Votați pitecantropii!

Doi parlamentari români s-au înjurat, apoi s-au bătut în Parlamentul României.

Curioasă este atitudinea comentatorilor, mai ales a celor care-și consideră colegul de partid care „doar” a înjurat, o simplă victimă nevinovată a celuilalt golan care l-a mai și lovit.

Este gravă această încercare de mușamalizare când avem în față doi derbedei, amândoi la fel de vinovați pentru aducerea în derizoriu a înaltei instituții de reprezentare a românilor, Parlamentul României.

Și nu este prima asemenea ieșire a unor aleși ai poporului.

Atitudini de mahala au mai fost aduse în Parlament, iar protagoniștii s-au bucurat și încă se bucură de simpatia unei mari părți dintre români, gata să-i aleagă din nou.

Aceasta să fie calitatea umană și intelectuală a celor care-i reprezintă pe români?

Acest gen de caractere ajung oare să facă legile pentru poporul român?

Și pentru asemenea prestații publice sunt aceștia plătiți de români cu salarii și beneficii de neatins?

Cei care doriți să mai obțineți votul românilor, curățați-vă mai întâi rândurile de pleavă.

Să ajung oare, ca prin votul meu, să trimit în Parlamentul European niște pitecantropi care să ducă faima mahalalei românești în întreaga Europă?

Să fiu iertat, dar îmi revine în minte întrebarea din totdeauna a românului: „Dar eu cu cine votez?”

Votați pitecantropii!

Mircea Popescu
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

19 Comentarii

 1. „Și nu este prima asemenea ieșire a unor aleși ai poporului. ”
  Iesirea de pitecantropi , nu este prima in Parlament si, daca indraznesti sa te arati indignat, imediat fanaticii lor, te vor admonesta cu convingere: minti, nu este niciun video…Chiar daca a fost…Vad ca de data aceasta inca mai este si nu a fost inlocuit cu textul „continut indisponibil…”
  Concluzia mea? De la alegatori pleaca tot acest comportament, alesii doar il exprima cu talent, in Parlament.

 2. Vomati vomitaturi, căci aici, in România, sub fiecare bolovan se ascunde o comoară de vomitaturi ticaloase „alese”. O armată întreaga de soldati dezertori de la bunele moravuri! Nu, nu s-au luat de piept din dragoste de tara, ci din ură. Dintr-o ură față de poporul roman. Comportament de neam prost! Este evident, comportamentul simionistilor mitingisti a devenit o contagiune. Ca si lepra!

 3. Consider ca este inadmisibil ca incinta Parlamentului sa fie folosita drept tribuna electorala in care orice extremist sa-si creeze continut electoral.

  Din atitudinea de gura casca, se poate ajunge oricat de departe.

 4. Prin sporturi de contact profesioniste muscaturi inseamna dat afara din competitii.

  In politica romaneasca este permis chiar apreciate si incurajata violenta de toate felurile. Ei sunt statul mafiot care se pretind a fi europenii de votat cum ca ei lupta cu extremismul.

 5. Astia se bat, musca intre ei, dar hei, sunt liberali, sunt democrati, in niciun caz nu sunt extremisti precum AUR.

 6. Sa se bata zilnic, dar nu cu cateva palme si imbranceli, pe bune, cu pumnii, cu picioarele, dupa ce se potolesc, sa se adune dintii cu fasarul. Ca daca nu sunt buni de nimic, macar circ sa faca, ca de prosti ne iau cu siguranta

 7. Stai sa vezi cand s-or muta patrupedele liberale comasate sa se muste in Parlamentul Europran. Le pune Ursula botnitza si-i da ordin lu Rares Bogdan sa si-i tina in lesa pe comasati

 8. Aceasta să fie calitatea umană și intelectuală a celor care-i reprezintă pe români? NU !!!
  Aceasta e calitatea umana si intelectuala a romanilor. Din pacate.

 9. Oare de ce nu iese nimeni cu o invenție a nu știu ciu, și anume: pe poarta intrării la guvern, parlament și cotroceni, să lipească afișe cu „scuipați aici” sau: „aici e distrugerea cu bună știință a României „?

 10. …constatari si lamentari fara niciun efect. Driopiteci, palenatropiteci, pitecantropi si cu ei defilam pentru ca sunt alesi si imuni si oricand reprezinta guvernul si puterea legiuitoare care mai are si „pitecantroape ” judecatoare pocnitori ce-si ard nasul in droguri prin Suceava sau „avioane” cu a(l)titudine …prin Mangalia promovate in la municipiu prin Constanta…

 11. Dezavuez comportarea celor doi liberali,nu cu pumnul se rezolvă lucrurile,nici măcar cu vana de bou.Cred ca a fost o rătăcire de moment.Astfel de încăierări se întâmplă când unul din protagoniști a visat noaptea un ciolan uriaș plin cu carne,ori un cașcaval cât un sat.

 12. VOTATI P.N.L.AICI A DUS IOHANNIS PARTIDUL MIEU, GUVERNUL MIEU, GAȘCA LUI…VALCEANU DROGAT SAU NU? SAU NUMAI CU FLORIN CATU?

 13. Așa zisa bătaie între cei doi pare mai degrabă manifestarea unei iubiri cu năbădăi în spațiul public. Ce să mai zicem? Ne anticipăm un pic și le urăm la amândoi: „Happy Valentine”s Gay”!

 14. incidentul de fata din parlamerntul romaniei este doar inca o pagina din tragicomedia romaniei moderne democrate…e un fel de confirmare a libertatii de exzprimare..

 15. Din dec.89 dupa serialul TVR, regia Sergiu Nicolaescu (viitor senator venit cu o zi mai inainte de la crucea de piatra mult iubita din Germania), scenariul tov. Brucan (khazar Oracol di Daramare, fost shi viitor iudeolog al chibutzului PCR), interpretzii securici acoperitzi ka Karamitru, Besoiu, poet Dinescu, kaskadorii rasului, samd, la Hora cu strigaturi a cominternistului Bratesh=ka ka lin, ka lin ka ca mai ia, cu aplaudacii lor cu vechi shtate de serviciu ca spionul rus ex.gen.Militaru, dar mai ales emanatul fasait din PCR, tov.rromica Ylici Y., totzi, dar totzi, au pus BAZELE puterii unui grup informatzional organizat, cu aportul mai ales a aceluiashi aparat de represiune al securicilor, ce sunt la cashcaval primii, ca merita, ex.minerade, terorism shi altele. Norocul lor ca sa nu se innece la infulecarile lor, a fost ca a 2-a zi tov.Rebenciuk le-a adus sulu de hartie higenica ca sa se shtearga la botishorul lor. Dar asta cu marele „curaj” ca dai shi lupta ca de la 48, cand tov.Ceashka era deja la ia-ma nene trofeu vanat ca urshii din Harghita, DAR fara sa le pese ca trimeteau tinerii, etc. la moarte sigura ca la Austerlitzul lor, ce acum il imputa ca autori tot pe mamaligarii pe care conform Pata/WC s-au pishat.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Restul este istorie in kolonia noastra mica shi stramta, de unde lumea fuge de pute rea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.