Un liberal vrea să desființeze moştenirea Gabrielei Firea

Foto: Facebook/Gabriela Firea

Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, a declarat, miercuri, că, în opinia sa, Ministerul Familiei ar trebui desfiinţat, pentru a aduce bani suplimentari la bugetul statului.

„Vorbesc în nume personal, nu în numele PNL. (…) De exemplu, eu aş desfiinţa Ministerul Familiei, dacă tot m-aţi întrebat, şi sunt multe alte măsuri, se pot face reduceri. (…) Cred că ar trebui desfiinţate şi din ministere. Ministerul Familiei – nu ştiu care e rolul acestui minister şi nu am văzut atâtea programe … Şi sunt convins că mai sunt. (…) Am văzut discuţiile în spaţiul public şi cu secretarii de stat, o să se ia decizii şi pe zona de secretari de stat, nu cred că e normal ca nu ştiu ce minister să aibă 7 – 8 secretari de stat sau câţi mai sunt acolo”, a afirmat Dumitrescu, la sediul central al PNL, întrebat de unde ar trebui să vină banii suplimentari de care are nevoie statul.

Dumitrescu a adăugat că nu este de acord cu mărirea impozitului pe maşinile mai scumpe de 100.000 de euro.

„Tot în nume personal, consider că trebuie să se facă reducerile de cheltuieli necesare şi apoi să mergem în zona de creşteri de taxe şi impozite şi mai consider că mărirea de taxe şi impozite trebuie făcută cu multă grijă şi nu de azi pe mine, cum s-a spus şi aici, de la 1 septembrie”, a afirmat liberalul.

Întrebat dacă desfiinţarea celor 200.000 de posturi care nu sunt ocupate şi despre care s-a vorbit l-ar afecta la nivelul judeţului din care provine, Iulian Dumitrescu a spus: „Probabil sunt zone în ţara asta unde e nevoie de mai mult personal şi sunt sigur că sunt zone în ţara asta unde este mult prea mult personal al statului. Probabil, dacă s-ar face o analiză, sunt convins că se poate tăia în anumite zone şi sunt convins că e necesar personal în alte zone”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

9 Comentarii

  1. Multe asa zise agentii trebuie sa desfiintati. Au fost croite pentru duamne si duomni ce si-au dorit sa fie mari mahări la stat. Paraziti.

  2. de acord, dar sa nu uitam ca (editat) asta e acelas cu ‘cresterea desantata a salariului minim’ de la 900 la 1200 lei. Valoros personaj

  3. Misto maniulare de cretin, vorbeste de fierea si in final, nu e deacord cu impozitarea masinilor cu pret mai mare de 100 mii euro. Ragalii din categoria clanuri organizate infractional pe minciuni si escrocherii.

  4. Ministerul Familiei Crestine, trebuie sa existe, ca un sarcofag al justificarii existentei duamnei Firea Sarmancur, vremelnica sinistroasa
    Cine nu are o Sarmancur,sa-si rezolve lipsa

  5. orice, dar să nu reducem cheltuielile pentru armament, preferabil SH din Amerlocia! dăm acolo miliarde de Euro sau dolari fix de-a-mpoolea (ultima idee cretina e sa luam avioane F-35 cu 6,5 mld $), apoi ne apucă aconomiile bugetare mărunte

  6. Inafara de acest Minister a Familiei infiintat doar special pt. madam Firea ,ar trebuii si alte ministere desfintate si cumulate pt. ca vorba proverbului romanesc: copilul cu doua moase ,ramane cu buricul netaiat.Atunci nu si-ar mai da vina unul pe altul atunci cind se fac greseli .Cu cit exista ministere mai multe cu atit nu se face nimic pt. ca fiecare arata cu degetul spre celalalt .Exemplul il vedem acum cu acest minister al familiei care nu avea inclus si responsabilitatea caminelor de batrini, de parca acesti batrini nu ar fi facut parte din familia noastra.

  7. Ca cetatean inscris pe platforma initiativa romanilor,gazduita de Coti, propun sa swe mareasca potul la desfiintari de institutii bugetare parazite, cu macar 5 servicii de securici din cele 7 existente ,in care sunt cazati la odihna si afaceri de capatuiala personala cca de 10x mai multi securache decat pe vremea impuscatului( eu cred ca Coreea de Nord ne invidiaza!) Ia sa vedeti ca dupa disparitia acestor baietani bugetofagi de 100x mai multi ca capete, decat la min familiei, o sa fie bani si pt pensiile si salariile romanilor Sunt penelist, ardelean ca si nenea ce a propus desfiintare minusterului familiei ( deci cu dosar bun!) , Cu aceasta propunere o sa vin si la deschidere lucrarulor Plalformei initiativei cetatenesti din 29 sept ac, ca cu cacealmaua salariilor si pensiilor speciale ale lui Rares bogdan, tot din Cluj ,ca si platforma, m-am lamurit

  8. Mda „gaia matzu versus matzu gaia”si am „rezolvat” totul….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.