Zodiile care-și înșală cel mai ușor partenerii

Nu aș spune cu îndrăzneală că anumite semne sunt corecte și altele sunt incorecte. Totul este foarte individual și depinde de mulți factori (data și ora nașterii, cu care este asociat un anumit reprezentant al semnului zodiacal, sexul și vârsta lui) pentru că până și cel mai inveterat trișor poate deveni mai devreme sau mai târziu o persoană fidelă pentru care totul este excelent în relații și nu-l folosește. Până una-alta, iată cam cum stau lucrurile.

 

Să începem cu bărbații.

 

Balanțele sunt adevărați cunoscători ai frumuseții feminine.  Balanța poate avea multe prietene frumoase, dar nu trebuie să-ți fie frică de asta. Bărbații Balanță sunt loiali prin natură, așa că este puțin probabil să riște o relație serioasă de dragul unei aventuri.

 

Bărbatul Scorpion este pasionat, extravagant, impulsiv și adoră să fie în centrul atenției, dar acesta nu este un motiv de îngrijorare. Când un bărbat Scorpion este mulțumit de tot ce este într-o relație, nu va înșela femeia pe care o iubește. Lipsa de intimitate sau răzbunare este o altă problemă.

 

Bărbații Săgetător  sunt ușor tentați. O femeie frumoasă și interesantă poate ademeni cu ușurință un astfel de bărbat, iar pentru Săgetător, „pe o noapte” este o întâmplare destul de comună.

 

Barbatii Capricorn  sunt foarte loiali prin natura lor. Se gândesc constant la muncă sau la cum să-și îmbunătățească situația financiară și fac asta chiar și în brațele femeii pe care o iubesc. Prin urmare, ce fel de trădare poate exista?

 

Vărsător  – dragostea lor excesivă pentru comunicare și curiozitatea duc la ispite frecvente. Dar sunt mai atrași de comunicare decât de nevoia de a comite trădare. Dacă o astfel de șansă unește interesele ambelor, atunci, desigur, nu va refuza să profite de ea.

 

Un bărbat Pești  poate iubi sincer și profund o femeie, dar o și poate înșela. Bărbații Pești sunt gata să „înoate” la orice femeie pescar care le place. Dar peștii aproape niciodată nu își părăsesc familiile.

 

Bărbatul Berbec  este, de asemenea, destul de schimbător. Un decolteu adânc sau o fustă scurtă și un bărbat Berbec se duce rapid în alt pat. Nici măcar un sentiment puternic față de o femeie nu îi împiedică să caute „orizonturi noi“.

 

Bărbatul Taur  – Ei, desigur, nu pot să nu observe o fată frumoasă, dar Taurul nu este unul dintre acei bărbați care se  grăbesc să-și înșele iubita soție.

 

Bărbatul Gemeni este foarte sociabil și comunicativ așa că, de multe ori, se trezește în relații trecătoare.  Atenție! Pentru Gemeni, sexul nu a fost niciodată pe primul loc, dar oboseala sau monotonia în relații îi pot împinge să trișeze.

 

 

Bărbații Leu  sunt bărbați narcisiști cărora le place să fie înconjurați atât de lucruri frumoase și scumpe, cât și de femei strălucitoare. Totuși, Leul alege întotdeauna „cel mai bun”, așa că dacă a ales deja o „leoaică” pentru sine, nu se va schimba.

 

Barbatul Fecioara  este unul dintre cele mai fidele si devotate semne ale zodiacului. Bărbații Fecioare nu vor ceda farmecul primei frumuseți pe care o întâlnesc, iar dacă Fecioara a decis să înșele, atunci probabil că au existat motive pentru acest lucru. Sex obișnuit, dragoste și confort acasă – iar bărbatul tău îți va fi mereu fidel.

 

 

Acum să vorbim despre femei și să le analizăm fidelitatea și tendința de a înșela pe baza semnelor Zodiacului.

 

Femeia Balanță  este o femeie atrăgătoare care combină feminitatea cu delicatețea. Femeia Balanță se află sub protecția planetei Venus – așa că atrage mereu bărbații cu rafinamentul și feminitatea. Căsătoria poate fi încheiată în mod repetat, dar infidelitatea este un eveniment rar pentru femeile Balanță.

 

Femeia Scorpion  este senzuală, emoțională, misterioasă, atrăgătoare. Astfel de femei sunt înzestrate cu fler și intuiție deosebite și știu instinctiv cine este alesul ei. Contrar credinței populare despre temperamentul lor impulsiv, o femeie Scorpion îndrăgostită este fidelă, senzuală și grijulie. După ce și-a ales partenerul, este gata să meargă mână în mână cu bărbatul ei iubit.

 

Femeia Săgetător  iubește distracția bărbaților, sărbătorile, dansul, sportul, iar libertatea este o componentă foarte importantă pentru ea. Nu orice bărbat poate fi cu o femeie atât de iubitoare de libertate. Își alege ea însăși bărbatul și, în funcție de profunzimea sentimentelor și afecțiunii, poate fi o tovarășă fidelă sau Nu.

 

La o femeie Capricorn poate dura foarte mult timp pentru a-și alege bărbatul ideal. Are un talent înnăscut de a influența un bărbat și de a obține tot ce își dorește. În căsătorie, este o gospodină credincioasă, muncitoare și grijulie.

 

Femeia Vărsător  este o femeie misterioasă. Uneori, ea însăși nu își înțelege acțiunile. Bărbații ei sunt, de asemenea, adesea personalități extraordinare. Ea este sociabilă, independentă și plină de spirit, ceea ce nu poate decât să trezească interesul bărbaților. Femeia Vărsător este o idealistă, se poate căsători de mai multe ori, dar este fidelă în căsătorie.

 

Femeia Pești este foarte atractivă pentru sexul opus, indiferent de caracteristicile externe. Dacă nu o cucerești cu aspectul tău, atunci o poți atrage cu lumea ta interioară. Astfel de femei au mai multă încredere în inimile lor decât în ​​mintea lor. Fiind cel mai senzual semn al Zodiacului, Peștoaicele pot intra în lumea iluziilor și a ispitelor. Soțiile Pești nu sunt cele mai credincioase.

 

Femeia Berbec poate începe relații din simplă curiozitate sau de dragul varietății. Nici măcar căsătoria nu oprește femeile din Berbec să aibă aventuri. Ea nu își va ascunde simpatia și poate fi prima care își recunoaște sentimentele.

 

Femeia Taur este frumoasă, dar conservatoare. Este geloasă, își tratează bărbatul ca pe proprietatea ei, nu iartă trădările pentru că idealizează căsătoria și încearcă să trăiască după toate regulile. Nici femeia Taur, de regulă, nu trișează.

 

Femeile Gemeni sunt înzestrate cu o inimă feminină și o minte masculină, lucru care le ajută să contacteze foarte ușor bărbații. În familie, nu sunt doar soții credincioase, sunt excelente gospodine și amante.

 

 

Femeia Rac  s-a născut pentru viața de familie și știe multe despre asta. Ea își alege un bărbat cu mare grijă, dar este o soție fidelă și o mamă grijulie.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

  1. O capricoarna din aia forte credincioasa m-a inselat pe mine cu cine o platea mai bine. Noroc ca era in perioada de testare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.