Probleme în trafic din cauza lucrărilor

Traficul rutier va fi deviat sau restricţionat, parţial, ca urmare a lucrărilor la infrastructura rutieră, anunță Poliția română într-un comunicat. Zonele afectate sunt:  

– Prelungirea Ghencea de la Str. Gârleni până la Str. Braşov – lucrări de supralărgire a arterei;
– Piaţa Eroii Revoluţiei – lucrări pentru modernizarea zonei (restricţionarea benzilor din proximitatea scuarului central, pe ambele sensuri);
– Şos. Pantelimon, între Şos. Morarilor şi Şos. Vergului – lucrări la reţeaua de termoficare;
– Bd. Iancu de Hunedoara – lucrări la reţeaua de termoficare;
– Drumul Osiei, între accesul în centrul comercial Militari Shopping Center si Str. Rezervelor – lucrări de modernizare;
– Bd. Libertăţii între Bd. Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, benzile I şi III – lucrări la reţeaua de termoficare;
– Şos. Mihai Bravu (banda I), între Str. Vatra Luminoasă şi Şos. Iancului – lucrări la reţeaua de termoficare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. „anunță Poliția română ”

  -de fapt „administratorul drumului” ar trebui sa anuntze
  (pe cine? mister!)

  MILITZIA E O ZDREANTZA,
  o ia Prima’ru la una mica.

 2. Uraaa bucuresteni , a venit calduraaaa. Nu aia de la termoficare. Abia acum in campanie va rezolva si apa calda…..” Sa traiti bine!”

 3. @ 9:23
  Nu va rezolva cu apa calda, asa cum nu a rezolvat cu gropile din Piata Victoriei, care stranguleaza circulatia in zona, de mai bine de 5 luni. A intrat doar in campanie electorala, cu programul : NICU, FA-TE CA LUCREZI !
  Deja in Bucurestiul sufoct de „transee”, poti sa juri ca esti in Bahmutul de acum ceva vreme.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.