USR-Predoiu, scandal în Parlament. Sunteți distruși și cu pantalonii murdari!

Cătălin Predoiu a avut un discurs virulent în Parlament, cu atacuri și jigniri  la adresa celor din USR. I-a numit „distruși”: „Sunteți obsedați de cuvântul distrugere. Nu sunteti Uniunea Salvați România, sunteți Uniunea Distruge România”.

”Dacă vreți să vorbim de distrugere, că sunteți obsedați de acest cuvânt. Distrus este propriul dvs partid, pentru că nu faceți decât să denaturați și să subminați orice lucru bun care se face. Nu mai cumpără nimeni acestă retorică că numai dvs sunteți buni, până ajungeți la guvernare unde ați mai fost duși de urechiușe și ați plecat cu pantalonii murdari când ați dat piept cu PNL la prima bătaie politică. Sunteți distruși din clipa în care v-au lăsat cei care v-au creat, și v-au manipulat din umbră , ați rămas fără epoleți, cu dinaintea goală”.

Ionuț Moșteanu, liderul grupului USR, a spus, de la tribuna Parlamentului, că ar fi trebuit ca premierul să îl demită pe ministrul justiției care a spus că „bătălia cu drogurile la categoria adulţi este pierdută”.

„Da, am spus, dar am pus virgulă și am spus că ne reorganizăm sa o câstigăm (n.r. – bătălia cu drogurile). De asta spun că sunteți lipsiți de onestitate și subminați încrederea în aparatul de aplicare a legii”, a fost replica lui Predoiu.

Predoiu participă în Parlament la dezbaterea „Ora Guvernului”, la solicitarea USR – „Cum pregăteşte Ministerul de Interne lupta împotriva drogurilor? Strategiile şi măsurile Ministerului de Interne pentru combaterea traficului de droguri”.

Predoiu  a fost chemat pentru a da explicații în plenul Camerei Deputaţilor cu privire la  strategia privind combaterea traficului de droguri, fenomen readus pe agenda publică după tragedia de la 2 Mai, unde un tânăr drogat a ucis cu mașina doi studenți.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. PSD-PN…culmea ideologiei la romani…social-democrat liberal

  aia de la USR macar au fort corecti…Uniunea Securistilor Romani…o scriu pe fataza

  circ cu escroci…idiotzi vor doar sa se creada ca sint

 2. Uita sa zica fix acelasi lucru si despre P$DNL.
  Predoiu minte prin omisiune.
  Cu alte cuvite rade ciob de oala sparta. Pe drogatul Citu nu l-a luat la intrebari niciun PNList/USRist ce face cu banii imprumutati, se stiai ei intre ei ce punea Citu la cale.

  Pe Ghinea nu l-au luat la rost PNL, PSD si USRistii de ce PNRR a fost sectrerizat.

  USR vreq legalizarea drogurilor asa e doctrina neomarxista.
  PNL si Iohannis au tolerat suspect cresterea traficului fara sa miste ceva, parca ar fi facut echipa comuna. Pe langa droguri, pacanelele.

  USR a zburat de la guWernare dupa ce USRistii au participat cu tehnica de interceptare pe ei sa-i prinda pe PNListi la furat.
  Werner da drumul la dosare cu dedicatie PSDistilor.

 3. Uneori ca să te înțeleagă te trezești vorbind la nivelul interlocutorului. Ceea ce nu este totuși frumos.

 4. Wow! Rezistii sa ceara demisia unui minustru pentru slaba lupta impotriva drogurilor, cand EI INSISI vor sa legalizeze drogurile pentru a retelele de droguri sa poata intra in legalitate!
  USR trebuie dar afara din Romania! Daca votem bine, vor fi ejectati si din Romania, asa cum Johannis i-a ejectat de la guwernare!

 5. Așa e ,USR e un partid creat în pădurea Băneasa, dar când PNL a intrat cu ei la guvernare nu știa asta? Când Predoiu a încercat să bage iar SRI în justiție cum a fost? Nu tot cu epoleți?

 6. Ghebosii din USR sunt in cautare de voturi. Risca sa ramana in afara parlamentului. De la PSD nu pot lua (pesedeii nu vor vota niciodata elgibiteii), de la AUR nici atat (de acolo ia Sosoaca) asa ca dau tare cu paru’ in fratii lor securisti din PNL. PNL-ul care este si el pe marginea gropii procedeaza la fel. Romanii spera sa nu mai auda nici de unii si nici de ceilalti.

 7. Astia de la peneleu au pierdut busola pentru au au ajuns sa fie penibili, nu degeaba usr ii ajung in sondaje

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.