Apel după atac: „Am pierdut bebeluşul nostru de 8 luni”

Situații disperate după atacul odios de la Nisa. O mamă, Tiava Banner, s-a văzut nevoită să ceară ajutorul pe rețelele de socializare pentru a-și găsi bebelușul pierdut. „Am pierdut bebeluşul nostru de 8 luni. Prieteni din Nisa, dacă l-aţi văzut, dacă l-aţi găsit, vă rog, contactaţi-mă”, a scris femeia.

Postarea a fost ulterior updatată de aceasta cu mesajul: „Am găsit bebeluşul mulţumită femeii numite Joy Ruez. Mulţumesc Facebook şi tuturor celor care ne-aţi ajutat să trimitem mesajul”.

A fost un licăr de speranță în această noapte a ororii. Grație solidarității de pe rețelele sociale, un bebeluș de opt luni, pierdut în timpul atacului de la Nisa de joi seara, a fost găsit de familie, a scris Europe 1.
În momentul atacului, sute de oameni care asistau pe faleză la focurile de artificii de 14 iulie au luat-o la fugă. În busculada generală, o familie și-a pierdut bebelușul care se afla în cărucior. Imediat, a fost lansat pe Facebook un apel de ajutor, însoțit de o fotografie a copilului. Mesajul de teamă al familiei a fost partajat de utilizatori de 22.000 de ori în câteva ore.
La o oră de la publicarea mesajului, familia a anunțat că, în mod miraculos, bebelușul a fost găsit. Ușurată, mama micuțului a mulțumit tuturor persoanelor care i-au trimis mesaje de susținere și care i-au răspândit mesajul prin care anunța că își caută copilul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.