Vreau din România: Sărbătorește Ziua României cu produse locale, 100% românești!

Pe 1 Decembrie, românii sărbătoresc Ziua Națională a României. Este un moment în care ne reamintim de tradițiile și cultura noastră, iar mâncarea joacă un rol esențial în acest peisaj. De la sarmale până la cozonaci, fiecare preparat spune o poveste transmisă mai departe, din generație în generație.

În perioada 29 noiembrie și 5 decembrie, Kaufland îți aduce motive în plus de sărbătoare, oferind o reducere de 20% la toată gama de produse „Vreau din România”.

Kaufland este unul dintre principalii retaileri din România și unul dintre cei mai mari susținători ai fermierilor și producătorilor români, către care direcționează peste 80% din cheltuielile anuale cu furnizorii. Iar din fiecare leu cheltuit la Kaufland, 67 de bani merg la afacerile locale.

„Vreau din România” este marca proprie Kaufland, cu produse 100% românești, dedicată conceptului de „buy local”. Introdusă la raft inițial în 2017, gama a evoluat de-a lungul timpului, inclusiv la nivel de sortimentație, ca răspuns la aprecierea și cererea consumatorilor. Sortimentul numără în prezent peste 270 de produse și se află în permanentă extindere.

Marca „Vreau din România” oferă o varietate de produse dedicate celor care vor să savureze din plin gustul autentic românesc și să se bucure de rețete care au trecut testul timpului. Sortimentul include de la alimente de bază, precum făină, mălai, până la lactate și brânzeturi, carne proaspătă și mezeluri, conserve din legume, dulciuri, produse de panificație și răcoritoare (apă, sucuri și siropuri de fructe).

Printre produsele listate anul acesta la raft, se numără salamul Victoria felii, cârnații oltenești, salamul bănățean, fasolea bătută, salata de ardei copți cu usturoi, salata de vinete cu ceapă, și zacusca cu vinete și ardei copți.

Sărbătorind Ziua Națională cu produsele „Vreau din România” de la Kaufland, nu doar că ne bucurăm de gusturile copilăriei și ale tradițiilor românești, dar sprijinim și producătorii locali.

Descoperă gama întreagă de produse în magazine și pe kaufland.ro.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.