Acuzat de omor, prins după 6 ani

Un bărbat din judeţul Ilfov dat în urmărire internaţională pentru omor şi tentativă de omor a fost prins de poliţişti, joi, după aproape şase ani de căutări, în timp ce se ascundea la o fermă din comuna Floreşti, judeţul Giurgiu.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul București în anul 2010 pe numele bărbatului în vârstă de 30 de ani, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat.

„În fapt, în data de 26.06.2010, bănuitul, în timp ce se afla într-o hală din comuna Dragomirești, județul Ilfov, ar fi exercitat acte de violență fizică asupra a trei bărbați cu intenția de a le suprima viața, unul dintre aceștia decedând la scurt timp în aceeași locație”, se mai menționează în comunicat.

În 2010, bărbatul, alături de tatăl său, ar fi sechestrat şi bătut trei ciobani care lucrau pentru ei, pe motiv că aceştia din urmă le-ar fi furat câteva zeci de oi. Bărbatul şi tatăl său au fost puşi sub urmărire penală atunci pentru tentativă de omor deosebit de grav şi omor, unul dintre ciobani decedând în hala din Dragomireşti unde s-ar fi petrecut agresiunea.

După presupusa agresiune, Marian Dumitru a reuşit să fugă şi a fost dat în urmărire după ce judecătorii au emis mandat de arestare în lipsă. A fost prins joi la o fermă din comuna Floreşti, judeţul Giurgiu, au declarat oficialii din Poliţia Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.