Vopsiți și revopsiți, la luptă!

Torționarul ultimilor ani de comunism s-a gîndit că o altă ticăloșie l-ar putea ajuta să iasă din încurcătură. Cum zic bețivii, cui pe cui se scoate! În viziunea procurorului speriat de bibliotecă, scandal cu scandal se îngroapă. Și proces cu proces se șterge. Și dacă președintele României mai transmite o mulțumire sau mai pune o floare și o carte pe post de cataplasmă, cucuiul României se resoarbe.

Această orchestrare penibilă îmi spune un singur lucru. Că procurorul Lazăr n-a fost un torționar întîmplător, adică pe cont propriu, un simplu nehalit de carieră și putere. A fost parte dintr-un sistem care l-a și proptit prin epoci și regimuri, și care l-a cocoțat în funcția de procuror general. Augustin Lazăr, președintele Iohannis, Luluța Kovesi, Maior (cel mai mare producător de prefețe pentru opera apropiaților SRI), Coldea, Oprea și Ponta, doctori plagiatori și para-doctori, savanți de doi lei, cu opere cîrpite, copiate, scrise mai mult pe la capre, conduc țara cu elan și nu sunt în stare să redacteze un drept la replică sau o autobiografie, necum să suporte o dictare după o pagină de Ion Creangă.

Augustin Lazăr, unul dintre cei care ar fi trebuit să ajungă în boxa acuzaților sau măcar pe lista celor obligați la ani de lustrație pune la cale o farsă sinistră. El care ar trebui să fie pedepsit măcar să doarmă cu capul pe cele 3330 de volume numite ”Dosarul Revoluției” ne înfruntă și ne umple ochii de praf. Diavolul Aiudului se visează încoronat și magistratul unei dreptăți istorice. Și acuzat pentru Aiud, și acuzator în marele decont al revoluției. Impostorul acesta se preface că regretă întîrzierea celor trei decenii. În fapt, regretul său împachetează sentimental o operațiune de ștergere a unei lungi liste de vinovații pentru crimele din decembrie 1989. Îl crede cineva? Eu unul îl bănui de o ticăloșie și mai mare cu care să astupe strigătele victimelor de la Aiud.

Probabil că mai există mii de români care au a se teme și care așteaptă să treacă și acest scandal stîrnit de apariția documentelor care atestă biografia lui Augustin Lazăr. Mai ales ofițeri, procurori și politicieni. Au destule lucruri de care se tem. Și mai există sute de mii de compatrioți care nu vor ca liniștea să le fie tulburată.
– Merge și așa, supraviețuim, ne descurcăm, de ce să ne punem rău cu Uniunea Europeană, de ce să le facem rușilor pe plac…..Tot felul de fraze care ascund în ele mediocritatea și lipsa de viziune și, mai ales, lipsa curajului de a gîndi cu tărtăcuța fixată pe umerii proprii.
Mai bine să nu vedem cum un partid istoric, PNL-ul, de care se leagă întregirea României alunecă într-un fals cumplit, condus de o echipă încropită, bună la orăcăit de dimineața pînă seara. Liberalii și bruma de intelighenția cu care ne-am pricopsit după dispariția clasicilior apără cu încrîncenare un torționar comunist, ca și cum el ar fi luptat în munți și s-ar fi opus tancurilor sovietice! Absurdul mi se pare total. Nu se poate să nu lase urme în destinul neamului. Nu vede un popor întreg falsul acesta și pericolul confuziei morale? Sau vede dar tot amînă să se urnească? Nu văd seniorii dreptei românești ce maimuțe pretind întîietate și cum tineretul României, în loc să fie luptător pentru libertăți, dreptate și progres cere în cor execuții publice?

Este pentru prima oară în istoria țării noastre cînd tineretul susține serviciile secrete de tip poliție politică și este gata să facă un erou dintr-un torționar căcăcios. Să mă ierte cititorii dar mie mi se îneacă toate corăbiile cînd văd o domnișoară cu bretonul pînă în gură cum zice la Realitatea TV că Augustin Lazăr și Codruța Kovesi alcătuiesc ”fața umană a justiției” din țara noastră. Ce să mai vreau? Ce să mai cred ? Luptă cei tineri pentru cîștigarea libertăților minime în sclavia lor de proletari pe plantațiile calculatoarelor? Sau se izbesc cu capul de zidurile bibliotecilor și zic că citesc? N-au nici un proiect și nici un ideal. Visele lor se reduc la emigrație pe leafă mare și la un slogan tipic anilor 50:
– Dragnea la pușcărie! Strigă cu toții (imitînd motoreta Rareș Bogdan), ”Dragnea la pușcărie!”, deși se cîcîie să scoată cîteva probe.
Unii mă înjură pentru că n-am uitat măsluirea la ordin a rezultatului Referendumului din 2012, trîntit de Uniunea Europeană, de Philip Gordon, adjunctul secretarului de stat Hillary Clinton, chiar și de turnătorul Victor Ponta. Să fie sănătoși! Adevărul acesta poate fi uitat de cei fără memorie, dar nu poate fi șters din presă și din documente.
Acum România s-a blocat în ofensatorul dosar Augustin Lazăr. El ne arată că aceiași oameni care au gestionat comunismul gestionează și caricatura de democrație. Așa cum Securitatea și-a schimbat numele și s-a prefăcut în SRI, la fel procurorii torționari au trecut pîrleazul și s-au îmbrăcat în haine de magistrați ai statului de drept.

Nu vede nimeni de la Bruxelles că toată halca de societate care îl apără pe Augustin Lazăr și o susține pe Codruța Kovesi se simte confortabil de partea serviciilor secrete descinse din comportamentul vechii securități? Mai corect spus, a părții abuzive din aceasta! România gălăgioasă, cu pretenții democratice apără un procuror torționar și cere executarea adversarilor politici. Și vrea supunere oarbă față de Bruxelles, față de americani cu o condiție: cheile justiției să rămînă pe mîna Opoziției și a noii securități. Nu vede nimeni de la Bruxelles că favoriții Comisiei Europene susțin orbește arestările pe bandă rulantă, ca-n anii proletcultismului? Și că în multe cazuri ele au loc în numele legii și a statului de drept! S-a întors lumea cu curu-n sus și oaia se vrea solistă pe prima scenă a continentului !

Să mori de rîs! Cei descinși din partidul comunist și moștenitori ai unor apucături ai acestuia luptă împotriva unui procuror care a asigurat puterea părinților și bunicilor lor. Iar acuzatorii comunismului se regăsesc aproape maladiv în Luluța Kovesi, Augustin Lazăr, Monica Macovei și Gabriel Oprea, în Victor Ponta și Tarcea-Parcea.
Aiureală totală, generatoare de nesfîrșite coșmaruri!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 41

48 de Comentarii

 1. Da,tineretul țării e inselat,cred că cei care stiu adevarul trebuie să-l mărturisească cu orice preț ca să se schimbe ceva.Multumesc domnule Nistorescu pentru firescul cu care slujiți adevarului.

 2. Domnule Nistorescu, aceste atacuri la adresa tinerilor, la adresa viitorului tarii, nu va fac cinste. Tinerii si adultii de pana in 48 de ani datorita calculatorului si informatiilor la care au acces nu mai pun botul la manipularile comunistilor si in aceasta categorie de comunisti intra toti cei care au studiat si si-au inceput activitatea profesionala in comunism si care incearca sa isi impuna ideologia si credintele asupra celorlalti! Azi, orice informatie aruncata de un raspandac in media sau in mediul public este verificata imediat, nu mai tine doar modul de presa a la Scanteia unde aveai acces doar dictarile partidului unic, nu mai tine kompromatul! Oamenii prezentului democratic si european inteleg ca exista nuante de gri, iar griul este raul cel mai mic comparat cu negrul care reprezinta raul absolut. Bineinteles ca „acuzatorii comunismului” se identifica cu Kovesi care avea 16 ani la Revolutie, ca doar nu o sa se identifice cu iliescu! Se moare de ras din cauza dinozaurilor din toate domeniile care nu inteleg ca metodele lor nu mai merg, ca sunt ridicoli in inchistarea lor de tip comunisto-bolsevic! Lazar s-a adaptat la prezent, restul inca viseaza cai verzi pe pereti, asasini imaginari, cresteri economice utopice in cincinale si propaganda ce se credea presa!

  • amice, nu continui sa iti citez din Caragiale. Cine crede ca devine cultivat citind de pe Internet are mari probleme, inclusiv de logica. Eu unul predau la universitate si sunt uimit de lipsa de lecturi a tinerilor. I-am intrebat cine a fost Spiri Haret. Unul nu a stiut. Si nu pot sa inteleg nici identificarea justitiei cu Kovesi, cum nu pot sa identific nici comunismul sau ce o fi fost cu un kaghebist precum Ion Iliescu. „Lazar s-a adaptat la present”. Poate ne explicit si cum. In afara de vopsit. E o rusine sa ridicam in slavi o justitie stramba. La fel de odios este sa proslavim o Securitate care s-a unplut de bani si privelegii. Pentru ca spionii prinsi se Numara doar cu cifra ZERO. Dar trebuie fonduri de la buget. Nu. Ne apara de coruptie. Apararea se face, ca si in cazul maretilor din justitie, prin pensii speciale.
   Si ca sa revenim la stilul comunistoid, nu este atacat tineretul ci doar cei care cred ca se paote face ceva prin galagie, lipsa de cultura, incompetent. Aici ne-a dus magaria numita promovarea nu pe criterii de competenta, ci pe criterii politice. Iar asta este o practica curenta a tuturor partidelor. A tuturor partidelor. Am repetat ca sa poti intelege

 3. Acum vedem adevarul d-le nistorescu(cu litera mica)
  Trebuia manjit cu fecale D-L Lazar,sa nu cumva sa faca lumina in dosarele revolutiei si ale mineriadelor.
  Rusine.

  • Ești prost sau re faci? Asta ai înțeles? E prea subtil Nistorescu pentru tine? Felicitări talentatul jurnalist!

  • un comentariu mai cretin nu cred ca exista. In primul rand ca dosarul lazarescian este despre revolutie, nu despre mineriade. Si, sunt sigur ca nu va lamuri nimic. Ca si cel eventual despre mineriade. Doar nu o sa se acuze securitatea de toate crimele pe care le-a facut. Noroc cu prostii care mor de grija securistilor. Mare om Lazar asta. Noroc cu procurorii care au salvat Romania. Nu ???????

 4. Parcă pe vremea când Ponta era prim ministru îl periai serios, domnule ziarist, și-l înjurai cu mânie pe Băsescu.Doamne, cum se schimbă omul?!

 5. Mi e sila sa citesc tot articolul.. Cat de jos ai coborat,,de neanchipuit….

 6. Știți vorbele papagalului „poți sa-l f.t.,nu se mai scoală” ,așa și cu guralivul care vrea coroana revolutiei: degeaba isi schimba culoarea parului,naravul ramane si ucide orice in jur”!

 7. Mișu este un pseudonim potrivit pentru nivelul de înțelegere a „comentatorului” de mai sus! Se face că nu vede nazismul afișat de Iohannis și susținătorii lui, calitatea celor mai dezechilibrati opozanți trimiși de SRI în stradă (Moroșanu-ceaușescu, Bot, Angi, Sandy, Dide și chiar Oreste) și grozăvia manifestărilor mai „novicilor” Andrei Caramitru, Burduja și alții ca ei, copii de bani gata, trainic legați de serviciile cărora părinții lor le-au servit sau le aparțin chiar. Cică internetul i-a făcut deștepți, doar pentru că pot fi folosiți de păpușarii Statului Paralel tocmai pentru că au acces la toate „știrile” concepute de generalii (sute făcuți de Băsescu în 10 ani de slujire a „aliaților” României) în laboratoarele serviciului de manipulare, bugetate peste măsură de la bugetul de stat și de la economia „invizibilă” pe care o controlează!

 8. Culegem roadele invatamantului post revolutie.Marinarii de pe Bounty .

 9. Prostia proletara a multor tineri care sustin politicile autoritariste si dictatoriale arata o lipsa de viitor si insufla pesimism. Noi degeaba i-am invinuit pe rusi pentru anii de dictatura si teroare. Acuma cine ne-a impus acest sistem mizerabil. Este opera noastra suta la suta. Cu stirea partenerilor strategici bineinteles. Lumea nimic nu învață din greseli.

 10. INTOARCEREA ARMELOR IN SRI
  Dl. Cornel Nistorescu are Surse si Re-Surse Puternice in toate sferele de putere cu impact serios in establishmentul romanesc si american. Se prea poate sa aiba si la Brussels ceva Surse de incredere.
  Acest Editorial indubitabil nu este intimplator si nu se adreseaza primatelor cu cellular care traiesc in Lumea Fanteziilor ! Editorialul acesta este Semnalul ca Fortele din SRI care realmente conteaza au intors armele, satui pina peste cap de Binoame, Cumetrii cu Anaconde si Coldei.
  Ceva imi spune ca Semnalul s-a dat de la Washington DC iar tiritoarele cu limba despicata ingrozesc batracienii care oracaie toata ziua in mass-media disperati ca mai pot prosti lumea si sa-si salveze agoniseala. Forte Extraordinar de Influente din Israel sustin puternic Romania. Batalia se da astazi pentru Controlul tarilor Est- Europene. Bulgaria, Romania, Ucraina, Polonia si Tarile Baltice. Cine va controla aceste tari va fi Stapin in Euro-Asia. Rusia sau America!

 11. NU ascund, am incercat sa spun ca tot care s/au nascut inainte de 89 sunt vinovati. noi, cei f tineri sau nascuti dupa suntem doar securisti noi si ne mandrim cu asta. traiasca! sa mor io!

 12. Temele editorialului ar fi asa,Lazar tortionar,tineretul sustine servicii secrete de tip politie politica,tineretul striga ,,Dragnea la puscarie,,referendumul din 2012 a fost masluit si Lazar si Kovesi sunt sustinuti de cei care se simt confortabil de partea seviciilor cu comportament securistic. Aseara Rtv spunea,ca o concluzie a emisiunii,ca Lazar e vinovat ca n-a fost disident,nicidecum c-ar fi fost tortionar(nici nu avea cum!).Tineretul a vazut ca numai cu sprijinul tehnic al seviciilor au putut fi facute dosare politicienilor.Dragnea la puscarie,pai ce-ar vrea autorul sa strige tineretul? Nu toti sunt slugile lui.Cine dracu a masluit referendumul?Ponta,cu guvernul lui? Stie autorul ca Basescu a oprit cercetarile,altminteri sute de sefi de sectii de votare ar fi ajuns la puscarie? In dosarul lui Dragnea toti si-au recunoscut vina(ca si in al doilea cu DGASPC-ul). Lazar, in 7 zile de cand e campania asta impotriva lui,a produs rechizitoriu de 3000 de pagini ca sa se scape cu alt scandal.Extraordinar! Mai degraba acum 7 zile au aflat baietii ca se da drumul la dosar si atunci au pornit campania impotriva lui Lazar. L-ati auzit pe Voican, ca Lazar n-are caderea morala sa dea drumul dosarului.Si goarnele din presa canta ce li s-a comandat. Si dupa toate astea te intrebi,ce se-ntampla cu autorul? Nimic,asa a fost tot timpul.

 13. Niciodata nu mi-au placut procurorii.Oameni platiti de stat sa faca rau.Am condamnat DNA-ul lui Kovesi cand terfelea oameni pana sa fie condamnati de o instanta. Intotdeauna am crezut ca sunt prea multe sevicii si ofiteri. Dar dupa ce citesti jurnalisti ca cel de fata,n-ai cum sa fii de acord cu ce scriu ei.Cand vezi pe cine slujesc ei,cand vezi ca ei sunt de partea ,,partii intunecate a fortei,, cand rastalmacesc realitatea sa le iasa tema editorialului(de parca ar vorbi de alta tara,de alt Dragnea) regreti ca nu mai ai 25 de ani sa pleci din tara asta de doi bani si sa-l lasi pe Nistorescu cu irealitatile lui cu tot.

 14. Situatia este extrem de clara : daca n-am avea un asa presedinte , dezbinator si antiroman , n-ar mai zburda in voie si nu si-ar face de cap toti fostii securisti (dintre cei nenorociti!) si odraslele lor . De asta regret mult ca nu avem aceeasi grupa sangvina cu a celor ‘de la Visegrad’.

 15. Maestre, realitatile pe care le-ati ignorat la vremea lor va ajung din urma! Daca le-ati fi demascat pe loc altfel s-ar fi prezentat
  perceptia publica la vremea respectiva. Pe mine, daca ati luat act de prezenta mea critica, nu m-ati luat in serios inca din vara lui 2012 cand agentul lui Base, plasat cu sprijinul Securitatii ceausiste care reusise RESTAURATIA in 2004, ma refer la Ponta, NU A PRIMIT NICIUN ALT ORDIN, din afara, ci a executat misiunea subversiva de proportii numita „USL”, pentru „relegitimarea” lui Baseala!
  Toti BOLSEVICII mondiali(legendati in SUA si Colhozul european)enumerati de Dvs nu au facut decat SA LIVREZE O JUSTIFICARE actelor de subversiune ale AGENTULUI BASIST Ponta care in lipsa acestora SE DEMASCA din acel moment!!!
  Despre toate astea am scris de mi-a amortit mana urmand evolutia acestui monstru numit Ponta care a inselat sperantele noastre de a scapa de Monstrul sef, Baseala. Nu ati vrut sa credeti in posibilitatea ca Securitatea sa insceneze caderea a DOUA GUVERNE in 2012 pt ca Basescu sa fie relegitimat printr-un Referendum pe care ERA SA-L COMPROMITA Dragnea, de aceea fiind declarat persona non grata!!! Rolul lui Ponta a continuat in 2014, de asigurare prin FRAUDA ELECTORALA( o mai facuse in 2009 cand l-a tradat pe Geoana, tot printr-o frauda!) a accederii unei CLONE BASISTE in fruntea tarii, Ponta neputand sa comita ceea ce a comis Joha pt salvarea de dosare si a materialului SUBUMAN ce-l slujise pe Baseala! Ce a mai putut comite dupa cedarea presedentiei Securitatii basiste, a fost ca prin inscenarea crimei comune( a sa si a lui Joha) de la Colectiv, sa cedeze noului sef al Secu, Joha, guvernul
  Romaniei, pt a detine intreaga putere in stat! Stari de lucruri care astazi se razbuna! Sper ca pe viitor sa aruncati o geana
  asupra comentariilor mele…Imi dau alt pseudonim pt ca cenzorul securist imi blocheaza de ieri comentariile…

 16. Văd că sunt câțiva care îl apără pe torționarul Lazăr. Ce profil uman trebuie să ai să scuipi pe dramele deținuților politic?

 17. Sant de acord total cu Nea Cornel. Unde mai pui ca tvr, cea care a facut lovilutia, a comemorat pe 04.04.2019, marele bombardament al Bucurestilor, facut de aliatii nostri ricani. Nu stiu care-i substratul, dar a fost totusi bine documentat cu cifre de morti si raniti, nu mai vorbesc de daune. Cea mai insemnata stire dupa mine, este aceea cu lipsa de comemorare, amintire sau oricare mentiune, pentru mortii autohtoni, uitati de toti intr-un cimitir calvin. Dar azi ne laudam cu „marea” alianta, sau cu aliatii nostri ricani, si binefacerile aduse de implantarea „democratiei” si mai ales, a pachetelor cu cocaina, aduse de al de sus pe plajele noastre. Nu mai vorbesc de implantarile ricane de aici, dveselu, cincu, kogalniceanu, sau sediul cia din Praporgescu colt cu Batistei. Parca nici rusii n-au fost atat de insistenti ca primatele astea. Si unde mai pui ca toate implantarile „democratiei” ricane, au fost si sunt finantate de cozile de topor locale, deci romanesti.

 18. „misu”-le, ce-mi place la tine e sinceritatea, trasatura extrem de rara la bolsevici! Astfel demonstrezi ca esti o clona atipica!
  In cretinismul tau de rotatie recunosti ca TE ADAPI spiritual din izvoarele pestilentiale de pe Internet unde se organizeaza exact de catre bolsevici intoxicarea informationala!!! Si pe aceasta cale esti manipulat de CIUMATII ROSII care controleaza absolut toate canalele informationale, daca fac abstractie de manipularea prin ong-urile finantate de Securitate cu banii MILIARDARULUI BOLSEVIC Söros!!! Sefii vostri/ofiterii coordonatori cunosc aceasta realitate, multi dintre voi fiind manipulati IN ORB…
  Mai precis sunteti niste ORBETZI nevolnici, incapabili sa va indoiti o secunda cand unul ca mine va atentioneaza!!! Observi ca nu va consider pe toti securisti…

 19. Augustin Lazar va intra in istorie ca procurorul care a facut dreptate victimelor de la Revolutie. Aparatul propagandistic al PSD si sponsorizatii din presa care a inceput atacul la Augustin Lazar de saptamana trecuta pentru ca aflasera ca urmeaza trimiterea in judecata a celor care au comis crime impotriva umanitatii, a tartorului securisto-bolsevicilor imbogatiti prin furtul poporului, numitul iliescu-ilici nu nu fac decat sa ii sporeasca aura de justitiar lui Lazar. Domnul Nistorescu se face ca nu stie ca pe poporul roman il duce capul, ca poporul roman e capabil sa isi ridice semne de intrebare de ce decat cu o saptamana inainte de trimiterea in fata instanta a bolsevicului ilici a pornit campania de defaimare a procurorului general, desi Lazar era in functie de trei ani deja!!! Iar atacul a pornit si a fost intretinut si prin infractori de drept comun prezentati ca detinuti politici de catre siturile si televiziunile turnatorului la securitate si fostul puscarias voiculescu!

  • Daca ai fost sluga comunista, cum poti sa condamni comunismul? Figuratie pe față. Si ti esti un securist ca Lazăr.

 20. Geaba zbatere si trompete media,zidurile Ieriohonului raman intacte!A fost doar o legenda biblica,e plina Cartea Sfanta de povesti si pilde…Geaba mii de ani de evoluție, geaba mii de ani amintiri lăsate posterității, căci omul e mereu același.
  Citez din clasici:
  „în spatele publicului unit
  prin ceea ce numim îndeobște
  o „indiferență tropăitoare”
  se află
  „de ce eu”
  „de ce numai eu”
  „ de ce mereu eu”:)))

 21. Maestre, aparenta rolurilor inversate ale TORTIONARILOR e creata de existenta conservelor, a dedublarii/disimularii acestora si in special de faptul ca toti provin din aceeasi familie ceausista de spirite!
  Ei joaca niste roluri in uriasa parodie a democratiei pseudocapitaliste si pseudopluraliste!!! Amintiti-va de atentionarile mele de ani de zile in care va criticam pentru analizele Dvs pornite de la PREMIZA CA IN ROMANIA ARE LOC O LUPTA POLITICA NORMALA, cu toate ingredientele firesti, ignorand evidenta ca Ilici Iliescu, asasinul impotriva umanitatii romanesti, a transformat PCF in FSN si la cateva luni prin Astalosh a creat partide si sindicate de „stanga” si de „dreapta” populate cu kgb-isti, respectiv ceausisti
  intr-un melanj impenetrabil. Prin a PATRA MINERIADA Securitatea coordonata de Astalosh a reusit sa insceneze „RUPTURA” in vederea stergerii urmelor crimelor comune si pentru prima mare inscenare a jocului pluripartid, agentii din strainatate nereusind si pace sa convinga cu scoaterea din moartea clinica a partidelor istorice, asa luand nastere PD-ul lui Pedro Romanovici!
  Dupa cacealmaua cu Emilutz Tzapul pentru a i se asigura lui ILICI al PATRULEA MANDAT,incepand din 2004, odata cu RESTAURATIA are loc si delimitarea politica dublata de aceea securistica, in „stanga” kgb-ista si „dreapta” ceausista, singura aripa a PCR/Secu care a suferit o transformare fiind aripa de „stanga” unde dupa mazilirea TURCITULUI Ponta controlul l-a preluat curentul nou, Reformist, o noua „perestroica”, strict mioritica, a ELEMENTELOR progresiste din Securitate!!!
  Din pacate, omul acestui curent, Dragnea, da semne de pactizare cu STALINISTII CEAUSISTI, asa cum demonstreaza paralizia/lipsa de reactie la nerusinarea adversarului Natziman! Renuntarea la suspendarea ticalosului, ca si la revocarea slugii sale Lazar, aseara anuntand chiar ca Toader ar putea sa-l propuna pe REVOCAT pt un nou Mandat de Tractorist General TORTIONAR…

 22. „mihnea”, nu ti se pare curioasa fixatia ta pe „revolutie” care este identica cu a Securitatii de ambele „rituri”( „stanga” si Loviturii de statdreapta”)? Sa-ti intre in capul tau sec ca VICTIMELE sunt ale LOVITURII DE STAT!!!
  Te-am considerat constant un cretin, dar reusesti sa te AUTODEPASESCTI! Ticalos securist de „dreapta” stalinista, IDOLUL tau Lazar RECUNOASTE ca a fost LOVITURA DE STAT si tu orbecai caun drogat.
  Pai, daca esti convins in cretinismul tau ca a fost „revolutie”, fiind in ton cu Ilici asasinul, atunci de ce nu te dezici de Lazar tradatorul „idealurilor revolutiei”, lepadatura?
  Cand iti spun ca Securitatea te manipuleaza!!! Prin NATIONALIZAREA Loviturii de Stat(din 17 dec 1989!) realizata de complotisti in 22 Decembrie si-au adjudecat prin INSELACIUNE o „LEGITIMITATE” precara, de A-SI OFICIALIZA PUETREA OBTINUTA PRIN UZURPARE!!!
  Daca nici de data asta tartacutza ta nu pricepe si incapatzanarea-ti cretina si ticaloasa nu cedeaza, atunci esti IRECUPERABIL…

 23. Am mai scris. Cred sau simt un pact de neagresiune intre Dragnea si palton. De ce nu-l suspenda, avand toate motivele s-o faca? Sau, zic eu in mintea mea, sa fie doar o superstitie in capul lui Dragnea, crezand ca daca-l suspenda, sa se intample ca cu chioru, sa fie reales. Poate sant naiv.

 24. „mihnea”, victima a manipularilor stalinistilor, Ocna Securitatii de la Aiud era locul de recluziune al POLITICILOR, asa ca INTOXICAREA cu „delicventii de drept comun” pe care ai preluat-o TAMP pica fara drept de…apel!
  Ce sa mai spun ca Iulius Filip a fost decorat personal de Walessa intr-o cérémonie triumfala pentru merite anticomuniste si in special pentru incercarea de a fonda in Romania un sindicat dupa modelul „SOLIDARITATII” poloneze!!!
  Numai niste BESTII pot avea marsavia sa-i mai crucifice o data pe anticomunistii autentici si in felul acesta sa va demascati drept AUTENTICII CIUMATI ROSII!!!
  LAZAR TORTIONARUL COMUNIST a fost procurorul militar al Securitatii angajat special la Ocna politicilor de la Aiud pentru a lua pulsul „reeducarii”, pt a dispune noi torturi „irecuperabililor” si pt a le respinge CERERILE LEGALE de liberare conditionata, nemernicule, CIUMATULE ROSU…

 25. @Charlie: eu de obicei nu imi pierd vremea cu naparcile alogene si bolsevice ca tine localizate la tiraspol, insa cum suntem in Postul Pastelui, din mila crestina iti recomand sa ai grija sa nu te ajunga blestemele mortilor de Revolutie si sa iti crape buzele alea rosii de atata practicat de pupifundism la adresa criminalilor martirilor Revolutiei chiar inainte de Paste si saracul sa nu te mai poti bucura de mestecatul de hamesit care neavand creier gandeste cu burta, a celor doi mici primiti in calitate de trol. Mila imi este de mama ta, mila imi este de tatal tau, care saracii au vrut sa te faca om si ai iesit complice si aparator al criminalilor! Tu, dezaxatule nu reusesti sa ma jignesti pe mine ori pe oricare dintre romanii drepti, tu doar iti faci de rusine parintii si faci de ras umanitatea! Nu meriti nici macar dispretul nostru, insa cum noi suntem crestini iti aratam mila noastra!

 26. Nu stiam ca vom scapa de raie,dar ne-am aruncat ca mielul la taiere,limita suportabilitatii era la maximum!Eram incarcerati in propriile noastre case,daca citesti citorule intreaba- cum e sa fii prizonierul propriei vieti!Ce-i care-si dau cu parerea nu stiu nimic despre nimic,”ciuma rosie” si-a mentinut tentaculele prin oameni si functii,nu au inventat roata,doar au preluat-o!Cand smulgi o buruiana trebuie sa fii atent ca radacina sa nu ramana in pamant,dau lastari toxici,prin progenituri!andrei caramitru vorbeste de holocaust,intinand memoria milioanelor de oameni disparuti scuzandu-se prin genocid,elemente nestiute,necunoscute de acest tembel!I-a spus tac-su cum sta treaba cu Revolutia,cand nu stiai ce sa faci,cand l-au sunat rusii pe gen IULIAN VLAD,pentru „ajutoare”si a zis pas,stigmatizat mai apoi!Erau momente grele,o dictatura se zvarcolea,CE TREBUIA SA FUNCTIONEZE,CINE ASUMA?Ridica bolovanul pentru dl.ILIESCU dar oricand vei agnostic pentru mine!Iar genocicidul aclamat e o simpla ragaiala a unui stomac preaincarcat cu „alimente”toxice!Vrei politica?Nu fii zdreanta!Chirila n-a mai aparut,intrebati-va voi,ce puteti da pentru libertate,fara fariseism,purul si realul adevar?!Si hai,la REEDUCARE!

 27. Tara asta n-a avut si nu va avea vocatia libertatii si a demnitatii. Ne imbatam cu apa rece sperand ca va veni cineva providential sa salveze lucrurile. Cei de afara isi freaca mainile de bucurie vazand cat de tampiti sintem si cum ne decimam singuri. Nu mai au nevoie de nici o strategie, ne-au dat de mult bobarnacul fatal.
  Altfel articolul este de exceptie, iti merge la suflet alaturi de o injuratura neaosa, asa de racorire.

 28. Pizmuitorul”-e, alias „c.g.”, de data asta iti dau dreptate, mai ales ca pe vremuri, cand erai doar o fantoma ceausista antisemita, ai mai lansat o ipoteza pe care nici eu devenit celebru pentru demascarea diversiunilor Securitatii baso-joha-niste, nu am putut sa o accept, aceea ca Dragnea si Fierea ar fi jucat o cacealma de „milioane”, adica supercacealma, cu iz conspirativ!
  Sa stii ca nici acum, cand cu semnele de „reimpacare”, nu dau crezare acestei inscenari intrucat ambii au iesit serios sifonati, mai ales Fierea, incapabila de un asemenea sacrificiu, adevarat act de SINUCIDERE POLITICA…
  Doar daca atat Dragnea, cat si Fierea ar fi, la fel ca agentul Ponta, conserve securiste baso-joha-niste, ipoteza pe care o am in rezerva, momentan Dragnea dand semne de cedare in fata Securitatii, linistea sa in mijlocul furtunilor regizate, ca de altfel si SIGURANTA Alogenului ca o sa-si incheie in liniste mandatul pastrandu-si privilegiile, TRADEAZA CONIVENTA…

 29. Vad cum oameni „tulburati”ajuta oameni broste!Nu stiu,nu trait si emana cuvinte inerte,pe fb,nu sunt afiliat,imi repungna,nu mi-am invatat apropiatii sa-si faca selfie ca mai apoi sa moara,pentru o tampeneie si nici copiii sa stea cocosati la like sau share!Isi iau zaharelul nestiind,saracii,ca sunt paiatze!E domeniul lor de troaca dar cand te bagi pe o zona pe care n-o simti,n-ai trait-o,cu opinii ca-ti crapa capu’ale acelorasi oligofreni,nu-mi ramane sa spun…stati voi in secta voastra,cu share neimportant,cu copii cocotati pe vagoane si electrocutati,daca aste e bine,nu stiu ce mai inseamna bine!Rezultatul,confirmat e nebunie!Moama ce am realizat,mesaj pe fb live,rezultat,cretini si morti si un idiot excitat de armele lui,cel de la pnl,un ratat,cum altfel!Cameneolismul functioneaza pentru umilirea celui cinstit!Ei au muschi si zbiara si aclama „justitia independenta”pentru ca noi ii deranjam!Dl.Filip,Dl.Munteanu,Dl.Iancu si cati nu mai stiu ca tartorul e broasca raioasa aug.lazar,ei nu stiau ca aveau dreptul la aparare!Cat de scurusura poti fi,augustule lazar?

 30. Si vreau sa spun,NIMENI,nu are bagajul moral sa combata dizidentii!andrei caramitru esti un neadaptat,elegant spus,cand spui genocid,ca scuza pentru ineptia aruncata,nu-mi dovedeste ca esti un…prostovan!Merit pe care ti-l dau,dincolo de latratul pshiotic rezultat de ciupercile hipnotice ingurgitate!Daca mi-ai fi dat ceva cerebral as fi inteles dar nu vad decat o pldoarie jalnica,un strigat neputincios fara repere morale!DECI,MARSH,DEZVOLTATI-TI PERCEPTIA VALORILOR MORALE intr-un wc turcesc sau un belgiuc pentru senzatie!

 31. … otreapa lazără se afla-n slujba şi-n porunca statului paralel şi criminal . şi stă în patru labe-n fața potăii şoroşe (iohanise) . pe care-o slugăreşte cu credință oarbă – de dihor

  ***

 32. cineva zicea ca in toata povestea asta adevarul este ca anticomunistul (ft hulit) e Iliescu, care l-a daramat in dec ’89 pe ceausescu. tortionarul lazarica, care chinuia pe anticomunisti in anii ’80 in schimb- prin acest proces s-a razbunat pe iliescu pt ca in ’89 ca i-a stricat ploile si pozitia sa avantajoasa de procuror comunist

 33. „mihnea”, iata ca-mi reconfirmi convingerea ca esti „Smarandache”, asasinul fascistoido-bolsevic care s-a evidentiat prin amenintari cu MOARTEA, adica exact ceea ce faci si tu, lepadatura securista de „dreapta”!
  Ticalos ATEU, nu ai voie sa pangaresti sarbatorea crestinatatii amintind-o si invocand „mila” care voua VA ESTE STRAINA, vezi ce a comis TORTIONARUL SECURIST Lazar in cea mai crunta inchisoare bolsevica romaneasca!!!
  Victimele macelurilor „teroriste”, naparca, au fost romani scosi in strada cu forta de complotisti sa-l sprijine pe un Ceausecu care nu avea nevoie de alta sustinere decat aceea confirmata la Congr. 14, el fiind in stare de arest!!!
  In 21 si 22 Dec 1989 s-au inscenat doua mitinguri, primul furnizand material filmat casetei cu „revolutia”, prin spargerea acestuia si dirijarea unei mari parti dintre mitingisti pe Bdul Magheru, la Universitate, unde au fost macelariti odata cu lasarea intunericului! Dupa inscenarea nationalizarii loviturii de stat in 22 Dec s-a ordonat inarmarea organizata, secatura securista, A MEMBRILOR GARZILOR PATRIOTICE in intreprinderi si institutii pt. „apararea revolutiei”(!?), o INSCENARE CRIMINALA care a pregatit macelarirea ulteriora a mii de cetateni LA INTAMPLARE si prin ordine contradictorii!!! Insa creierul tau unineuron nu poate pricepe acest adevar!
  Victimele asasinatelor complotiste SUNT EROI, dar nu „revolutionari”! Nici macar, parodia cu certificatele de „revolutionari”
  nu reuseste sa va dezarmeze, CIUMATILOR ROSII! Un anticomunist autentic se bucura sa afle aceste detalii ale COMPLOTULUI!!!
  Si apropo, chestia cu Tiraspolul te tradeaza ca securist orchestra, intonand sub duzini de pseudonime, unele islamiste…

 34. Misule, esti un gretos postac securist, din sleahta grobiana a lui Malin Bot, cel platit de Rusia!

 35. Nu doar disidentul Iulius Filip a fost amânat în mod nelegal de la liberarea condiționată din anul 1985!
  Practica infamă a Torționarilor de rit neo-securist, de a le da „termen” deținuților „incomozi” continuă și în prezent.
  Ea este o practică arhi-generalizată în toate penitenciarele țării.

  Vrea careva să vadă cum arată, încă de la PRIMA ANALIZĂ ÎN COMISIE, un proces-verbal de amânare „la termen”, dispus de comisia penitenciarului Găești în octombrie 2017?

  Iacătă:

  https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/04/cum-arata-un-proces-verbal-de-amanare.html

 36. @Unde îl ținură ăștia pe „Iulius Filip” din 1989 până în prezent ?

 37. @Cum opinați că ar trebui sancționați cei care au permis ca un astfel de procuror, cu o astfel de speță , „care i se impută” la depunerea candidaturii pentru funcția de Procuror General, să fie Procuror General atâția ani ?

 38. ba,da unde au stat eroii astia anticomunisti de au iesit acum,la momentul oportun ,cu plangerea impotriva lui lazar,si pac,la Rezbelul !!!

 39. „Să mori de rîs! Cei descinși din partidul comunist și moștenitori ai unor apucături ai acestuia luptă împotriva unui procuror care a asigurat puterea părinților și bunicilor lor. Iar acuzatorii comunismului se regăsesc aproape maladiv în Luluța Kovesi, Augustin Lazăr, Monica Macovei și Gabriel Oprea, în Victor Ponta și Tarcea-Parcea.
  Aiureală totală, generatoare de nesfîrșite coșmaruri!’
  Nu e NICI O AIUREALA.
  Cand sistemlo impus de afara este ROMANIZAT/autohtonizat, se schimba sistemul.iar SLUGILE/TRADATORIIsunt aceleasa „valori” umane (cazul tractoristului) sau descendentii acestora (cazul Lulutei sau al Doamnei Retevei; sau Smochina).
  iar deturnarea PNL a fost efectuata dupa acelasi model cu deturnarae PSD(?cred) in PCdR, in 1921.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.