ULTIMA ORĂ: Un cunoscut primar a ajuns de la Guvern la spital

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti cu o ambulanţă, după ce s-a simţit rău, după discuţiile avute la Guvern pe tema alocărilor bugetare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarului Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în noaptea de miercuri spre joi, după discuţiile pe care le-a avut alături de alţi primari din ţară cu premierul Dăncilă şi cu ministrul Finanţelor pe tema alocărilor bugetare, s-a simţit rău.

Concret, primarul Aradului a avut tensiunea prea mare şi a sunat la 112. Echipajul medical ajuns la hotelul la care Gheorghe Falcă era cazat a luat decizia de a-l transporta la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru îngrijiri medicale. După ce a fost stabilizat, joi dimineaţa, primarul Gheorghe a fost externat, iar la ora transmiterii acestei ştiri, el se află la Arad, într-o perioadă de recuperare.

Primarul Aradului a afirmat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că s-a simţit rău din cauza presiunii prea mari la care a fost supus în ultimele zile.

“Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat şi m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miştocăria şi nedreptatea m-au afectat. Răutate aşa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoşi ca şi primarii PSD”, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarii de municipii, reuniţi în Asociaţia Municipiilor din România, au mers, miercuri, la Guvern pentru că nu au primit niciun răspuns din partea Ministerului Finanţelor pe solicitarea ca administraţia locală să primească o treime din bugetul naţional.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

  1. E un gingas,e o floricica de la Brad, ajuns cu pluta si ratacit prin Arad!Pitpalacul propriu ii cere putina odihna,un 10-15 ani,prea s-a consumat…Aviz puriilor de peste 50 de ani..

  2. Dupa halci, carnati, sunci si alte sardanapale vazute la tv, dusmanul @branconajului@ trage consecintele.

  3. Auzi la el, mistocareala, a uitat se pare bataia de joc la adresa primarilor ce nu faceau parte din pdl, din partea lui basau, boc si a celorlalte pedelepre ce au condus timp de 10 ani România la un dezastru mai crunt decât pe vremea impuscatului.Un nesimtit !

  4. la ce gaura are martorul lui basescu in falca, nu mai pomenim! el locuiste in chirie la o firma, masina pe care o conduce el, ca si masina nevesti-sii ,sunte ste de la alta firma care nici aia nu este a lor. Dasca facea aceeasi demonstratie de pauperitatea absoluta alde Tariceanu ,Ponta, Dragnea, sau oricine altcineva ,ca sa para mai sarac decat Iov, mai sarac si mai curat de cat Iliescu ,doar ca sa nu se poata lega DNA de ei, cum ar fi urlat Oane Ene Doggy , Lili, Smarandache,Papara, ena,oana si alte oratanii din acelasi ocol de la Padurea Baneasa?

  5. Eu cred că i s-a făcut rău de la afrodisiace, o fi luat viagra cu vin roșu.

  6. Vreau si eu o treime din bugetul tarii si nu-mi da! Sunt supărat.

  7. Voia bani pentru o pizza pentru fiecare arădean , dar guvernul nu i-a aprobat „investiția”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.