Stroe a dezavuat alarmele false. Lucrurile merg ca unse în Coaliție

Ionuţ Stroe  dă asigurări că lucrurile merg ca unse în Coaliție. Se poartă discuții pentru a  modifica ținta de deficit bugetar sperând să fie agreată de Comisia Europeană. România nu este singura ţară care înregistrează probleme cu încadrarea în ţinta de deficit, a explicat purtătorul de cuvânt al PNL.

”România nu este singura ţară care înregistrează probleme cu încadrarea în ţinta de deficit, există foarte mult efort care s-a făcut din partea noastră în legătură cu cheltuieli neprevăzute, în anii precedenţi şi ne aşteptăm ca cei de la Comisie să înţeleagă lucrul ăsta şi să nu existe eventuale măsuri sau sancţiuni imediate privind încadrarea în ţinta de deficit”, a explicat Ionuț Stroe.

Pregătirea vizitei la Bruxelles este elementul cheie al activităţii acestui Guvern

”Discuţiile cu Comisia vor cuprinde elemente deja amintite public, primul dintre ele, posibilitatea de e reduce sau a modifica acea ţintă de deficit bugetar şi de a agrea un plan de măsuri fiscale şi de reducere a cheltuielilor”, a afirmat Stroe, după  ședința conducerii PNL  cu miniştrii liberali din Executiv.

În ceea ce privește blocajele clamate de presă nu sunt decât simple discuții care au fost făcute public prematur. Au creată multă agitație, s-au dat cîteva alarme false.

”Sigur că nu există niciun fel de blocaj, sunt discuţii, sunt analize, sunt simulări pe care le facem, numai că anunţarea lor publică înainte de a fi decise ar crea foarte multă agitaţie, lucru care de altfel s-a şi întâmplat. Din păcate, s-au dat câteva alarme care s-au dovedit a fi false, chiar acum câteva săptămâni erau prezentate ca certitudine unele măsuri care au speriat zona antreprenorială, lucruri care nu s-au adeverit”, a conchis Stroe.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Cred că mafia psdnl și securitatea o duc bine in timp ce copii noștri sunt calcati de avortonii lor, plecați din țară dar nu inabte de a scapa de cel mai mincinos și corupt partid ,peneleu

  2. Cum spune o zicala franceza,citata de Marx” Cind boii merg doi cîte doi, aratul merge mai bine”asa si cu Sfanta Alianta PSD-PNL
    PS E 23 August si nici o defilare :)),macar un carnaval,ioc

  3. Merg că date cu vaselina cât timp au ce fura, adică pentru stabilitate, cu usr nu a eputea fura

  4. Totul merge ca uns ca sa poata fura, acuma merge atat de bine cu furtul incat trebuie sa modifice tinta de deficit bugetar si sa cerseasca la UE sa le-o accepte. Unde e Petrov, ******* cu 3% al lui de imbecil

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.