Washington Post: mulți protestatari din România, finanțați de Soros

Coșmarul serviciilor și al ONG-urilor anticorupție

Dacă spectrul realegerii președintelui Donald Trump în 2020 nu ar fi atât de amenințător pentru opoziția ”progresistă” din SUA, nu am fi aflat, chiar din publicații precum The Washington Post, cât de puternică a fost implicarea rețelei lui George Soros în protestele recente din România și nu numai. Nu am fi avut scurgeri de informații de la Casa Albă și agenți CIA care sifonează informații din disctutiile telefonice ale președintelui Trump cu omologii săi, nu am fi avut dezvăluirile lui Rudolph Giuliani, nu am fi avut decizia riscantă și fără precedent al președintelui SUA de a publica transcriptul unei conversații cu un omolog străin (o sursă de angoasă pentru mulți lideri aliați din Europa) și nu am fi avut nici procedura de impeachment în Congresul SUA care pare să promită să pună în lumina, ca efect secundar al luptei politice din SUA, filiera Soros în Europa de Est.

The Washington Post: mulți protestatari din România au fost finanțați de Soros

Pe 30 septembrie, The Washington Post a publicat un articol în apărarea lui George Soros, pus la zid de Rudolph Giuliani în scandalul iscat de agentul CIA care a depus plângere împotriva președintelui Trump, după ce a avut acces la detalii din convorbirea lui telefonică cu omologul ucrainean Volodimir Zelenski.

The Washington Post scrie: ”Aflând despre legătura AntAC-Soros – micul sâmbure de adevăr îngropat în teoria conspirației a lui Giuliani – mi-am amintit de o vizită jurnalistică pe care am făcut-o în România și Slovacia în 2017. Protestatarii au ieșit în stradă în ambele țări în acel an, cerând ca liderii să fie trași la răspundere pentru presupusa corupție. Cei care doreau să submineze protestele îl acuzau pe Soros, susținând că el este adevărata forță din spatele lor.

I-am întrebat pe unii dintre protestatari și grupurile anti-corupție care activau atunci dacă au primit finanțare de la Soros. Și mulți, dacă nu majoritatea, primiseră. Însă asta e diferit de orchestrarea de către Soros a acțiunilor împotriva rivalilor politici, așa cum susțin aceștia din urmă. Ideea acțiunilor filantropice ale lui Soros a fos mereu aceea de a crea societăți în care oamenii să aibă o șansă echitabilă la participarea civică. Fundațiile sale au încercat să sprijine presa liberă, statul de drept, alegerile monitorizate corect și, da, organizațiile anti-corupție. Astfel, multe ONG-uri, institute și centre din Europa Centrală și de Est au primit, într-un moment sau altul, finanțare de la Societatea Deschisă”, srie Emily Tamkin, o apologetă a lui George Soros.

Am putea spune că o organizație internațională nu ar trebui să se implice în afacerile interne ale unor țări. Însă nu asta reclama detractorii lui Soros. Ei spun că Soros însuși încearcă să-i submineze. Că el este cel corupt, care vrea să preia o putere care nu-i aparține, care încearcă să stabilească regulile după bunul plac. Asta a făcut liderul politic român Liviu Dragnea când protestatarii au ripostat la încercările sale de a împiedica anticorupția. Asta a făcut fostul premier slovac Robert Fico când protestatarii i-au cerut demisia, după ce jurnalistul de investigație Robert Kuciak a fost asasinat. Asta a făcut premierul ceh Andrej Babis când protestatarii – îngrijorați că premierul vrea să submineze independența justiției – i-au cerut demisia. Asta vor autocrații”, continuă The Washington Post.

”Bătrânelul” Soros, sprijinit de democrați, FBI

Da, într-adevăr, nu George Soros însuși se află în spatele tuturor acestor acțiuni. În spatele lor se află o întreagă rețea creată de Soros, cu mai mult sau mai puțin sprijin din partea National Endowment for Democracy, USAID, Rockefeller Brothers Fund, Biroul pentru Democrație și Drepturile Omului din Departamentul de Stat, plus pleiada de organizații și institute înființate de, deja, o întreagă generație de activiști creată cu migală de Open Society în ultimele decenii.

Iar cazul Ucrainei, o țară pusă acum pe ”masa de disecție” în laboratoarele de consultanță politică americane, demosntrează cu asupra de măsură acest lucru.

Articolul citat mai sus, în care apologeta lui Soros îi face mai mult rău decât bine în încercarea de a-l apăra, a fost publicat ca reacție la o serie de declarații ale avocatului lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, în contextul scandalului convorbirii telefonice Trump – Zelenski. ”Ce vreau să spun este că există o compliciate ucraineană, care a fost mare, semnificativă, cu Hillary Clinton, cu Comitetul Național Democrat, cu o femeie pe nume Alexandra Chalupa, cu ambasadorul, cu o agentă FBI care acum a fost angajată de George Soros, cel care finanța multe”, a spus Giuliani la Fox News.

Așadar, în spate nu se află doar un bătrân neputincios de 87 de ani (așa cum le place susținătorilor săi să-l descrie în articole intitulate aproape la indigo ”Cui îi este frică de George Soros”), ci se află Soros plus agenți FBI, ambasadori, lideri politici democrați din SUA și presă.

O ”inocentă” membră a diasporei bate la poarta ambasadei

Așadar, ce s-a întâmplat în Ucraina în timpul campaniei electorale din SUA din 2016, cu Hillary Clinton mare favorită? Valeri Ceali, ambasadorul Ucrainei în SUA (iulie 2015-iulie 2019, numit de fostul regim Poroșenko), a confirmat pentru The Hill că o americancă de origine ucraineana care lucra pentru Comitetul Național Democrat, Alexandra Chalupa, s-a adresat ambasadei Ucrainei pentru a căuta informații despre afacerile din Ucraina ale directorului de campanie al lui Trump, Paul Manafort, în speranța că le va putea prezenta Congresului SUA. Ambasadorul Ucrainei a specificat că, la acel moment, știa despre Chalupa doar că este o membră a diasporei ucrainene, nu o angajată a Partidului Democrat din SUA. ”Alexandra dorea să abordeze un membru al Congresului cu scopul de a iniția audierea lui Manafort sau dorea să trimită un jurnalist de investigație care să-l întrebe pe președintele Poroșenko despre Manafort, în timpul vizitei președintelui la Washington”, spune Ceali. ”Reprezentanții ambasadei au refuzat clar să se implice în vreun fel”, mai spune el.

Chalupa însăși a declarat pentru Politico, în 2017, că ”a dezvoltat o rețea de surse la Kiev și Washington, inclusiv jurnaliști de investigație, oficiali guvernamentali și detectivi particulari” și ”ocazional, le-a transmis ce a descoperit oficialilor din campania lui Clinton”.

Știm ce s-a întamplat apoi. Donald Trump a câștigat alegerile, însă a început scandalul Russiagate, mașinațiunile democratilor fiind mușamalizate. Una din victimele Russiagate a fost chiar Paul Manafort, condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală cu banii primiți pentru cosilierea fostului președinte ucrainean Viktor Ianukovici, îndepărtat de la putere în 2014.

Filiera ucraineană a lui Soros

Rudolph Giuliani se apropie apoi de scandalul conversației telefonice Trump –Zelenski (succesorul lui Poroșenko, ales președinte în mai 2019), scandal pornit de la presupunerea unui agent CIA că Trump pune presiune pe omologul ucrainean pentru a-l compromite pe Joe Biden, posibil contracandidat la prezidențialele din 2020.

Așadar, Giuliani susține că, în 2016, vicepreședintele SUA Joe Biden a făcut presiuni la Kiev petru demiterea procurorului general Viktor Șokin. Șokin investiga nu doar compania ucraineană condusă de fiul lui Biden, Hunter Biden, ci și o companie numită AntAC, finantata de Soros,fapt confirat chiar și de Washington Post. ”AntAC este compania care are probele că se produceau informații false despre Trump”, spune Giuliani.

Apoi, intră în scenă Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), o organizație finanțată de George Soros, Rockefeller Brothers Fund, National Endowment for Democracy, USAID și Google. Un material al acestei organizații este citat chiar în plângerea depusă de agentul CIA care a iscat scandalul convorbirii telefoinice Trump-Zelenski și care poate duce la impeachment-ul lui Donald Trump. Despre ce vorbea organizația finanțată de Soros? Despre o întâlnire avută de Rudolph Giuliani cu șeful de cabinet al președintelui Zelenski și cu șeful interimar al serviciului ucrainean de informații, în august 2019.

Așadar, susținătorii lui Soros continuă să spună că acesta nu se implică personal, în timp ce organizațiile finanțate de el s-au implicat în campania lui Hillary Clinton și sunt citate și de agentul CIA care speră să-l îngroape politic pe Donald Trump!

Amasadoarea SUA și agenta FBI îi țin spatele lui Soros

Închidem cercul filierei ucrainene amnitind de o agentă FBI și o ambasadoare a SUA în Ucraina, Marie Louise Yovanovitch (2016-2019). Este ambasadoarea care a reproșat guvernului de la Kiev, în martie 2019, că nu face suficiente pentru combaterea corupției. Este ambasadoarea despre care procurorul general al Ucrainei, Iuri Luțenko (succesorul lui Viktor Sokin, ”procurorul rău” care a cercetat compania lui Hunter Biden și AntAC), a declarat pentru presa americană că i-a dat o listă cu indivizi din Ucraina care nu trebuie să fie urmăriți penal. Printre ei se aflau și mai mulți ONG-iști anticorupție. De aici a izbucnit un scandal care s-a încheiat cu retragerea de la post a ambasadoarei. Ea fusese numită în 2016 de Administrația Obama. Potrivit The Hill, printre ONG-urile pentru care a făcut presiune ambasadoarea se număra și Centrul de Acțiune Anticorupție din Ucraina, finanțat de Departamentul de Stat și George Soros.

Colaborarea SUA-Soros la Kiev a fost vizibilă. Mai multi oficiali de rang înalt ai Departamentului Justiției din SUA au apărut în fotografii ca participanți la conferințele și evenimentele sponsorizate de Soros. Una dintre aceste persoane a fost Karne Greenaway, atunci coordonatoare FBI pentru fraude internaționale și unul dintre agenții care investiga afacerile lui Manafort în Ucraina. A participat la mai multe evenimente și a fost lăudată frecvent de șeful ONG-ului din Ucraina și de presa ucraineană. În 2016, agenta FBI a stat lângă directoarea executivă a ONG-ului ucrainean. Mesajul era limpede: Ambasada susține Centrul de Acțiune Anticorupție. Pentru ca lucrurile să fie și mai limpezi, The Hill scrie că Greenaway s-a retras recent din FBI și a intrat în conducerea … ONG-ului anticorupție din Ucraina.

Revenind la articolul din The Washingto Post citat mai sus, e limpede că rețeaua Soros nu acționează doar în Ucraina, ci și în România, Slovacia sau Cehia – fapt susținut chiar de susținătorii miliardarului. Și nu doar în Ucraina s-a produs coliziunea Soros-Giuliani, ci și în România.

Germenii unui război Soros-Giuliani în România

Să ne amintim de scrisoarea semnată de Rudolph Giuliani trimisă autorităților române în august 2018. Este o scrisoare care vorbea despre: protocoalele secrete şi excesele DNA; intimidarea judecătorilor, a avocaţilor apărării şi a martorilor; o amnistie ce ar trebui dată celor care au fost condamnaţi ca urmare a exceselor; faptul ca guvernul trebuie să se asigure că judecătorii nu sunt intimidaţi de DNA sau de SRI. Giuliani a recunoscut însă că scrisoarea a fost scrisă de o firmă de lobby care l-a plătit pentru a o semna și totul s-a întors împotriva celor care au apelat la acea firmă de lobby. Este însă limpede că Giuliani a fost perceput ca un rival al taberei Soros și al statului profund american.

Ulterior, presa din România a aflat că acea firmă de lobby (condusă de un fost director FBI – Louis Freeh) fusese contractată și de omul de afaceri Puiu Popoviciu. Același Popoviciu a apelat și la o firmă de cosultanță din tabăra rivală din SUA, o firmă condusă de Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte al SUA. Pe terenurile lui Popoviciu a fost construită noua ambasadă a SUA. Putem observa astfel, desigur la o scară mai redusă, germenele unui potențial scandal precum cel din Ucraina, care să aducă de data aceasta rețelele tenebroase din România pe ”masa de disecție” a laboratoarelor politice americane.

Nopți albe pentru serviciile și activiștii din România

Campania prezidențială din SUA și jocul riscant cu impeachment-ul președintelui Trump le fac cu siguranță nopti albe mai marilor serviciilor din România și nu numai. Invesțigatiile pe care le implică impeachment-ul și ripostele impredictibile ale lui Trump și ale avocatului său Giuliani (care arată că este mai puternic decât orice consilier pentru Securitate Națională al administrației) pot scoate la iveală informații care pot răsturna guverne și președinți în micile țări aliate ale SUA. A acționat și la ambasada României la Washington un agent precum Alexandra Chalupa, au existat întâlniri secrete între trimiși neofiociali și controversați ai președintelui SUA (Obama sau Trump) și șefi ai serviciilor din România, au fost jurnaliști de investigație care au lucrat pentru agenții unui partid din SUA, au avut loc ”alegeri monitorizate corect” (poate dintr-o sufragerie) așa cum susține The Washington Post că își dorește George Soros? Nu știm, dar este posibil să aflăm ca urmare a luptei politice din SUA.

Același impeachment al lui Trump se poate întoarce ca un bumerang împotriva taberei democrate, iar Trump poate câștiga alegerile din 2020 en fanfare. Iar când președintele SUA și Giuliani vor strănuta după victorie, se prea poate că nu puțini agenți și activiști din micile țări aliate să facă pneumonie și chiar să recurga la deja brevetata soluție de a-și pune piciorul în ghips. Dar, desigur, există și varianta semnării un acorduri de miliarde și facilități pentru investițiile SUA. O alegere foarte grea, riscantă și costisitoare la București, într-o lume în care Statele Unite conduse de Trump nu vor fi tocmai cel mai bun partener al UE.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17

26 de Comentarii

 1. adică a fost asasinat JFK, a fost împuşcat Ioan Paul al II-lea şi un kkt care face rău întregii lumi, trăieşte bine merci, ca să facă şi mai mult rău??

 2. Cand se bat elefantii soriceii se ascund! Europa intra in recesiune majora! Merkel si Macron sunt deja istorie! Chiar daca il darama pe Trump, globalistii o incurca! Ii omoara tehnologia si cu genii ca Macovei si Codruta mai rau strica! Cei care decideau panaq acum si au facut planul au toti 80 plus sau sunt 2m sub pamant! Generatia tanara sunt tampiti de droguri si smartfonuri, o sa fie pulverizati de mase!

 3. Batranelul aparent inofensiv e un miliardar bolsevic care la ordinul Moscovei a subminat SUA, a finantat campaniile presedintilor stabiliti de stapanii sai(se pare ca in afara lui Trump care nu e agentul Moscovei, a mai fost JF Kennedy
  care instalat de Moscova prin tatal sau, a tradat impreuna cu fratele sau, fiind amandoi asasinati!)! Provine dintr-o familie bolsevica legendata in Ungaria, tatal sau actionand subversiv in 1919 alaturi de Bela Kun,celebrul cominternist
  leninisto-stalinist! Lucreaza mana in mana cu alti miliardari bolsevici, fosti evrei, prin fundatiile lor si prin tot felul de organizatii cu acoperiri dintre cele mai insolite. Nu intamplator fatuca Tamkin pe care si numele o tradeaza ca agenta rasputinista, ci si „studiile” si pozitiile adoptate dupa absolvire. Cangrena bolsevica a cuprins organismul
  SUA si doar amputarea urgenta le mai poate salva!!! Supun din nou atantiei Dlui Marchievici studierea activitatilor diplomatice din timpul celor doua maceluri bolsevice mondiale ale Dep. de stat si CV-urile diplomatilor americani din Rusia, URSS, Anglia, Franta, in general a tarilor europene, ca si din China si Japonia…
  Ca sa parafrazez securistii romani, „in aceasta cheie” a infiltrarilor bolsevice trebuie interpretata nu numai istoria SUA…

 4. uite ce timpenii debiteaza Charlie Chaplin de mai sus.
  cica Soros e ‘unealta Moscovei”.
  mai avea putin sa spuna ca si hitler a fost agentul Moscovei.
  Bai plotoner secusoros Charlie chaplin, Rusia a pus un pret mare pe capatina beshinosului soros
  SI IN CELE DIN URMA , FLATULENTA ASTA DE soros O VA SFIRSI URIT DE TOT.
  nu numai Moascova ci si Beijingul ii vrea teasta bolnava
  SI CIND ASTIA ISI PUN CEVA IN CAP…..
  Cit despre Romania? prin orice mijloace trebuie stirpiti usorosistii si penelacii tradatori.CHIAR DE-AR FI SA OCUPAM TOTI STILPII DE ILUMINAT CU EI !!

 5. Poate mai sunt creduli care cred ca niste genii americane superdescurcarete, finanteaza:
  1,Elon Musk-dezvoltarea spatiala
  2.Soros-dezvoltarea democratiei in Est
  3.Zuckerberg-reteaua Facebook
  4.Paul Allen-dezvoltare rachete
  5.Bill Gates,-monopolul Microsoft si controlul calculatoarelor
  6.Warren Buffett-zeci de miliarde dolari donati statului american
  etc
  De fapt in spatele acestora este CIA si interesele americane in lume,care ii sustin,ii feresc de falimente si ii imping in fata in vazul lumii, sa reflecte,vezi Doamne, succesul intreprinzatorului american,numai ca banii lor ,de fapt ai statului,sunt dirijati acolo unde considera CIA ca e necesar ,intr-un parteneriat public privat foarte curios!
  Zici miliardar american scos in lume,zici CIA!

 6. „Malagamba”, despre Hitler spun ca a fost agentul Moscovei de ani de zile cu argumente, dar malagambistii(astia au mari dureri de gamba resimtite cerebral!) sunt dati afara din casa de ignoranta si incapacitatea perceperii corecte a ceea ce ne inconjoara si ce ni se intampla. Citeste flacau malagambististoria marxismului si a bolsevismului, ca si istoria tarii asteia silnicite inca de la 1848… Am spus si despre Musolini, Horthy, Antonescu si toti fascistii/nazistii proeminenti care au asigurat TABARA OPUSA ALIATILOR, tabara fara de care Stalin nu putea da foc civilizatiei europene!
  Mai, canalie bolsevica, sub duzini de pseudonime ma ataci mereu, acum referitor la miliardarul bolsevic Söros, stiind ca lovesc in punctul vostru slab, faptul ca acest ticalos s-a deconspirat!!! Moscova face ce stie mai bine, sa-si atace
  slugile pentru a le credibiliza drept dusmani inraiti, o tehnica aplicata si la noi, dar si de securistii nostri!
  Securist ticalos, Söros a sustinut-o pe Hitlery Cli(n)toris care-si deconspirase legaturile moscovite, tot el se afla in spatele tuturor diversiunilor contra noii administratii neprietene.
  „Albert Doibolovani”, ia-te de mana cu canalia malagambista, amandoi faceti eforturi ticaloase sa scoateti Moscova din joc implicand CIA care, culmea, actioneaza aproape pe fata impotriva unui Trump care i-a bagat timp de trei ani lui Rasputin betze in roate!!! Ticalosia voastra, prostaci bolsevici de „dreapta” depaseste orice limite!!!
  Cretinismul vostru e demonstrat si de faptul ca in articol se afla zeci de argumente si date care va spulbera…

 7. @Charlie: sper ca familia ta face eforturi financiare sa te ajuteTratamentul costa,se stie,relaxeaza-te natango…

 8. Se spunea in ziare acum cativa ani ca tatal natyral al lui Bashescu ar fi fost hebreu din aceeasi barca a lui Sorosh si Brucan. Ar fi interesant de studiat si atunci ae leaga pozitia politica a lui Bashescu fatza de soroshisti.

 9. Masha agentilor bolsevici legendati ca miliardari in SUA este sa se puna la dispozitia CIA printr-un director de departament dinainte stabilit care sa-i „recruteze” si in acest fel sa obtina o noua promovare! Miliardarii bolsevici sub acoperire isi pun la dispozitie firmele pentru legendarea agentilor de teren ai oficinei, folosesc fondurile CIA pentru finantarea de fundatii si ong-uri ca si cum le-ar finanta personal, organizeaza intr-o coniventa si colaborare perfecta „actiuni de binefacere”, operatiuni de influentare politica si lobby in toate domeniile economico-financiare, mergand pana la instrumentarea unor lovituri de stat, operatiuni de presing politic impreuna cu aparatul depart. de stat bolsevizat dinaintea celor doua maceluri bolsevice mondiale!!! Se realizeaza ceea ca s-a reusit in Romania, ca sa dau un exemplu la indemana neincrezatorilor, sustinerea unor prezidenti bolsevici corupti pentru a se capitaliza fortat
  in contrapartida cedand pe gratis bogatiile tarii!!! Poate cineva sustine ca CIA nu stie cine sunt de fapt Baseala, Yohaniss, Hellweg, Ciocolosh, Maior, Kövesi, Coldea, Dancu, Ponta, niste bolsevicii notorii genealogic? Mascarada CIA si a dep. de stat,prin ambasadorii bolsevici acreditati,din ultimii 15 ani montata in Romania demasca aceste institutii
  fara drept de apel!Se inseala cei ce cred ca partea leului revine americanilor,miile de miliarde revenind miliardarilor
  bolsevici curele de transmisie ale Moscovei…

 10. Presa nesecurista si ca atare independenta din Romania are o mare vina in proliferarea acestor paduchi sorosisti. Plecati initial cu fereala din cotloanele ONG-urilor vopsite au ajuns acum la vedere in pragul acapararii puterii politice. In fiecare zi, prima stire aparuta in presa independenta ar fi trebuit sa-i enumere pe acesti borfasi tradatori de neam.

 11. Unde este Angie Serban care-si rupea hainele de pe ea si se tavalea in chinuri pe covoarele poporului roman din cladirea Parlamentului Romaniei? S-a dat la fund dupa ce nu i s-a mai alinemntat cardul de catre Soros via Macovei! Nici Danilet nu mai este ce a fost! 30 lei pentru catel! Huuo rezistentilor care mimati democratia cu Barna in frunte si cu Ludovic King II care sare sa nu ia condamnare si mai merge la GDS-ul desfiintat! V-ati resemnat cand trebuie sa raspundeti in fata poporului roman?

 12. Spasiba Gaspadin Vladimir Vladimirovici Putin ca ai eliminat paduchii sorosisti din Russia.
  La noi daca e sa luam numai exemplele Tapa Laba, dogioaica, macaveia, Gigi24 stiri pe surse de rahat. Hilaritatea Tv, r
  Etc vedem ca beshinosul soros are o foarte mare influenta.Drept e ca si securicii il ajuta asa ca pina nu vom avea un titan al politicii de talia lui Orban,slabe sanse sa scapam de duhoarea hoitului soros.
  Sau cine stie, poate Russia si Kitaya adica China vor pune „umarul” la crearea in Romania si in alte tari a unor Oengeuri specializate in contracararea beshinosului.

  @ charlie chaplin de mai sus,sa stii ca si Napoleon pe care il interpretezi tu la Socola a fost agentu Moscovei.ba chiar si imparatu Traian a primit ordin tot de la Moscova ca sa invadeze Dacia.

  @constatatorul
  Angi Sloboz e constipata de 9 luni. ea zice ca sta sa nasca….

 13. „Albert Doibolovani”, zis si „Wolf, Edmond”, supranumit „Lupul bavarez”, alias „Gollum”, infiat „Adrian Papara din oua clocite”, mai nou derivatul canin domesticit „Colt alb”, stii altceva decat sa ignori esenta unor fenomene sau sa nu o observi, sau sa rastalmacesti realitati?Nu esti capabil sa combini un atac dur la persoana cu un argument cat de firav.
  O simpla bestie securista de grad inferior care nici nu-si da seama ca-si ataca patronul moscovit atacand CIA! Sa-ti intre odata in dovlecelul tau sec(„Gollum”) ca CIA este creatia Moscovei de peste 70 de ani, la fel ca toate serviciile si comunitatile de informatii ale SUA… Si apropo, natanga e MA-TA care te-a clonat in eprubeta cu finantare…CIA!

 14. @Charlie: cred ca noapte de noapte,cel putin 3 agenti rusi,neidentificati dar sorositi la instrumente,te tortureaza ca la KGB.. in curte!

 15. „Malagamba”, nu vezi ca te demasca propria ticalosie? Semnezi si cu „Colt alb” asa cum reiese din scaparea cu Socola!!!
  Fiind si „Colt alb” te demasti ca batrana javra teutona „Lupul bavarez”, adica „Wolf, Edmond”…
  Pe filiera formularilor cu „Gospodin…” te tradezi ca fiind „Nas’ty”, „Nasti”, „Nastratin”, „Darius” si lista poate continua! Un robot securist depasit fizic si moral care apara cu coltii cariati Moscova!!! Pana si „bascalia” ca „si Napoleon sau imparatul Traian au primit ordine de la Moscova”, te demasca cu un alt pseudonim din trecut, pe care-l voi cauta pe net. Parca si bolsevica „Rollason a facut acest gen de bascalie ieftina care tradeaza incultura…
  in care foloseai in mod cretinoid astfel de contraargumente

 16. „Gollum”, acum ca tot te-ai demascat drept Editat de rotatie securista in jurul Centrului moscovit, prin chestia cu „tortura” si numarul acum injumatatit de „agenti rusi”,pot sa-ti spun ca in „cur-te” doare de poporul roman si Romania!
  Si uite ca in afara multimii de pseudonime de front mi-am reamintit de mizeriile asemanatoare proferate de tine,Editat, sub pseudonimul „Smarandache”, cand lansai amenintari cu moartea prost disimulate…
  Incercarea ta, in varianta „Albert Doibolovani”,de a inculpa CIA pentru crime in interesul americanilor pare o rafinata
  rastalmacire, dar la o privire atenta e de un grobianism abject tocmai pentru neadevarul ca apara interesele SUA, fara sa mai analizez detaliile elocvente prezentate in articol. Prin atacul la CIA concretizat in sloganuri bolsevice de tip Stefan Gheorghiu, iti demonstrezi filiatia bolsevica, de „CIUMAT ROSU”, dar si legendarea pe…”dreapta”!!!
  Problema e ca „dreapta” se da pro-CIA, iar problema ta suplimentara, securist rapanos, e ca incercarea de a-l acoperi pe Söros impingand responsabilitatile spre CIA, esueaza lamentabil!!! Singurul adevar, dar pe care nu-l duci la capat, este ca CIA comite ilegalitatile pe care eu le-am insirat si pe care le-ai trecut in revista in goana lupului flamand. Problema e ca nu le comite pentru SUA si americani, ci pentru MILIARDARII BOLSEVICI, majoritatea FOSTI EVREI si astfel PENTRU MOSCOVA…

 17. Rasputin repeta toate diversiunile invatate in lunga cariera kgb-ista si in special din perioada de glorie cand opera la nivel european din Centrala KGB de la Karlshorst, la vremea respectiva cea mai complexa centrala din afara URSS, pana la fondarea Centralei de la Langley pt. ambele Americi si restul Lumii, ulterior aceea de la Bruxelles destinata coordonarii Colhozului Bolsevic european… In aceste conditii Rasputin isi permite sa dea „carabe”, vorba unui agramat celebru,tuturor acelora care ii demasca imixtiunile bolsevice in alegerile de presedinti americani, mai ales ca acestea au o traditie seculara, incepand cu Woodrow Wilson si terminand cu Barack Osama, cel care l-a extras pe Bin Laden spre a-l preda lui Rasputin sa-l decoreze cu Medalia Dzerjinski…

 18. Târziu și greu vă dați seama,. Și nici acum corect, ci manevrați aiurea. Păi Premierul ungariei de ani de zile zice despre activitățile lui Șoroș,.Prostănacii nu pricep,. Clar e manevră de destabilizare a europei,..Insă americanul care stă in spatele lui Șoroș nu este donald ci este ”democrat”, sunt sioniștii lui hilary, cei care au finanțat și finanțează și azi mizeriile in care lingură este acest nemernic bătrân.

 19. „Marele Urs”, te referi la autorul articolului, sau la prostacii securisti de ambele legendari, „dreapta”-„stanga”? Nu de alta, dar ma surprinzi pt ca te stiam yoha-nist! Oricum nu ai cum sa te referi la mine intrucat pe chestiunea Söros ne intalnim, chiar daca doar pana la acel punct nevralgic ce-i doare pe multi neomarxisti, dar si neofascisti, cariera de agent bolsevic a lui Söros!!! Te lauzi ca ai priceput, dar nu ai sesizat ca activitatile subversive cele mai masive in Franta si Romania si nu intamplator, in ambele cazuri vizand intarirea pozitiei Bolsevicei rasputiniste ENGIE. In Franta Macrou a fost tinut in sah luni si luni de zile impreuna cu parizienii de catre sörosisti neomarxisti in „geci” galbene care au folosit metode fasciste, iar in Romania neofascistii in geci rosii au blocat guvernarea dusmanilor slugii lui ENGIE!!! In acest fel promotoarea prospetei legiferari a casatoriilor de acelasi sex in Teutonia, ca sa se…oficializeze personal, a putut sa-si impuna oamenii in fruntea Colhozului Bolsevic european, comisara bolsevica sefa, subcomisarii bolsevici, pe Infractoarea intre timp internationala Kövesi, in fata unui Macrou pus la…gratar! Acum poti sa pricepi si scopul ticalos al dublarii cohozoparlamentarelor cu referendumul rusinii nationale, pe fondul emotional exacerbat conspirativ sa se poata FRAUDAmasiv rezultatele, astfel numarul NARODNICILOR ROMANI fiind triplat!
  Destabilizarea Europei e o alta operatiune, care vizeaza pauperizarea continentului pt bolsevizarea sa oficiala. Cand o sa te debarasezi de reflexele „antisioniste”(tot de esenta bolsevica) atunci vom mai sta de vorba, cu inca o conditie,
  sa juri ca nu esti „Albert Doibolovani”, autorul teoriei „preluate” de tine, ca nu Söros e finantatorul, ci „altii”,
  cu trimitere prin Hitlery la CIA. Frumusetea e ca miliardarul bolsevic Söros e perceput neomarxist in SUA, in schimb
  in Romania neofascist, pesemne ca sa fie in ton cu Golema.

 20. Soros trebuia izolat la închisoare de mult timp ptr activitățile subversive finanțațe dar Trump n-a avut timp de el fiindcă îi fac probleme tocmai finanțații lu senilul bătrîn

 21. Neobolshevici cu același nași..la noi nasu’ a fost deontologul cominternist iudeo bolșevic Silvius (Sergey) Brucan…restul Sint afiliați…la vremuri noi tot Ei
  ..profitori de meserie și ‘orientati’

 22. Ticalosia prostacilor securisti de a nu-l considera pe Söros miliardar bolsevic devine si mai vizibila avand in vedere
  faptul notoriu ca Söros a aparut brusc in Romania in DECEMBRIE 1989 unde a colaborat cu CELEBRUL BOLSEVIC STALINIST Brucan!!! Periplul asasinului de romani Brucan la Washington, Londra si Moscova inaintea loviturii de stat kgb-iste,
  pentru care a fost…”deportat” la Damaroaia, a prilejuit punerea la punc a strategiei impreuna cu miliardarul Söros,
  ofiterul de legatura al Moscovei cu presedintele bolsevic, fost director CIA, LaBush senior…
  In prezenta lui Söros au fost fondate si finantate „organizatii civice” marioneta, declarate „anticomuniste”!!! Sa-mi mai reproseze cineva ca aberez in chestiuni bolsevice organizate de Moscova si in special privind CREAREA TABERELOR
  CARE URMEAZA SA SE CONFRUNTE, un fel de „lupta a contrariilor” in plan social si politic…
  In concluzie: Pentru ce militeaza Söros? Cumva pentru DEMOCRATIA REALA? Sau pentru DEMOCRATIA CAPITALIST-SECURISTA?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.