Stema Ungariei, pe frontispiciul liceelor din Covasna şi Harghita

Primăria Miercurea Ciuc a amplasat stema Ungariei pe frontispiciul Liceului Marton Aron din Miercurea Ciuc. În urmă cu câteva luni, autoritățile publice locale din municipiul Gheorgheni, au amplasat stema Ungariei pe frontispiciul Liceului Salamon Erno din localitate.

După renovare, clădirea Liceului Marton Aron a fost marcată de stema Ungariei și de o inscripție redactată exclusiv în limba maghiară, „Rom. Kath. Fogimnazium”, scrie dcnews.ro.

Surse din interiorul Liceului Marton Aron au declarat faptul că stema Ungariei a fost amplasată pe fațada Liceului Marton Aron la presiunea primarului din Miercurea Ciuc, UDMR-istul Raduly Robert.

Anul trecut ministrul Educaţiei Daniel Funeriu a aprobat arborarea stemei Ungariei pe frontispiciul licelui „Salamon Erno” din Gheorgheni. Ministrul a spus că stema este un ornament!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.