Andreea Marin depune plângere la ANPC

Andreea Marin îşi anunţă fanii pe blog că „are datoria morală şi responsabilitatea căpătată în timp prin încrederea pe care au investit-o în ea de a le face cunoscută sesizarea înaintată Autoritatii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor prin Casa de avocatură care o reprezintă”. În sesizarea publicată pe blog, care se întinde pe un număr mare de pagini, Andreea Marin menţionează că le-a şters numele celor din echipa Cancan TV şi al restaurantului în care lua masa săptămâna trecută pentru ca aceştia să nu-şi facă reclamă pe seama ei. Este vorba de Natalia Mateuţ, care s-a dus la masa ei şi a început s-o întrebe cum mai stă cu sănătatea, ce se mai aude cu boala ei, dar şi ce a mâncat în seara aceea şi dacă i-a luat soţului ei, Ştefan Bănică, ceva de mâncare la pachet. Andreea Marin s-a ridicat imediat, i-a dat Nataliei Mateuţ în forţă microfonul la o parte şi a părăsit restaurantul împreună cu soacra ei. Revoltată de incident, a depus apoi plângere la ANPC împotriva restaurantului.

citeste aici mai mult

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Adela Constantinescu 505 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.