Tragedie la Colegiul Militar. A căzut de la etaj și a murit

Un elev de la Colegiul Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit joi, după ce a căzut de la etajul al IV-lea al instituţiei de învăţământ.

Informaţia a fost confirmată pentru AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al liceului, Ioana Popa.

Elevul a fost resuscitat la faţa locului, dar nu a răspuns manevrelor efectuate de echipajul medical, fiind declarat decesul.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

Adolescentul era elev în clasa a IX-a.

Este primul incident de acest fel înregistrat la Colegiul Militar din Alba Iulia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Dar ce facea elevul? Facea ascensiuni pe pereti precum vampirii?……[Rumburak]

 2. a „cazut”… se sinucid tinerii pe capete. nimeni nu accepta #noul nooormal aka puscaria in „libertate”. dictatura mao extinsa si luata ca eZemplu de toti sugacii satanei.

 3. Montati-va ma acolo semne avertizoare: ,,Atentie, cad (editat)”.
  Sper ca nu s-a aruncat de la etaj ca l-a parasit ‘ubita.

 4. Politistii care ancheteaza aceste cazuri evident legate intre ele sunt niste zerouri barate. Este cat se poate de clara legatura cu cazul Balena Albastra din 2015.
  Se pierd vieti de copii si tineri, pentru ca niste incompetenti nu sunt in stare sa rezolve cazul, avand la dispozitie si tehnologia moderna.

  Iohannis, PROFESOR!, tace cand e vorba despre distrugerea tinerilor tarii.
  Lupii au ajuns sa conduca stana…

 5. Daca și elevii de L. M. se aruncă de la „ferești”, realizați ce handicapați de psihologi fac selectia și ce profesori handicapati/drogati formează viitoarele cadre militare de nădejde care jură să apere averile hoților de politicieni? Ce sa mai vorbim de cei din liceele civile! Huuo leproșilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.