Vanghele, revoltat, în scandalul azilelor: „Ăsta a rămas în funcție”

Jurnalistul Ovidiu Vanghele îi aduce acuzații secretarului de stat Cristian Vasilcoiu în scandalul „azilele groazei”, subliniind că el a rămas în funcție, deși, în opinia sa, este primul responsabil politic pentru nenorocirile trăite de acei oameni.

“Șefu’ la toată asistența socială pă țară a rămas în funcție, tati, deși el e primul responsabil politic pentru nenorocirile traite de oamenii aia in centrele din Ilfov, el e primul autor al “pozei” cu bătrânii cărați in pătură noaptea și pitiți prin santiere, ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular.
Și a rămas în funcție, tati, uite-l, lucrează, are si cartea de rugaciuni pe birou, acolo, face să fie bine.
Ăsta e cel care a tăiat protocolul cu CRJ, in uralele pungasilor de la DGASPC-uri, care mananca bine de tot din sistemul asta detor tură a celor mai vulnerabili, a celor mai amărâți dintre noi.
Nea Marcy, vezi, bossule, că ai uitat să dai afară primul responsabil, uite-l. Sau ti-e frică să nu-ti facă vreo vrajă cu cartea aia?“, este mesajul postat de Vanghele pe pagina sa de Facebook.
Reamintim că ancheta despre „azilele groazei” a apărut în ianuarie în două publicații, Investigatiimedia.ro și Buletin.de, fiind semnată de Ovidiu Vanghele și Bianca Albu.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

5 Comentarii

  1. trebuie sa ne scuturam de politruci si acolitii lor, de paraziti si de tradatori si criminali. din pacate, cei care latra acum, cel mai tare, tot otrepe sunt. cei buni si corecti nu acced la asemenea functii, pana ce nu-i corupe sforarul. ca la scoala: daaa’ de ceee alaaa nu este pedepsit tovarashaaaa…? vesnica „sa moara si capra vecinului”. pana nu ne curatam de aceste j eg u ri care, de fapt, sunt stapanii ascunsi ai acestor latrai papusati, nu ne facem bine. Romania este condusa de grupuri infractionale organizate. cand va treziti?

  2. Ovidiu Vanghele- un jurnalist (securist?) penelist de serviciu. El a aprins fitilul DIVERSIUNII cu fiREA e de vina la azile, ca manjind-o cu kko sa faca poteca la alegeri sorosistilor nicusor la pmb si cucuvelei mov ca guvernator, recomandati de erata Faptul ca lucreaza la organul de presa sereii Ziare.com, spune tot PS Dar, ia zi, ca pe toate le sti,ziariciule, cine a redus cu 50% ratia de hrana, medicamente si valoarea certificatului de handicap celor din azile si cand? Asta ai uitat si de aia nu zici nemic- ca e candidatul UNIC al …dreptei Nicusorul in guvernarea pnl-usr Dar asta e interzis de la melitie sa se reaminteasca!

  3. Upsssss! Scuze, ma gandeam la stichiciosul primar vanghelie si nu la acest om care munceste la modul real!

  4. si cum de nu ajunge de atata amar de vreme la PAPUSARI, hm? investugheaza cat i se da voie….”ajunge cu demisiile”? gata? acesta a fost ordinul? cufirea si sotzu’? atat? trebuie ca sunteti surzi, orbi si muti. ca si investigatorii lu’ stapanirea…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.