acopere treaba cu bugetul, să treacă neobservat.
  Nu-i prea mult „nea Cornel”?
  Întreb și eu nu dau cu parul.Intamplator m-am uitat și eu și nu am văzut nimic suspect,era suspect daca nu era cum a fost!
  Încercați să-l legați pe Ciolacu de Sosoaca și nu prea merge!
  Dar cred că Sosoaca este un „produs” balșoi folosit de securisti pentru al stopa pe Simion,asta e posibil.
  Se întâmplă un fenomen ,toți marii specialiști în macroeconomie și microeconomie de la securistul Daianul ,securist cu acte până la „profetul”Mircea Cosa profesor de macroeconomie anunță Apocalipsa pentru România și al dracului Apocalipsa refuza sa vina !
  Astea doi vestitori ai Apocalipsei sunt că „nea Cornel” cu Ciolacu „zi de zi de zi” cum zice reclama .
  Sosoaca și Simion au pornit la drum împreună,interesele i-au despărțit!
  O să dispară încet cum dispare USR!
  Rolul USR-ului a fost acela că banii din PNRR să ajungă unde trebuie.

 16. @Deci : de la presedentia Basescu si procesul comunismuluia inceput democratia cu bune si rele, intre 1989-2004 a fost comunism gorbaciovist cu jaful economic si coruptie cat cuprinde,exact ca in Rusia lui Eltin

 17. Core spune la 19:27 „nicio țară pe lumea asta nu poate trai izolata”, mesajul meu nu sustine o asemenea strategie, sa ne reamintim ca, Romania, intre 1964 si 1989 era…INDEPENDENTA si SUVERANA…dar si pe deplin integrata in concertul mondial al tarilor acestei Planete, o Tara cu forta economica redutabila: datorii externe „0” incepand cu Aprilie 1989 si avand in Decembrie 1989 cca 40 miliarde de dolari in conturile celor 330 de securisti care lucrau la ICE Dunarea, dar era si o importanta putere diplomatica: a facilitat apropierea intre China si SUA/a mediat discret incheierea si retragerea SUA din razboiul din Vietnam/a mediat incheierea unui tratat de pace intre palestinieni si khazaro-evreii din Israel! Intregul Patrimoniu al Romaniei apartinea Romaniei si Romanilor intre 1964-1989…incepand cu 1990…este 90% in folosinta sau proprietatea strainilor…a fi SUVERAN si INDEPENDENT nu presupune in niciun caz sa fi izolat/sa te izolezi…presupune sa discuti de la egal la egal si in deplin respect cu orice tara de pe aceasta planeta…ACUM ROMANIA este…O COLONIE… adica presul pe care se sterg STAPANII SAI:SUA-ISRAEL-UE-UCRAINA…este izolata de celelalte tari importante ale PLANETEI, printre care CHINA si RUSIA pentru ca, asa-i IMPUN STAPANII…ROMANIA a ajuns o fantoma economica si sociala!!!

 18. Bre, axon, ma faci sa plang de ciuda ca pe mine nu ma apreciezi.

  Juristă nu sunt, economistă nu sunt, din pacate dar asta stiu si eu ca nimeni nu te imprumuta pentru ochii tai frumosi. Bancile imprumuta dar pretind dobanda. Asta-i legea lor.
  Am citit ca Ceasca a imprumutat si el niste țări… Pe ochi frumosi, pentru orgoliul lui?
  Gorby a inteles ca țara lui nu mai putea continua in acel sistem inchis si ca sunt necesare niste reforme. Ceasca se credea superior si-i dadea lectii in timp ce romanii tremurau la cozi pentru „ce se da”.

  Asteptam sa ni se dea. Ne pierdusem demnitatea.

  Intre Andrei Marga si Șoșo tu alegi varianta lui Ceasca?

 19. Perfect Ioan, ai dreptate dar sa analizam lucid. Sa vedem plusurile dar sa vedem si costurile…
  Sa vedem costurile pe care le platim noi ca popor… Nu ti se pare ca tot ce traim in prezent este din cauza greselilor din perioada ’64, ’89?

  Tu crezi ca românii au nevoie de alt dictator?

 20. S-a dus Simion la Vatican și i-a oferit un cadou celui mai progresist papa. Când a ajuns în dreptul lui, Papa s-a ridicat în picioare, l-a privit ui-MIT și l-a-ntrebat: ai venit cu AUR cu tot? Aproape cu tot. Pontiful si-a așezat palma peste creștetul celui mai patriot si suveranist dintre post si fara post politicieni decembristi și i-a soptit: sâ nu dezamăgești America. Nici Izraelul și nici Ucraina.
  PS. Doamna Sosoaca i-a reproșat, printre altele, ca e sluga cazarilor, americanilor și UE. Sluga la doi stapani e o piesa interesanta. Dar la trei stapani cred ca va depăși orice așteptare.
  PS. Am mai afirmat-o. Nu poți fi un partid suveranist inchinandu-te americanilor. Nu poți fi asemeni lui Orban, pentru ca el are dezlegare de la stapan ca sa facă un joc dublu. A se vedea nesemnarea rezoluție privind condamnarea atacurilor din Gaza. E oaia alba, vopsita neagru a UE și SUA. Polonia a revenit la matca. Totul decurge conform planului licuriciului, iar noi contribuim cu lux de amănunte la realizarea lui. Asa ca adio Suveranitate. Nu e cazul sa ne mai îmbătat cu apa dulce, oferita de cel care uita ca principala calitate a unui suveranist e seriozitatea, profunzimea și consecventa, adică exact ce-i lipsește unei alte suveraniste, Meloni care si-a uitat toate promisiunile după ce a ajuns la putere. Și cum putea face altfel cu atât de multe baze Americane in cizma? Despre ai noștri de la Kogălniceanu, ce sa mai zicem. Sunt aici ca sa ne asigure suveranitatea, nu-i asa?

 21. din ceea ce am auzit, Simion o agresa cu viol pe Sosoaca (verbal), iar Sosoaca l a facut bou sau asa ceva.
  nu iau partea niciunuia, dar Simion pare mai decazut ca altii. e un sinistru sa spuna asta.
  mai mult ca sigur ca e sustinut de vreun organism militar, de isi permite sa vorbeasca de parca ar fi Genghis Han.
  un trist!

 22. „Batranule”, afirmatia ca: „se întâmplă un fenomen ,toți marii specialiști în macroeconomie și microeconomie de la securistul Daianul ,securist cu acte până la „profetul”Mircea Cosa profesor de macroeconomie anunță Apocalipsa pentru România și al dracului Apocalipsa refuza sa vina !”, este complet falsa pentru ca…APOCALIPSA DEJA ESTE IN CASA NUMITA ROMANIA si…se NUMESTE…DATORIA PUBLICA A ROMANIEI…acum este undeva la 200 miliarde euro, incluzand si datoriile pentru care exista angajamentul STATULUI dar tinute ascunse iar…nivelul ANUAL al DOBANZILOR de PLATIT este la cca 35 miliarde euro…economia ROMANIEI nu genereaza suficienti bani pentru aducerea DATORIEI PUBLICE la maxim 150 miliarde euro iar dobanzile anuale de platit NU TREBUIE sa depaseasca 10 miliarde euro…acum sunt la 35 de miliarde euro…GUVERNUL ROMANIEI…NE DUCE IN MOD VOLUNTAR SI INTERESAT LA DORINTA STAPANILOR SPRE CATASTROFA…daca NU PRICEPI…NU TE AVANTA… DIN IGNORANTA…IN VALURILE CIOLACULUI…TE VEI SUFOCA…DIN LIPSA DE SALVAMARI si DA…PE ROMANIA SCRIE DEJA FALIMENT… MARCA INREGISTRATA A:PSD-PNL-USR-UDMR!!!

 23. De ce Sosoaca il ataca mereu doar pe Simion care este un politician care nu a fost la guvernare dar nu am vazut-o atacandu-i pe Catu, Orban,Ciuca sau Ciolacu. De ce bruiaza mereu actiunile lui Simion, in cazul de fata discutia cu privire la buget care era de interes pentru toata lumea, vor, spre exemplu, sa creasca pensiile cu 13,8% dar sa creasca si impozitul asupra pensiilor de la 10 la 15 si 20% adica asupra unor venituri ce au mai fost impozitate la vremea lor. Consider ca Simion vine mereu cu probleme de fond (ca acum cand pune pb resurselor tarii care ar trebui administrate in interesul tarii) pe cand Sosoaca vine cu scandaluri care-i incita pe romani. Simion ar trebui sa faca o lista cu tot ce a sustinut el, cum au sustinut ceilalti si pozitiile lui Sosoaca si s-o arata poporului, sa demonstreze astfel, negru pe alb, ce pozitie are fiecare ca vad ca in ultimul timp s-au intetit atacurile contra lui, practic toti il ataca pe Simion, vorba lui Ciuvica „USR era sustinut de presa televiziuni, servicii pe cand pe AUR nu-l sustine nimeni. In incercarea de a mai anihila niste opozitii mai fac si ei cate un compromis dar fara a afecta interesul tarii, dimpotriva. In cazul discutiei cu privire la buget e clar ca Sosoaca a provocat scandalul, e clar ca subiectul buget a fost inchis si e clar ca totul i-a servit lui Ciolacu.

 24. Ciolacu a iesit binisor, onorabil din tarasenia aranjata de aur+usr . Daaa… dar nasol ! Ciolacu a facut fata cu tot teatrul de shatra montat in Parlament( si asta in timp ce aur-itul, Sosoaca si usr s-a facut de ras).
  Ce ne facem Maestre ca iata, tipul creste . Covrigarul a gasit pe acolo prin Regat niste drojdie ca lumea si-i creste aluatul ! Si au,vai ! directorul general de la Terapia Cluj il lauda. Daca era de la Iasi mai treaca mearga dar de la Cuj ? Nasol !

 25. E prea mult spus o diversiune.Este doar o diversa.I se acorda prea mare importanta intr-o tara in care totul pare sa devina neimportant.

 26. ceva patriotism si chiar natzionalism nu ar strica dupa atita ‘liberalism’ postdecembrist
  dar nu cu securei si apevisti…ca tot aia sint ai mai patrihotzi dintre totzi.
  de la atita fasole si cirnatzi…auevoluat la prosecco si mese pe dealirile toscanei…
  da tot pe bani de bigete furate…ca doar nu i-ati vazut conducind firme productive…ce exporta produce romanesti pe pietele lumii….
  totzi la ciupeala de la tzitza cu bani tiparitzi ce si paraziteaza…paraziteaza…paraziteaza in continuare

 27. Toate alegerile sunt o diversiune se alege una bucata slugoi Presedinte. Se pune de-a curmezisul drumului. Nu mai accepta decat ce guvern vrea muschiul lui. Pana vine ordinul de sus si la opizitie si la putere sa se bage in patul guwernarii.
  Cum au ajuns Basescu reales de multe la ordinele de afara. Nuland a ordonat anularea rezultatului unui referndum de demitere. In Ucraina revolutii colorate, ce sa vezi Nuland impartind prajituri fix in mijlocul protestelor de la Kiev. Parca suna cunoscut.
  Iohannis reales cu implicarea directa a ambasadelor. Ambasadele democratice au facut ceva pe alegerile organizate democratic.
  Iohannis s-a folosit de matrapazlacurile cu PeeSeeDee sa casitige alegeei, dar mai exista si alte matrapazlacuri sa castige tabara lui Kovesi. Sau sa-si treaca PSDNL bombele plante in buget fara sa se mai faca auzite critice se aud urlete sinistre, ca din gura de sarpe. Atat ii duce capul sa regizeze. Daca ii trage Sosoaca una lui Simion il iau cu salvarea.

 28. @ Ioan. Ai dreptate, Romania e in faliment…@ Core…Gorbaciov a zis altceva, nu ce zici tu..
  A zis ca pentru petrolul sovietic Germania ar plati cu marfuri de calitate. Iar tarile socialiste platesc cu marfuri proaste. Asta l – a demolat pe Ceausescu. Romania extragea 9 milioane de tone dar Rafinariile noastre puteau prelucra 26 milioane de tone. Romania lui Ceausescu avea o Industrie foarte complexa.

 29. N-am sa inteleg, chiar daca o spui, ce cauti tu in politica la 75 de ani ? Viitorul este al tinerilor, dintotdeauna. „Mai bine in Eter, decat in Formol” !

 30. Despre Sosoaca eu nu știu prea multe,m-am ocupat de Belfer mai mult,e curiozitatea mea.
  Din ce vad eu și văd bine,Sosoaca nu poate fi violata,cu asta sunteți de acord cu mine,nu?

 31. @g :l-a atacat si pe Catu,mai tirbuson mic,dar tu nu urmarest tv,ca nu ai basarabeanco;nu Shosho l-a atacat oe acajiu,a fost invers

 32. „Pe plan intern, marota plății integrale a datoriei externe a României a dus la o degradare continuă a nivelului de trai. Vitrinele magazinelor alimentare erau din ce în ce mai goale, casele tot mai reci și întunecate, libertatea de exprimare – libertatea în sine – un moft.”

  „Demnitatea umană nu are absolut nicio valoare. Nu am putut avea o conversație normală cu nimeni, nicăieri: nici pe stradă, nici la fabrica pe care am vizitat-o. Scandau într-una ‘Ceaușescu-Gorbaciov!’ „Gorbaciov-Ceaușescu!” – până îți exploda capul. Am fost dus la un magazin și într-o piață. Peste tot, vitrine. Oamenii spun că, după ce am plecat, masele s-au grăbit să apuce marfa”

  Gorbaciov 1987

 33. O aiureala care nu merita vreo atentie speciala, astazi e, s-a votat bugetul, maine nu mai eare, ca nu mai este utila.
  Tot pe baza de Ciolacu, Ciuca, Iohannis sau Rarea Bogdan.

  Ce urla una sau alta, raman la nivelul vorbelor goale. Zgomot si nimic inteligibil. Sosoaca ii reprosa lui Simion ca s-a dus nu stiu unde in Israel, dezbaterea era pe baza de buget si despre cum (nu) sunt bani. Nu p3 unde s-a plimbat Simion la Papa si aiurea m.

 34. Mulți consideră acest personaj ca fiind plecat cu pluta. FALS ! Este o MANIPULATOARE de mare clasă, încă una care va băgă în ceață mulți votanți debusolați, cu un nivel de educație discutabil. Indivizi de genul ăsta sunt toxici pentru o societate normală. Un ospiciu, numit România!

 35. Situația în care se află România , aparent dezastruoasă, se datorează din păcate, nu doar celor care o conduc de 34 de ani, ci mai ales conjucturii externe, ajunsă într-un punct critic, pe cale de prăbușire iminentă a actualei ordini internaționale !
  Important este ca la momentul oportun să avem la conducere oameni de calitatea politică internațională a celor care au condus România în mare parte din epoca ceaușistă.
  O epocă oarecum singulară între ceea ce a fost înainte, dar și după ea, mai ales prin aceea că atunci România a fost condusă de politicieni români, care și-au dovedit dacă nu superioritatea managerială, măcar un patriotism de bună factură ideologică, îmbinat cu o deschidere spre mai toate curentele politice ale vremii și asta i-a asigurat succesul , e drept că mai mult pe plan extern, decât intern, unde de abia după aceea avea să se se resimtă o îmbunătățirea substanțială, miraculoasă chiar a condițiilor de viață a românilor, ceea ce a îngrijorat în egală măsură ambele ideologii majoritare și a făcut necesară operațiunea de lichidare nu numai a regimului , ci și a conducătorilor ei și implicit a bunăstării unui întreg popor !
  Faptul că suntem o țară bogată, nu degeaba ni se spune „Grădina Maicii Domnului” reprezintă și un handicap politic de luat în seamă deoarece suntem în atenția tuturor hienelor internaționale, mai a celor care-și văd aici o nouă așezare parazitară , convinși de bunăvoința și ospitalitatea noastră tradițional creștină ( ei îi zic altfel, fără „ș” 😎 )pe care o folosesc în mod parșiv , cum se pricep mai bine, că au mai făcut-o pentru a-și atinge scopurilece nu se potrivesc deloc cu ale noastre !
  Șansa noastră , rămâne din nou la voia Domnului și depinde în mare măsură de felul în care se termină măcelul din Gaza, al cărui rezultat va hotărî și soarta noastră, nu numai a lor . 😎

 36. Sosoaca trebuie sa lase mahalagismele si sa se concentreze pe partidul ei..Simion trebuie sa se abtina de la astfel de iesiri de mahala daca e serios cu candidatura sa la prezidentiale…doi idioti, in loc sa faca alianta electorala se tin de vendete personale ieftine…punctual la scandalul recent din parlament: Sosoaca l-a provocat pe Simion. Punct.

 37. Sa nu exageram, si cu Sosoaca si fara Sosoaca finalul cu bugetul ar fi fost acelasi. Sosoaca fiind unica in acea adunatura nu putea schimba nimic cu scandalul perfect intemeiat pe care l-a produs. Mare parte dintre romani au vazut si-i dau dreptate.

 38. Mă așteptam la o analiză un pic mai nuanțată de la dvs, domnule Nistorescu.

  AUR, PSD, PNL, etc. nu sunt cu absolut nimic mai presus decât SOS.
  Asta este tragedia actuală a poporului român.

 39. Situația în care se află România , aparent dezastruoasă, se datorează din păcate, nu doar celor care o conduc de 34 de ani, ci mai ales conjucturii externe, ajunsă într-un punct critic, pe cale de prăbușire iminentă a actualei ordini internaționale !
  Important este ca la momentul oportun să avem la conducere oameni de calitatea politică internațională a celor care au condus România în mare parte din epoca ceaușistă.
  O epocă oarecum singulară între ceea ce a fost înainte, dar și după ea, mai ales prin aceea că atunci România a fost condusă de politicieni români, care și-au dovedit dacă nu superioritatea managerială, măcar un patriotism de bună factură ideologică, îmbinat cu o deschidere spre mai toate curentele politice ale vremii și asta i-a asigurat succesul , e drept că mai mult pe plan extern, decât intern, unde de abia după aceea avea să se se resimtă o îmbunătățirea substanțială, miraculoasă chiar a condițiilor de viață a românilor, ceea ce a îngrijorat în egală măsură ambele ideologii majoritare și a făcut necesară operațiunea de lichidare nu numai a regimului , ci și a conducătorilor ei și implicit a bunăstării unui întreg popor !
  Faptul că suntem o țară bogată, nu degeaba ni se spune „Grădina Maicii Domnului” reprezintă și un handicap politic de luat în seamă deoarece suntem în atenția tuturor hienelor internaționale, mai a celor care-și văd aici o nouă așezare parazitară , convinși de bunăvoința și ospitalitatea noastră tradițional creștină ( ei îi zic altfel, fără „ș” 😎 )pe care o folosesc în mod parșiv , cum se pricep mai bine, că au mai făcut-o pentru a-și atinge scopurilece nu se potrivesc deloc cu ale noastre !
  Șansa noastră , rămâne din nou la voia Domnului și depinde în mare măsură de felul în care se termină măcelul din Gaza, al cărui rezultat va hotărî și soarta noastră, nu numai a lor . 😎

 40. Romanii s-au săturat de furtul de peste 600 de miliarde de euro al firmelor căpușă PSD PNL din ultimii +20 de ani.

  Românii văd dublu standard al USR și cum protejează mafia transnațională și firmele de partid care căpușează PNRR-ul prin corupție.
  USR condamnă numai corupția PSD și PNL, dar nu și faptul ca multinaționalele lor fac evaziuni de 20 de miliarde de euro pe an cu ajutorul consultanților corupți BIg 4, plătiți și pentru optimizări fiscale și pentru consultanță generala ca să mai diminueze din baza impozabilă a corporațiilor care plătesc infinit mai puțin impozite aici pe cota de piață decât dacă ar fi plătit o firmă românească (fără acționariat în paradisuri fiscale) pe aceiași cota de piață. Păi voi știți cât rău face furtul cotei de piață, salarii doar de sclavi plătite și extragerea din economie a 20 de miliarde de euro pe an? Acum le-au mai mufat pe acesti corupți facilitatori ai evaziunii fiscale și la consultanță pe PNrr unde o să facă o laie inutilă pentru care românii plătesc. Adică să fure de 3 ori de la români.
  Romanii plătesc, corupții se îmbogățesc. Băi nenorocitilor! 40 de milioane de euro ați tocat și voi pe an din bani publici ca partid ca să îmbogățiți o nouă categorie de corupți, diferiți de cei ai PNL și PSD.
  V-a intrat mita, este?

  Romanii văd și țeapa AUR, un partid cu de toate care se va dezvolta foarte curând într-un fel de PSD la capitolul corupție.

 41. Foarte bine ca avem acest spectacol al Dianei. Românii o Să voteze SOS! Să voteze Diana Sosoaca.

  Diana Sosoaca este oricum cel mai performant parlamentar.
  Asta contează. Ceilalți chiulesc, nu realizează nimic, toaca zeci de miliaone de euro subvenție de partid pe prieteni și firme de casă.

  Parcă și corupția din spitalul din Botoșani a fost anchetată tot datorită sesizărilor făcute de Diana.
  Femeia asta face mai mult decât 300 de parlamentari.

  Femeia asta RAGE și FACE!

 42. Sigur ca Sosoaca are de explicat dacă este sau nu finanțată de Rusia. Dar până atunci: Turcan PNL a terminat facultate de Moscova, nu sosoaca . PwC, prietenul și protejatul USR PNL PSD ascundea averile miliardarilor ruși de au fost desconspirati acum în noiembrie de o investigație ICIJ, nu Sosoaca.

  Si acum doamna Sosoaca, spuneți și dvs: ce mită ați luat de la OMV ca să nu luați nicio inițiativă referitoare la cel mai mare jaf din istoria României?
  Cred și eu ca era mai ușor să vă mituiască pe fiecare parlamentar cu 1 milion de euro an de an (total <400 milioane de euro/ an) decât să plătească 3 miliarde de euro mai mult,an de an, la bugetul de stat, poporului român. Toți tăceați mâlc. Din opoziție (USR, SOS, AUR), de la putere. DNA trebuie să facă public dosarul anchetei OMv PEtrom altfel este complicitate la cel mai mare jaf din istoria României.

 43. Politica in Romania este deja considerata pierdere de timp. Daca nici acum nu poarta discutii serioase pe subiecte de interes national iar 30% si un pic din electorat vor decide pentru 100% pentru 5ani de acum in colo. Urletele si zbierete de savana africana, nu au cum sa imbunatateasca situatia cel mult ii usureaza munca sa treaca fara critici prin parlament ce au ei de trecut.
  In 2024 tot vor s-o tina cu „campania” de ragete si mugete?

 44. bre nistorescule , si cum ar trebui sa se adreze tradatorilor, hotilor, celor care isi bat joc de romani ? Sosaca va fi votata de foarte multi pe care voi (unii dintre voi) ii numiti analfabeti , prosti, incluti, clasa de jos, etc. dar care in fapt reprezinta 50-65 % (poate chiar mai mult) din populatie. etc. Se pare ca dupa alegerile din 2024 la care vor participa foarte multi alegatori, noul guvern ce se va instaura va respecta CONSTITUTIA Roamniei intocmai, iar respectarea intocmai a constitutie Ro va speria si strica multe jocuri mafiote.

 45. Marele „speaker” Ciolacu a fost salvat de Sosoaca. Ciolacu nu era covrigarul de Buzau, era Ciolacu primministru venit sa prezinte bugetul nu covrigarie, bugetul Romaniei facut de o coalitie. Ce s-au gandit ei isi trec bugetul pe repede-nainte cu Sosoaca locomotiva. Pana si Werner trebuie sa fi stiut dinainte ce urmeaza, nu numai Ciuca si Ciolacu dezbaterea rapida in Parlament. Gata dezbaterea 🤣cu aprobare venita la pachet.

 46. Pfiuuuuuuu, ce de comentarii care mai de care mai comentariu. Hahaha, beiiiii rumânilor băgaţi la cap ce vă spun: LA AŞA PARLAMENT, AŞA ŞOŞOACĂ! ….. păi nu voi i-aţi votat?

 47. Caracter de circari: sosoaca, balalaul de la aur-sef, ceausescu, si sunt destui/le care obligatoriu trebuie sa dispară din viata politica. Aropo, ursarul e premier sau slănină nesinmtita curgatoare? Intreb, pentru ca, tot semnătura lui slanina nesimtita curgatoare e pe ultimul act al guvernului.

 48. Cortina a fost trasa de Ciolacu-Ciucă care nu au propus aceasta lege DIN TIMP, împiedicând dezbaterea acestei legi deoarece in cele 2 zile nu s-a putut face decat Circ

 49. Nu distinsa doamnă sosoaca este pericolul mare care pândește cea mai rămas din biata țara ,cancerul globalist usr,acest ong care în cele 9 luni de guvernare prin coada de topor ghinea au pus România pe butuci prin acel act de trădare națională PNRR, urmat de epilatoare și voiculesc la sănătate, xare au cumpărat seruri experimentale peste puterea economica a țării

 50. Latinii dadeau poporului ” piine si circ” , la noi, cumparam piinea ( o TEMPORA) , dar nu lipseste circul . Poporul face ” spume” pe forumuri , iar sforarii jubileaza.

 51. sosoaca este o diversiune numai ca ea nu stie. ea se ia in serios… am cunoscut-o personal intr-un anumit context si rar mi-a fost dat sa vad un asemenea prototip de narcisista…la fel ca majoritatea celor care cad prada „celebritatii” induse de o media suspect de inconstienta. facea live cu un cetatean care are numele original jean-paul simon adams aka sacha stone, un alt narcisist mincinos in care se gratualu reciproc… acestui tip de oameni e usor sa le stirnesti orgoliul si sa le pui in cap ca ar fi predestinate maretiei. era ca la circ. sa stai sa le vezi comportomanetul doar observind de la distanta mimica, gesturi, subiecte, e foarte misto pentru ca ii vezi in lumina sau intunericul care-i strabate. sincer, sosoaca nu exista. e un fel de holograma a propriei neputinte.

 52. Ieri scriam că e greu de crezut că o mamă, în cunoștință de cauză, pune nume, ficei sale, Thais.
  Thais a fost o curtezană la Alexandru Macedon, o hetairă.

 53. Sau activat slugile relicvei soros ,trotinetari cu glezna epilata care plutesc într,o derivă totală, ca să ne vb despre prosperitatea globalusmului cu făină de greier de bălegar, infierand cu o mânie proletara pe distinsa senator Sosoaca, slujile oarbe ale ONG-ULUI usr

 54. @ Batranul
  Votati cu PSD? E dreptul dvs. dar votati astfel cu acel partid care perpetueaza raul instalat in Romania, mai exact apocalipsa-asa cum spune si Ioan dar care ne e inca ascunsa. PSDul actual nu e PSDul lui Dragnea care a facut puscarie tocmai pt ce a incercat sa faca, nu e nici PSDul lui Dancila care si-a demonstrat competenta scazand datoria externa (principala catastrofa a Romaniei), a condus la superlativ UE si a refuzat-o pe Merkel in interesul Romaniei si a adus ceva bunastare poporului guvernand in conditii de santaj si nici nu e PSDul lui Teodorovici si nici al lui Sevil Shaideh e PSDul lui Ciolacu care e o perdea de fum, totul e minciuna. Luati aminte, si eu ma intorsesem catre PSD dupa ani de zile fan PNL dar nu acest PSD.

 55. Si Georgica SIMION dar si Klaus Yohannis au fost fabricati in laboratoare sekuriste .

  Diana Sosoaca a fost fabricata de un grup de interese ( numiti impropriu ” prieteni” ) si cooptata de alte grupari de alte interese .
  Discursul ei satisface prostimea inferioara si medie .

 56. De acord, Cornel Nistorescu, e clar că instituțiile de forță, privilegiații sistemului vor să-i pună capac lui Simion pentru a proteja cloaca pesedisto-penelistă, cea care se preface că le ciupește vreo 10% din privilegii de prin…2040. Cu Simion sub 20% și PSDPNL spre 50%, cu redistribuiri și obligatoriu cu UDMR tot ăștia ar guverna, nu cu 65% ca mai înainte ci cu 55% dar suficient pentru păstrarea privilegiilor.
  Dar poate fi Marga un concurent cu șanse pentru ceilalți candidați? Nu cred, poate ca Manolescu altădată!

 57. Ce bune ar fi niste „pastile de istorie”!

  Am vazut pe youtube filmul complet al mitingului din 21 Decembrie. Piata plina de oameni, steaguri si lozinci. Uraaa! Vom munci si vom lupta, tara o vom apara! Cineva vorbeste pentru inceput de „gravele dezordini” produse la Timisoara. Muncitorii au organizat adunari in care au condamnat cu fermitate evenimentele anticonstitutionale, antisociale si pe provocatorii acestora si astazi si au organizat aceasta larga adunare … Uraaa. uraaa! aplauze. Ceausestii saluta multimea. Era manifestarea unei o largi simpatii. Uraaa! Ceausescu PCR! Si o voce feminina, mult iubite si stimate tovarase Ceausescu, mult iubita si stimata tovarasa Elena Ceausescu…Pe o lozinca scria traiasca socialismul, viitorul intregii omeniri. Cineva il asigura ca tineretul va actiona cu forta lor tinereasca pentru apararea independentei Urale! Ceausescu PCR!
  Vorbeste Ceausescu.
  Dragi tovarasi si pretini, cetateni ai muncipiului Bucuresti, doresc sa multumesc tutulor… doresc sa adresez un salut revolutionar…urale, stima noastra si mandria Ceausescu Romania… Deodata se schimba imaginea pe niste cladiri, se aude un vuiet, Ceausesc, nu ma ho!, este o diversiune dar cu tovarasi stati linistiti, repetat de amandoi, multimea se linisteste si Ceausescu isi termina spiciul in aplauzele pietei…Asta dupa ce se stia de crimele din Timisoara…

  Asta a fost dragi romani! Ce ne dorim?

 58. Păi, stai strîmb bre.. Acu cînd in ultimele clipe ai un buget catastrofal de inghițit și jucat teatrul de democrație, ai circul din parlament in care se scuipă reciproc niște neisprăviți, neciopliți grobieni, care se vor flabețea poporului..De ce nu vezi bre de ce ți se servește …. și care sunt preferințele tale ??

 59. Dacă e democrație, unde-s popoarele?
  Trebuie să-i judecăm pe cei ce iau deciziile , cei care fac crime împotriva umanității în frunte cu SUA-NATO-UE, ACEIA CARE SUB PRETEXTUL DEMOCRAȚIEI ACAPAREAZĂ TOATE RESURSELE OMENIRII ÎN PROPRIETATEA LOR PRIVATĂ, CONDAMNĂ TERORISMUL, DAR SUNT PE PRIMUL LOC LA FACEREA ACESTUIA ȘI LA TOATE RELELE DIN LUME, AȘA ȘI LA ROMÂNI!

 60. Povesteste doctorul Iulian Mincu, diabetolog. Este chemat in aprilie 1989. Ceausescu era intr-o situatie foarte grava, cu privirea pierduta, absent. Avea de cateva zile glicemia 390 fata de 120, normalul.
  Avea diabet de 10, 12 ani. Se trata cu regim si ceaiuri. Doctorul propune singura solutie posibila, administrarea de insulina din doua in doua ore. O solutie, totusi, riscanta. Elena se opune:
  Pe ce vrei sa-l pui?
  Cum, il pui pe insulina?
  Nu, noi nu acceptam, asa i-ai facut si lui Andruta si a ramas dependent! L-ai pus pe insulina care produce obisnuinta, nu sunt de acord….

  Asta a fost nivelul! Ce ne dorim?

 61. Serviciile si partidele de neocomunisti securisti au Furat Triliarde iar Romania de azi si romanii clar sant nemultumiti sant rezultatele lor,asa ca,serviciile si.au inventat.o pe Sosoaca si Simion ,sa impace si sa.i tina buni pe Cei revoltati si satui de furaciuni si GENOCID si cat de luptatori ,,CU GURA,,sant ei pentru Romania.Iar daca ar veni la putere di.ar bate joc si mai rau de bietii romani cu ideologia lor aberanta.O SA VA VOTEZE ROMANII,MAI PUTIN CA NICIODATA ,CEIA CE LE.A.TI FACUT IN PANDEMIE NU O SA V.A UITE NIMENI,TINE.TI CONT,IMPOSTORI,INCOMPETENTI,COMUNISTI!

 62. Bai JUSTINIANE , tu nu ai un pic de rusine ? C. Nistorescu , iti tolereaza prezenta jegoasa permanent pe acest site , unde tu iti deversezi lozincile si textele politice ale PSD . Pai ce bai propagandistule , COTI a devenit gazeta de perete a a partidului -stat toxic , PSD ? iN FINE , si ca recunostinta tu il musti de turul izmenelor ca un ciine turbat ce esti ! Mare rabdare are acest om cu tine !

 63. Romania a fost si este condusa de securitate,nici un partid nefacind exceptie daca ne referim numai la scena politica.La anul si la multi ani!

 64. Aloooo , sa-l parafrazez pe Ceausescu , mai Medvedi Nagy ai iesit la mincat ? Kakao? De sovinii tai cu internatul nu ai zis nimik. A murit un copil si un altul va ramine olog toata viata . Ce-ti mai place iredentistule sa bagi bete prin gard. Parca esti de la rongyos garda !Dar tu @ Mare scUrs ce inghiti ?Si te mai dai mare „crestin” ? Sa-ti fie Craciunul precum sufletul tau !

 65. „@Core spune:
  22 DEC. 2023 LA 20:20
  „Nu ti se pare ca tot ce traim in prezent este din cauza greselilor din perioada ’64, ’89?”
  „Core spune:
  22 DEC. 2023 LA 20:08
  Asteptam sa ni se dea. Ne pierdusem demnitatea.”
  1.In primul rind cine esti tu sa faci procesul „greselilor din perioada ’64, ’89?”,modo grosso, esti cumva Tismeneski,comisia lui Basescu-Petrov ?N-am citit raportul si cred ca nici tu,dar in principiu Tismeneski a dat „vina”pe poporul roman,adica a falsificat istoria , etc.dar cred ca te-ai calmat!
  2.Vizavi de demnitate, ca popor munceam,invingeam greutatile puse in spate de conjuncturi vitrege istorice,construiam si incercam dezvoltarea i contextul tarilor din CAER.Lipsurile despre care vb.au existat,desi se spune ca la „revolutie”depozitele erau pline !Marfurile ascunse de securisti!
  Intimplator sora mea cunostea o familie de „securisti”frigiderul lor era plin!In plus propaganda europei libere ,inflorea!azi se stie ca au fost nise agenti platiti de USA!MAI Lipsiti de Demnitate decit ASTAZI,NU am fost niciodat!
  Tu te-ai plinsa ca ai fost persecutata de „diriginta”fiind evreica si ai dat niste ex.despre tine si fiul tau.Am trait la Craiova printre evrei si nu este adevarat!Deci ne-ai facut antisemiti si de asta faci multe afirmatii si sustineri ciudate,gresite-e parerea mea,iti iei un fel de „revansa”!
  Fekicitari Ioan,Diana,marius,chiar axon –
  Despre Diana Sosoaca nu cred ca este diversionista.Ar trebui sa-si lase rafuielile cu Simion deoparte cit si asa zisul ezoterism spiritualist.Este un lider cu potential.
  Despre incidentul de la Miercurea Ciuc nu stiu,nici ca dl.Andrei Marga candideaza.
  AUR nu este partid extremist.

 66. bai aripa, geamear matha phula, ala care nu publici commentariile.

  comparat cu capitalismu blestemat pacarel bagati din 1980 paste tara so distrugeti si sa infometati poporul, perioada comunista a fost parfum LUX, unde manca toata lumea. Acum, in capitalism de teleorman, mancati phula toti. Macar nu vi sa zicea „roma” in europa capitalista. Niste sugatori de phula au distrus tara, sa se plimbe ei in niste cacate de BMW uri sau mercedese. Nau observat cas suggatori de phula negalificati,

  darar ciuma si Marea Neagra paste voi, sa va acopere teleormanu, tuvan aripa de garoi magraoni tatari turci de Bukres, Buzau si teleorman. Blestemati mai sunteti pa fata pamantului, cu neamu vostri negru prafuit la fatza.

 67. Ileana, pace ție!
  In primul rând sunt româncă stiindu-mi patru generații în urmă.
  În al doilea rând am vorbit despre trăirile mele.
  În al treilea rând, slavă Domnului, putem gândi și vorbi liber, adevărat, după mintea fiecăruia.
  Și, dragă Coti, atât mai vreau, cel putin un Crăciun cu tine!

 68. Rețeta eternă la români . După VC Tudor, Funerar, Becali ( hicc un alt rumân de tradiție ) iată acum… Dacă nu ai mai bun român , este bună și Șosoaca. ( Secunda lu George Simion.) O scroafă rătăcită dintr-o turmă de porci macedonien.

 69. Preasfințitul Macarie, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, atrage atenția, în emoționanta Pastorală de la Nașterea Domnului, că în pofida discursurilor pompoase și a declarațiilor despre iubire, toleranță și diversitate, lumea devine un loc tot mai ostil, tot mai rece și mai întunecat, unde mila este exilată, iar chipul spiritual al omului este deformat până la a ajunge de nerecunoscut.
  Pastorala Preasfințitului Macarie transmite un puternic mesaj de speranță, încurajare și îndrumare spirituală, adresat credincioșilor, cu un accent pe importanța iubirii, umilinței și solidarității într-o lume adesea marcată de egoism și indiferență.
  Acum 2000 de ani, în nebunia ucigașă a lui Irod, care, temându-se de profețiile despre un nou rege, ordonă uciderea tuturor pruncilor din Betleem pentru a-L elimina și pe Mesia, săvârșind infanticid. Fecioara Maria și Dreptul Iosif sunt nevoiți să afle scăpare, refugiindu-se cu Pruncul Iisus în Egipt.
  Lumea noastră gravitează axiologic, ca și atunci, într-o orbită a supremației.
  Pentru aceasta, vă îndemn, cu inimă de frate și părinte duhovnicesc, să nu ezitați să vă iubiți unul pe altul, să vă încurajați unul pe altul, să vă dăruiți unul altuia întru Hristos. Iubirea frățească ne poate ajuta să traversăm mai ușor aceste vremuri tulburi, crizele acestei lumi, dificultățile întâmpinate în viața personală sau de familie.

 70. @Core, ” Asteptam sa ni se dea. Ne pierdusem demnitatea. ”

  1.nu ne convine pluralul de conjuratie,
  e o formula de exprimare abuziva
  2. demnitatea e ca viatza, ca sufletul:
  ce „se pierde” nu se mai da inapoi!
  3. ai inteles cum e cu „ne”,
  cu pluralul de conjuratie?

 71. Aceiasi oameni sunt si in spatele lui Simion, USR si PNL-PSD.Aceiasi papusari.Lacomi si fara scrupule.Corupti pana in maduva paselor.Caracatita cu tentacule infipe adnac in Romania.Dar ce entitati externe ii protejeaza si le asigura jocurile oculte?

 72. maxtor, eu nu am uitat: cand cineva trecea pe langa o coada, intreba, „ce se da aici”?

 73. Sa va crape obrazul de rusine, NESIMTITILOR care-mi blocati comentariul de la 9:02 repostat la 14:36 in timp ce SCLAVETII ceausisti ai HAITELOR reunite ale Securitatii dislocate pe forum zburda dejectand monstruozitati marcate de spalarile pe creiere din iepoca de Aur!!!

 74. „Demnitatea umană nu are absolut nicio valoare. Nu am putut avea o conversație normală cu nimeni, nicăieri: nici pe stradă, nici la fabrica pe care am vizitat-o. Scandau într-una ‘Ceaușescu-Gorbaciov!’ „Gorbaciov-Ceaușescu!” – până îți exploda capul. Am fost dus la un magazin și într-o piață. Peste tot, vitrine. Oamenii spun că, după ce am plecat, masele s-au grăbit să apuce marfa”

  Gorbaciov 1987

 75. Umilinţa ca stil de viaţă.

  „Foarte grav era faptul că acestă umilinţa, la magazine, la instituţii publice, pe stradă, la spectacole, în casă, în autobuz, aproape că intrase în normal. În fapt, toată lumea era obişnuită cu răul, oamenii se născuseră în acest sistem, Comunismul ni se părea că este veşnic”, conchide istoricul Falcan. Historia

 76. problema transportului în comun, tot mai execrabil. ”Benzina era şi ea raţionalizată. Erau cozi de sute de maşini la benzinării. Transportul în comun era şi el umilitor. Autobuzele veneau extrem de aglomerate, oamenii mergeau tot timpul pe scară, unii pur şi simplu stăteau agăţaţi. Se mergea uneori şi pe acoperiş. Apăreau certurile dintre pasageri, câteodată te mai înjura şi şoferul că nu putea să plece”, mai explică istoricul Dan Falcan. Historia

 77. Potrivit istoricilor, practica era în felul următor: unii se împrieteneau cu gestionarii de la măcelărie cu care comunicau periodic. Când se afla că vine marfă, toată lumea sărea pe acel magazin. Cine era mai liber, şi de obicei erau pensionarii cei care formau cozile, se alinia la coadă. Erau însă şi unii oameni care plecau de la serviciu ca să prindă carne.

  Toate se legau, o umilinţă o aducea pe cealaltă. Cum aglomeraţia era mare şi cozile foarte lungi, unii oameni rugau pe cel din faţa lui să păstreze locul, dar când se întorcea apăreau certurile. Alteori, măcelarul sau vânzătorul urla la clienţi. Historia

 78. „Orice serviciu de bun simţ, de la mâncarea de bază – carne, ouă, lapte, brânză, pâine – şi până la serviciul public, profesori, medici absolut totul ţinea de noroc şi de şpagă. Pachetele de ţigări şi de cafea nu erau niciodată la prima mână, medicul primea de la pacient, pacientul îi dădea profesorului că avea şi el un copil, iar profesorul îi dădea omului de la ghişeu. Era un circuit al şpăgii”, povesteşte istoricul Dan Falcan.

  Historia, Umilirea si saracirea populatiei…

  Cum se traduce umilirea?

 79. Mă charlie, e clar, te tine te blochează că scrii prostii, iar pe Core o lasă pentru că este inteligentă. Părerea mea!

 80. Cum spuneam, mie mi se blocheaza comentariile in timp ce sclavetii sovietici in frunte cu Cpt core/Core se reproduc in dejectii mistificatoare ale LOVITURII DE STAT KGB/GRU/Comintern!!! O asemenea nasamtire mai rar…

  Nea Cornel, nu crezi ca ar trebui sa faci putina ordine in propria ograda? Uite, ca sa-ti descretesc fruntea te intreb daca poti conjuga verbul „A SE RUGA”? Varianta mea fiind:

  Eu ma Rog!
  Tu te Rog-ojan!
  El se Rog-ojin…

 81. Core,clona de mai sus:ce le mai stii tu pe toate.Cati ani ai centuristo?Cine ti-a povestit amanuntele pe care le-ai livrat ?

 82. Charlemuies umbla cu cenzura-n gura ca doar e demucrat sadea din mosii stramosilor lui. Ha,ha, ha ce forma de viata se revarsa in toata splendoarea ei de demucracata pe acest site.

 83. Aoleu muică, se trezi Tică (🐖) din sevraj la 18, 30 trecute fix, dar sărit de pe fix

 84. @ Charlie:
  Tu te rogojina.
  Oare ce mai face Cameron Diaz dupa ce a terminat rolul din ” Îngerii lui Charlie”, adică a cenzuratului de la 9 fără vouă și de la radical din 14.36. Din punctul meu de vedere a cenzura un radical inseama a ne lipsi de șansa de a calcula ipotenuza si apoi de posibilitatea de a formula ipoteze de lucru în cercetarea evolutiei fenomenelor paranormale din cadrul haitei. Un grup de colindători bate la ușă lui Charlie. Le deschide soție și zice: colindati in liniște. Charlie e sănătos și doarme ca un nou născut.
  Colindatorii: O ce veste minunata, de la americani se arata…..

 85. Lipsa de idei si discernământ, naște pui vii, Core o plagiază pe… Core! Tactica lui Tică, de a semna cu nume de de forum, pentru a le fugări si a rămâne singur pe forum . Deloc curios, charlie este egalul lui Tică la idioțenii,iar dubiectul este in ambele cazuri, Core.
  De prisos să spun că Doamna Core are drag de România, ceea ce trolii prorusi nu suportă stau cu mâna întinsă pd centura comentariilor din cotidianul. Așa se poartă derbedeii fără familie, prieteni și Dumnezeu.

 86. Din tona de insulte zilnice, n-a trecut una si vine sfarsitul lumii.

 87. @Core spune:
  23 DEC. 2023 LA 14:39
  Ileana, pace ție!”
  -Mersi,Core,ca ma intimpini ca un popa!Pace si tie!
  „In primul rând sunt româncă stiindu-mi patru generații în urmă.”
  Nu fac cercetari despre etniei nimanui,dar am citit ce scriai pe forum sub pseudonimul tau ,m-am mirat si regret ca nu te-am atentionat atunci.Acum negi,ca strutulsau si mai rau ca o clona „agenta”.
  Pt.ca si”Asta e”,un alt nick al tau,e clona!
  „În al doilea rând am vorbit despre trăirile mele.
  În al treilea rând, slavă Domnului, putem gândi și vorbi liber, adevărat, după mintea fiecăruia.”
  Nu stim care au fost „trairile tale” ,ai postat niste „tablouri,imagini” de altfel adevarate din epoca Romaniei Socialiste ,pe care personal le-am trait
  si pe care nu le-am uitat si cred ca multi nu le-au uitat.
  Deplingi,cu ipocrizie spun eu,tinerii care au murit in Decembrie 89,pentru Libertate!
  Poti sa-mi spui ce alte imaginie,tablouri pui in locul celor precedente pt.a ma convinge ca in locul lor exista cu adevarat :Libertate,Prosperitate,Transport civilizat,Comportament civilizat,Hrana si alimentatie din plin,nescumpe si neotravitoare fara cozi si ratie,caldura,apa?
  Care-i evolutia,schimbarea in bine,care este sensul ,dupa tine ,sensul istoric despre care vb.chiar maestrul tau citat -Dan FAlcan? Sacrificarea acelor tineri si adulti ,pentru CE?
  Tu justifici ca ni s-a FURAT TARA,asta faci,fato,pt.atunci NI S-a FURAT TARA!!Pt.”comoditatea”ta si a internationalistilor (evrei,rusi s.a )din Primaverii,NU TREBUIA,dar ni s-a furat!
  Umbli prin rumegus de proasta calitate cu ac.”justificari”,nu cred ca ai 4 gen.de stramosi romani,nimic nu curge in venele tale de la ei!
  Doar Adevarul crud,nemilos ,dar cu curajul de a-l privi in fata ,ne va ELIBERA!

 88. Ileana, pari a fi urmașa lui Eichman. Inteleg că te tragi direct din maimuță, generații întregi de Ilene, (i) … Lene.
  Ești antisemită, fetiță dulce si bălaie? Ești „rasă *superioară? Cum te cheamă, pui de dac? Din ce sămânță, din ce turmă te-ai ratacit?
  Ai venit de sărbători in România, de Crăciun și Anul nou? La mulți ani și spor la treabă.

 89. Am ajuns în situația, deloc ingrată , zic eu, în care nimic nu mișcă fără securitate ! 😎
  Căci dacă securitatea și-ar dovedi misiunea pentru care a fost creată: pentru a asigura securitatea și bunul mers al Țării și deci ai tututor cetățenilor ei, nelăsând nimic la voia întâmplării, sau mai grav, la voia unor indivizi, grupuri și organizații ( că s-au înmulțit ăștia ca iepurii 😉 ), nimeni n-ar avea nimic de comentat sau reproșat.
  Nu există țară fără astfel de servicii, absolut necesare bunului mers și prosperității cetățenilor ei.
  Ceaușescu reușise la un moment dat să-și facă o astfel de pavăză, mai întâi pentru popor și mai apoi pentru el, dar în final toți am fost trădați, chiar de cei care ar fi trebuit să ne apere, cel puțin pe noi, dacă pe ei să zicem că nu mai era cazul, deși era !
  Fără cunoscutele de-acum, de către noi, că el le știa de atunci, imixtiuni străine în treburile interne ale Țării( vă este cunoscută expresia 😉 ), dar mai ales fără trădările la nivel înalt din rândul celor ce ar fi trebuit să-și apere neamul, România ar fi reușit cu siguranță să rămână independentă și prosperă, cel puțin în raport cu situația în care se află în prezent : CATASTROFALĂ !
  Fără să mai aibă aproape nimic din imensa-i bogăție moștenită de la CEL de SUS, dar și de la cei care , uneori cu propria viață au luptat pentru ea, dar și datoare vândută pe încă vreo generație sau două ! !
  Ce-i de făcut ?
  Se știe !
  Dar încă nu au mulți curajul și inteligența s-o facă, asta și datorită felului nostru ( și nu numai) de a fi: ușor de manipulat și dezbinat și greu de adunat laolaltă până ce nu ne ajunge cuțitul la os.
  Și nu mai e mult până acolo ! 😎

 90. Ileana, stiu exact ce am scris. Si charlie m-a chestionat pe tema asta.
  Am spus ca profesorul baiatului meu l-a intrebat ce profesie au parintii si cand baiatul a spus, profesorul a replicat, sigur, ce profesie puteau avea niste evrei. Profesorul nu stia ca este vorba despre o casatorie mixta.
  In ce priveste a 4-a generatie in urma, la o biserica dintr-un sat din Tara Româneasca, trebuie ca exista dovezi. Stra strabunicii mei, refugiindu-se din Ardeal cu un bebelus, preoteasa din sat s-a oferit sa-l ingrijeasca ea pana cand ei se vor intoarce. Cand s-au intors, strabunicul meu se atasase de familia preotului si a ramas.
  Daca ma crezi bine, daca nu, tot bine.
  Cat priveste salutul, hmmm ai putea sa mai cauti.

 91. Ileana , femeia/ barbat care -si spune Core deplinge fariseic/ tinerii omoriti la Revolutie ( sa zicem ), dar nu pomeneste nimic despre ucigasii acestor tineri ! Toti gradati diN SECURITATE , ARMATA , MILITIE ! PT. CA EI ERAU INARMATI , EI AU PRIMIT ORDIN SA TRAGA ! Toti rasplatiti dupa crime , cu pensii sp. , grade mari , cert. de revolutionari , functii importante ! Toti ! Sunt linga noi , sunt in mijlocul nostru ! Cu acestia , zice Core , trebuie sa ne avem ca fratii ! Oile sa se aiba ca fratii cu lupii cu colti insingerati de la mieii pe care i-au sfisiat in 89 ! Disperata trebuie sa fie . Daca exista Dumnezeu , nu trebuie sa lase nepedepsite aceste crime savirsite cu singe rece !Puneti-va in sufletul parintilor , fratilor , surorilor , celor omoriti atunci ! Daca puteti !

 92. Tică, alias Darius, aliad charlie, rastalmacesti ce a comentat Foamna Core.
  Noapte bună,domnule Nistorescu, dacă ți-ai propus să dezbini prin comentarii care par a reprezenta mai multe petsoane diferite, îi da de gol același IP.

 93. Diana este o femeie inteligentă, curajoasă și bune intenționată, printre puținii aleși care-și merită locul, dar mai ales banii primiți . Din păcate are și unele izbucniri vulcanice, care sunt sigur că sunt abil concepute pentru a cuceri și un alt fel de suporteri. Numai că din păcate, dacă se lasă mult dusă de val, s-ar putea să piardă , nu mulți, și din cealaltă categorie de susținători, jenați și surprinși oarecum de astfel de comportament. Faptul că are curajul să înfrunte lobyul căcăzăresc și să-i pună în reală dificultate, vezi Jelenski și alți demnitari israielieni, denotă că are ceva susținere și din exterior, dar nu la nivel de servicii, ci doar diplomatic. Și în fond decând lumea nu e bine să-ți pui toate ouăle într-un singur coș, că dacă te împiedici și le scapi pe jos, te trezești că rămâi flămând și de foame unii mănâncă apoi orice rahat. Cu USA și UE ne-am lămurit, cu Rusia și China, cu cei care le conduc în prezent e o pâine bună de mâncat, ca să rămânem la acest capitol. ,)
  China este singura Țară care nu ne-a trădat niciodată, iar Rusia ne-a făcut rău imens, când cei care o conduceau nu făceau bine nici propriului popor. De fapt e impropriu spus propriului popor, deoarece nici nu era al lor. 😎
  Și în caz de …ceva, Șoșoacă poate fi cea care poate inter0media) cu oricare dintre cele două state . Și nu numai, că după câte observ poate negocia și cu ceilalți, dacă se străduie puțin să-și tempereze ieșirile care nu-i aduc prea multă eficacitate în acțiuni. Și e păcat pentru că e dacă nu singura, printre puținii parlamentari care chiar fac ceva pentru noi. Deci nu numai scandal, sau , mă rog și cu ceva scandal, când vezi că altfel nu se poate :
  – N-ai cum și n-ai cu cine, domle ! 😉

 94. Avem chipurile democratie dar la fiecare miscare se vad niste diversiuni care au in spate nu forte democratice reale ci mai degraba mana unor actuali sau fosti din servicii. Ca atare avem fake democracy. Hmm dar cine o fi de vina pentru asta?

 95. Grasa este deșteaptă ,frumoasă, PATRIOT și orator DESĂVÂRȘIT, singură pe frontul național !!! Desigur, un PREȘEDINTE PATRIOT nu poate salva o populație de imbecili – docili care se complac ( se sinucid ) într- o ” bunăstare ” ce sta pe o DATORIE de peste 160 MLD EURO !!! In fapt , vom dispărea ca și alte civilizații cucerite cu … MĂRGELUȚE!!! Conquistadorii au limba aurită și PROȘTII sunt surzi !!!

 96. De fapt , porcul de la troacă doar cu parul îl îndepărtezi !!! Diana de Fier este prea blândă in așa zisele ieșiri anormale !!! Bă fatalailor. ,asteptati ca o femeie sa vă facă dreptate și voi pupați moaște și icoane în așteptarea …” mântuitorului ” jaddan !!! Lèpre nenorocite și slugi de secole vă tânguiți și vă inchinati satanei !!!

 97. Ea are o conversatie de terminat cu Simion care continua sa o provoace.
  Din toate analizele ei se alege praful pentru ca se izbeste de ratiunea si concretetea actiunilor lui.
  Astfel la ea iau amploare in manifestari emotionale care nu ii sunt ei specifice.
  Poate fi si o ramurica de brad care s-o deranjeze si sa tina un intreg show doar pentru ca a devenit eticheta sa in public.
  Sosoaca nu are independenta. Ea raspunde cum ar fi de asteptat provocarilor percepute de sistemul ei ca fiind de netolerat pentru ca lucreaza ca o politista neplatita, insa nu are satisfactia a ceea ce face si nici nu este independenta.

 98. Hopa…..era si timpul „nea Cornele” sa incepi „prestatiile pro Simion”…..
  Pana una alta DIANA SOSOACA ESTE SINGURA CARE ARE CURAJ SA SPUNA ADEVARUL…

 99. Se vede din avion că a fost mana serviciilor lui Soros ca să rămână monstruoasa coalitie la putere! In loc ca opoziția sa fie unită, porcii și-au dat la gioale! Ne merităm soarta de popor de slugi la străini! Da, eu cine votez?

 100. un om inteligent isi alege cu grija cuvintele si manifestarea… daca respecitva debordeaza de inteligenta, I rest my case… ramine sa ma minunez in continuare de ceea ce a produs acest mental colcectiv incarcat cu desertaciune si bestialitate.

  ce vina or avea copiii care se nasc azi de sint supusi unor corectii si programe facute de niste adulti decazuti, a caror manifestarea este bestialitatea si primitivismul? interesant cum se va evolua si masura in care se va atinge masa critica astfel incit acest program primitiv sa fie eliminat.

  sa ajungi sa traiesti intre optiuni de genul iliescu, constantinescu, basescu, iohannis, sosoaca, simion, ciolacu, ciuca, kovesi, geoana, hellvig etc inseamna sa platesti mai departe tribut instrainarii prin autodistrugerea sinelui. sistemul are grija sa-si alega cei mai fideli si primitivi exponenti pentru ca e nevoie ca acesti copii care se nasc sa ramina exact in acelasi mediu viciat, insutind oastea de instrainati si primitivi prin insusirea deviatiilor manifestate prin mentalul colectiv. asa se perpetueaza sistemul pe sine.

  diavolul/satana/raul are foarte multe fetze. si fiecare fatza este de fapt manifestarea fiecaruia dintre noi care il creeaza si hraneste. ne place sau nu diavolul/satana/raul este propria noastra creatie. dar sintem capabili si de lumina, de bine, de iubire.

  lasati-o pe sosoaca mai departe sa hraneasca mentalul colectiv, daca va place sa va riscati propria existenta si a copiilor care vin. e valabil pentru orice individ/individa din spatiul public politic sau apartenent al sistemelor mosite de organizarea socio-statala are strabte istoria ultimilor 1500 de ani ai lui homo spaiens.

 101. Pentru prieteni dar in special pentru Charlie si tica, in prag de Craciun, Adrian Paunescu:

  Nimeni nu e singur pe pământ,
  Cineva în grija lui îl are,
  Nici cei singuri-singuri nu mai sunt
  Dacă are umbră fiecare.

  Singur stai în casă și gândești
  Că ești singur fără mântuire,
  Dar în pragul casei părintești
  Se aude-un greierat subțire.

  O scrisoare îți foșnește-n mâini,
  Un poștaș la ușa ta mai bate,
  Latră-n depărtare niște câini,
  N-ai să mai cunoști singurătate.

  Asta este boala cea mai grea,
  Dar de ea instantaneu se scapă,
  Când în plânsă sete, cineva
  Îți aduce un pahar cu apă.

  Umbre jos și norii sus, pe cer,
  Cai păscând și soarele în scapat,
  Om stingher în drum spre om stingher,
  Nimeni nu e singur pân’la capăt.

 102. Un lucru e cert, „FIECARE MOARE SINGUR” chiar daca NU E SINGUR…E cumplit ca niste versuri incarcate de tragism sa fie intoarse din condei de un MONSTRU…

  CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

 103. Da, charlie, o să mori singur, sper să te spovedești înainte , să te împărtășești si… Noapte bună!

 104. „Moda” liveurilor transmise pe retelele sociale USR a introdus-o si „moda” scandalurilor USRista Chichirau.
  Pana la diversiune ramane scandalul. Sa zica ce au de zis, dar fara zgomotele de jungla si legea junglei. Sosoaca chiar e avocata si in cunostinta de cauza.

 105. Monstruoasa Koalitie sa-si treaca monstrul de buget nebagat in seama, a pus la cale cel mai mostruos scandal pe care l-a auzit Parlamentul. Job done.

 106. Ma tuicarilor,de ce nu vreti sa intelegeti voi ca tot ce se intimpla in economia si politica romaneasca e patronat de securitate,HAI?! NOROC SI LA MULTI ANI!

 107. Un prieten de pe Coti a vorbit acum niste Craciunuri despre acest armistitiu:

  Armistitiul de Craciun, in cadrul caruia trupele britanice, germane si franceze au lasat armele deoparte si s-au bucurat de sarbatori a devenit simbolul pacii intr-un razboi devastator. Armistitiul de Craciun a reprezentat o incetare a focului neoficiala pe frontul de vest in preajma Craciunului din 1914, in Primul Razboi Mondial. In saptamana din preajma sarbatorilor, soldatii germani si cei britanici au iesit din transee, si-au urat „sarbatori fericite” si au stat de vorba.

  Daca ei au putut, noi de ce nu am incerca?
  Ce avem de impartit?

 108. Este pueril de demonstrat: daca ar fi existat Cristie, n-ar fi existat Charlie ! La cat mai multi ani, Charlie, sa nu scapi de chinuiala vietii tale !

 109. Cornel Dinu bate toba mare, Lucescu frige porcu, Niță e un deliciu, Varanu suge ca’riciu! Aho, aho copii și frați, Ciupercile le-ati ospătat,? La mulți bani,!

 110. La mulți ani, Mircea Diacoonu, cel cu drag de Romania, născut in 34 decembrie 1949!

 111. George Petru Manea
  5 minute în urmă

  Marea noastra sansa se cheama azi Uniunea Europeana. Fara apartenenta la UE, cu o tara care s-a autodevorat imediat dupa’90 sub atenta supraveghere a Iliescului si a clicii sale, cu cei cinci milioane de romani actualmente plecati, daca ar fi ramas in tara, situatia ar fi degenerat si mai mult. Cind poporul se razbună, se razbună; institutiile se aneantizeaza, lumea tilhareste, ucide si anarhia pindeste dupa colt. De regula „normalul” situatiei este preluarea puterii de catre o clica bine organizata de indivizi din fosta guvernare, servicii sau armata. Ceea ce s-a intimplat si la noi. Cita vreme UE mai sta in picioare, e ok. Ne tiriim inainte pe brinci. Daca UE se va destrama, Europa natiunilor care isi dau in cap unele altora pe chestiuni teritoriale, etnice si religioase, va reveni in forta. Cu Ungaria iredentista vioara intii, cu Rusia pradatoare sfisiind si demolind, nostalgicii romani ar trebui sa se bucure; vremurile alea frumoase fondate pe temnite, securitate si minciuna vor reveni.

  Cules din Adevarul

 112. Drag de neRomânia! Mircea Diaconu, actor bun în roluri de prost, s-a născut nu pe 34 decemvrie 1949, ci pe 348 sectembrie 1918! De ce Diacoonu? Sau Diacooonu că are trei cojones! Nota 4 postac psd. Atenție la cifre! Cât ți-a dat Varanul Voiculescu de Crăciun? Un porc în viu sau sarmale din foi de ceapă?

 113. Poftiti la dracul cu UE cu tot! pardon de expresie! Ai spus asta ca probabil ti-o fi bine in Ro.

 114. Am făcut 13 ani de temniță grea pentru un popor de idioți! Dar matale că ai fost Legionar și pușcăriaș, pentru cine ai făcut pușcărie? Pentru idioți sau pentru propria ta prostie? Charlie zice că a fost lovitură de Stat, Securismul este „omniprezent” în România, veceul public al Europei Occidentale Civilizate, Core recită din Lenin, Trotki, Adrian Păunescu! Și Adrian Năstase, Miliardar în Euro își duce șuncile la Cornu la hodina! În România proști cu duiumu’, hoți, curve, vânzători de țară! Bogdan Aurescu jude la ONU „datorită” diplomației românești? Gluma secolului! Gluma secolului! Core! Ai auzit de vânzare de țară? Ai auzit? Sau tu trol psd, crezi în idealurile Național Socialiste ale Varanului? Țară de doi lei gauriti! Poluata cu lingăi, sclavi, iobagi! Totul pute a ferment, a septic, a anaerob!

 115. Te iubesc, Diana Sosoaca si as vrea sa fim impreuna pana la sfarsitul vietii. Nu mi-a mai ramas mult timp, doar cateva ore, ca azi e Ignatul, dar daca ai raspunde dragostei mele sunt convins ca ar fi o frumoasa poveste de iubire, ca in Romeo si Shulieta.

  Tov. G. Vieru

 116. Comportamentul degradant este tot mai intilnit in politica romaneasca; multimea amarastenilor care apreciaza asta si considera valori gunoaiele politice de acest tip se constituie insa intr-o vulnerabilitate de prim rang. Involuam. O multime de votanti aerieni deschid calea extremistilor catre locuri inalte in conducerea tarii. Iata, dupa 30 de ani de regim neocomunist, deosebirea intre oamenii politici si interlopi nu mai exista. In locul unui om de mare caracter cum era Coposu, am dat girul unui sacal comunist, haitei sale numeroase si invechite in zile rele . Imposibila Sosoaca sau Simion, Ghita, deveniti din batausi si huligani grobieni elucubrati ditamai parlamentarii nu pot evolua niciodata; ramin in pofida gradelor si functiilor, batausi. Pot „evolua” eventual in tortionari; istoria Romaniei este plina cu astfel de exemplare, „patrioti” care au ucis si torturat alti romani doar ca sa se imbogateasca si sa urce in ierarhia de partid si de stat.

 117. Dereglata asta hormonal si emotional, clar ”subnutrită” din punct de vedere erotic, nu mai are are mult si ajunge de la psihiatru direct in camasa de forta!

 118. Partea cea mai grava nu este ca Sosoaca se da in spectacol ca asta ar fi ceva nou ci faptul ca in conditiile astea se gasesc 5% de mizerabili dintre votanti care sa puna stampila pe asa ceva.Daca mai adaugam vreo 20-25% pentru Aur,iata ca incepe sa se contureze cum anume ar putea fi „deraiata” Romania din drumul spre occident.Ceea ce spuneau ucrainienii ca Rusia va „investi” masiv resurse in viitoarele alegeri din Romania incepe sa se cam confirme.

 119. O, a inviat ghiță-tică. A fost salvat de la taiere precum curcanul de ziua Recunostintei. Da, mă ghiță negru’n cerul gurii, asa e, 24 nu 34, greseala scuzabila pe cand tu gresesti cu intentie de ghită râmătorul.
  Hai mai bea un paharel, sa ne mai distram nitel!

 120. Ciucă se adresează românilor! Lll’la mmmuulti aaanni la rrrom’mani! Te împuști în cap de esprimare! General cu 4 stele? Doctorand? PM? Șef de senat? Core! Tu trol psd, când emigrezi în Somalia? Când? Ia și „exemplarul” de Ciucă cu tine! Poate îți este translator, că la lb română e lemn, plop, salcie, zero taiat in zece! Ce exemplare, ce exemplare….

 121. Prostul României, idiotul de serviciu, zice că nu a crescut nici o taxă? Eu de la 1%, am acum 3% pe cifra de afaceri? Idiotul analfabet din Buzău a crescut cu 24% pensiile speciale, conform cu inflația? Carte de muncă la 38 de ani? Bioterra la bătrânețe? Unde este Doamne cretinule care pune asemenea idioți analfabeți ca PM? Unde găsești Doamne asemenea deșeuri? Unde?

 122. Radu humor este un Șoșocar care își merită colțul de rai in troacă la Șoșoacă. Si ce dacă?

 123. Este cel mai penibil, jegos, infect moment din toată viata mea! Este exact când sunt lângă Core, la o adunare PSD, Core trage un pârț de cal, eu mă fac că nu miroase? Sunt animal? Ciucă se adresează românilor? În limbaj onomatopeic specific cimpanzeilor, animalelor? Suntem în Ferma Animalelor a lui George Orwell din anul 1958?

 124. Cine muncește în România pe salar minim și pe Bonuri de Masă? Proștii? Idioții? Talpa Țării? Dacă ajungi pe ” drojdie” ca Buzatu, ai „posibilitatea” ca să iei 250 000 de Euro bani cash în 5 minute, bani la portbagaj? Core? Tu trol psd, ce spui? Mai bine la Takata pe 389 de Euro plus Bonuri de masa, sau ” bampir” care suge sângele poporului, șef la Consiliul Județean Vaslui? Core? E mișto 250 000 de Euro în 5 minute? Cumva in România muncesc cinstit ” doar” Idioții?

 125. Prea sfințitul Teodosie Șpagoveanul a fost scăpat de la pușcărie de balerina Sosoaca! Șpagoveanul a făcut lobby în Draci(?) ca AUR să intra în Parlament! AUR a intrat în Parlament! Sosoaca, Simion? Două eugenii expirate, două nulități! Ori psd-pnl, ori ei, tot un Drac cu D mare! Țară eșuată unde Securitatea controlează Totul, TO-TUL! Restul? Prostim proștii, s-a întâlnit hoțul cu prostul la barieră….

 126. Diana este curajoasă și nu se teme decât de Dumnezeu ! Jigodiilor din tară le este frică că Diana și partidul său este in accesiune.Singira ființă românească care vrea binele României și românilor este umilită de mass media trădătoare .Diana este pregătită și gata de lupta împotriva dușmanilor din interiorul țării: politicieni,justiție,milionari de carton și SRI !

 127. Prostul României, cu carte de muncă la 40 de ani, mi-a crescut impozitul pe cifra de afaceri de la 1%, la 3%? Magraonul din Buzat, total analfabet, a crescut în schimb precum principiul vaselor comunicante, pensiile speciale cu 24%? Ăsta e om sau Drac, Diavol? Pe unu’ îl jupoi, pe altu’ îl îmbraci în aur? Core când emigrezi în Congo, ia și cu tine ca translator un cimpanzeu din Buzău! Țară total eșuată! Țară de iobagi, sclavi, Securiști!

 128. „mi-a crescut impozitul pe cifra de afaceri de la 1%, la 3%?”

  Las’ ca cresti si tu pretul cu 2% si nu pierzi ceva. Te plangi ca un impotent. Se vede de la o posta ca esti un aurist, nu esti patron, un patron stie ca ei nu platesc ceva, doar clientii platesc !

 129. Dereglatii psihici îi dau înainte cu patrihoata Soșoacă.Sa le cadă greu la stomac, năpârcilor sosocari.

 130. Covrigarul analfabet cu carte de muncă la 38 de ani, mi-a crescut din burtă impozitul pe cifra de afaceri de la 1%, la 3% și a crescut cu 24% pensiile speciale? Ce e asta ? Jupuit de piele? Ars de viu în piața publică? Ții 1.4 milioane de slugi la Stat, slugi analfabete? Dai cu contul în Privat? Ei la pensie la 48 de ani, noi la 67? Este junglă?

 131. „Vin colindătorii, cum veneau odată
  Să colinde-n seara asta minunată…”
  (numai că de ceva timp )
  Tremurat li-i glasul
  Șovăielnic glasul
  Nu prea știu colinde
  Trupuri mici, plăpânde
  Prea li-i gura arsă,
  Și li-s ochii-n lacrimi
  Prea degeaba sânge,
  Prea degeaba patimi..

  Mută-i întrebarea
  Ce răsună-afară :
  -Am murit degeaba?
  Ce-ați făcut din Țară ?

  Tot în frig și foame
  Tot cu mâini întinse
  Pe la porți străine
  Ce stau tot închise !?
  Sărbători cu liniște, pace și sănătate, alături, măcar cu gândul, de cei dragi !
  Crăciun Fericit !

 132. @Corcodel:
  Ii dau bypass dlui Nistorescu acum, dar numai un pic.
  Tata a auzit o expresie la Stelian Tanase – cainii in macelarie: 🥩🥩🥩 🐕🐕🐕
  Stii ce inseamna? Inseamna ca PNL si PSD care au batut palma, fiind la conducere, nu se lasa dusi din macelarie.

 133. Îmi pare rău de Soso,era o soluție de rezerva la aur! S-a evaporat și o astfel de solutie! Tot leproșii sorosisti ne vor conduce încă 5 ani. Nu se știe dacă nu ne vor baga și în război cu rușii. De parcă în Africa nu se trăiește și cu 2 dolari pe zi și cu o mana de orez!

 134. Nu sunt tot diversiuni si presedintii de tip Basescu, Iohannis? Sau contracanditatii acestora Nastase, Geoana, Ponta, Viorica Dancila?
  Nu exista diversiune mai mare decat asta, cum ca am avea optiuni.

 135. O alta diversiune ordinara este „competentul finantist Isarescu”.
  Si tot asa, putem trece prin toate domeniile acestui stat esuat.
  De 30 de ani trebuie sa aplaudam privatizarile care au distrus productia, turismul, tot.
  Ura-ura-ura!
  De 30 de ani il vedem pe Mircea Dinescu dandu-ne lectii, dar cei ce ii tin microfonul si ii platesc contractele uita sa ne aminteasca si faptul ca poetul s-a scolit la Stefan Gheorghiu si ca soacra sa era cetatean sovietic si functionar al ambasadei URSS la Bucuresti. Si tot asa.
  Ura-ura-ura!
  Diversiunea este peste tot

 136. Prinde la votacii de Base si Ciolannis, aia suficent de prosti sa creada ce se aude din covrigarie.
  Sosoaca asediaza covrigaria. Sariti!!!

 137. NATIONALISMUL compromis prin scandalagii de serVICII, soso et symi.
  cum si cine să stea lângă acesti responsabili de mahala ferentari,să creadă că acestia au monopolizat patriotismul, adevărul, dreptatea, curajul de a se lupta cu balaurii care e inghit de vii??de ce sunt mediatizati acesti scandalagii fara carte de muncă, fara o activitate profesională, ce se autoproclamă stegari, scriitori fara operă, luptători cu chiloții in vine???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.