Avocat american de la București pentru refugiați

Iată comentariile la articolul Refugiații și-au mai procurat un avocat la București – Ambasadorul SUA: Lăsaţi-i pe imigranţi să devină parte a noii Românii publicat în cotidianul.ro:

DACIA

Dar cine a provocat Razboiul in SIRIA? Unde sant Petrodolarii? Cine va ocupa teritoriul SIRIEI?De ce trebuie sa plece romanii ca sa faca loc altor cetateni? Cine a provocat toate aceste nenorociri? Noi romanii de ce nu putem merge in SUA daca santem asa apreciati de SUA?

Fugupr

S-a vazut energia si entuziasmul lor in tarile din partea mai dezvoltata economic a Europei, numai de spirit antreprenorial si idei noi au dat dovada.Luati-i voi sa va bucurati de ei si apropo’ cu indienii ce ati avut de ati masacrat in masa populatia bastinasa?NU se incadrau in normele mult laudate?

maria

Ce face asta? Cum isi permite sa ne jigneasca inteligenta, istoria si credinta noastra? Ce face asta, compara mere cu pere? Daca e asa destept de ce nu organizeaza invazia asta in SUA, si daca este benefica. Compara o tara ca Romania cu o istorie de mii de ani cu o cultura bine determinata si o credinta izvorita din apostolii lui IIsus, cu un teritoriu de pripas pentru toti dezmostenitii sortii? Ce au facut acolo, au exterminat peste 50 de milioane de indieni americani ca sa-si faca loc emigrantii astia pe care ii lauda acest individ.Compara ,asta ,cultura noastra cu marketingul Coca-Cola, mac-Donald si Hollywood-ului. Cum poate fi tolerata de autoritatile noastre o asemenea obraznicie si jignire adusa poporului roman.Cunoastem bine cui apartine in gena aceasta obraznicie….Asteptam din partea autoritatilor romane o luare de pozitie ferma fata de aceasta noua interventie in viata poporului roman a acestui ratacit pe meleagurile nostre si care, probabil. in state, stergea praful in biroul vreunui guvernametal. Pe astia ii testeaza cineva cind ii trimite in Romania? Asta nici istorie nu cunoste: marea majoritate a celor care au migrat in state erau iudeo-crestini. Inloc sa-si organizeze o rezistenta armata,cum au facut partizanii nostri anticomunisti, astia au luat-o la goana . V-ati intrebat de ce statele bogale musulmane nu ii primesc? Poate ne raspunde inteleptul asta ,care vad ca se pricepe la toate.Eu nu am vazut pina acum ca ambasadorii unei tari sa actioneze in posturile lor in asa fel incit sa trezeasca resentimente cetatenilor in tara in care au fost trimisi . Revoltator !!!!!!!

ioan

-da, de ce nu-i luati voi, americanii, ca tot sunteti principalii vinovati a prapadului din motivul care pleaca refugiatii/emigrantii spre Europa , fiind mai aproape .Voi ati destabilizat zona: IRAK, SIRIA, AFGANISTAN, LIBIA, N AFRICAN, EGIPT.Platiti acum, ori luidu-i la voi, nu dand sfaturi , sau platiti reconstructia si securitatea zonei ca acesti oameni cu o cultura a lor sa ramana pe loc, nu se vor putea integra , diferente mari de civilizatie, educatie, cultura, religie -ce ne aburesti nene, cu nou Romanie, noi suntem aici de milenii, si nu suntem nici vechi , nici noi, suntem romani, urmasi ai dacilor liberi, se pare model in cultura, civilizatie, organizarea vietii, cu mult inaintea altora. – voi sunteti noi, nu aveti nici 250 ani de existenta, lasati vrajeala, manipulare la voi acasa .

JE SUIS RARINCA

Stimate domn, inainte de a vorbi cu mortii pe Facebok pe la 2 noaptea [[ vezi cazul mortului Cezar Matei cel ruga pe acest domn sa se pronunte in cazul Antena 3 Tv. -Anaf , amestecandu-se grav prin minciuna si diversiune in afacerile statului Roman , efectiv mintind cu nerusinare cum trebuie aplicata o hotarare judecatoreasca de evacuare , in realitate nici nu exista o asemenea hotarare judecatoreasca, luand parte abuzurilor in aceasta tara , practic bagand pumnul in gura Antena 3 Tv. intrucat demasca hotiile savarsite de catre Mafie, Ricani, Kazari si Talhari in aceasta tara ]] trebuie sa va amintim stimate domn, va adresati poporului Roman ,iar in aceasta tara nu sa rasturnat carul cu prosti.!!Va rugam nu ne dati dvs. lectii de omenie si ospitalitate acestui neam, recunoscut la nivel mondial prin amabilitatea si ospitalitatea sa. Oare cine au izgonit pe acesti oameni napastuiti din tarile lor, nu cumva America prin politica sa de rapacitate, jefuire si cotropire, de ce ati distrus Libia, Siria, Irak aducand pe acesti amarati in pragul disperari si sinucederi.De ce nu-i primti la dvs. in America?? intrucat dvs. sunteti vinovatii principalii in acest dezastru umanitar de proportii, cel mai mare de la sfarsitul razoiului mondial.. Romanii stiu cum sa-i primeasca pe acesti napastuiti, nu avem nevoie de sfaturile cinice al dvs. si ale Americi. Incercatiati sa fiti mai ponderat in afirmatii vis-a-vis de acest popor, cum ii sta bine unui diplomat de cariera , nu au unui aventurier ambasador ce se considera satrap in Colonie.!! [[ stelu ]]

Alcibiade.

Domnule Ambasador, ai gresit tara si continentul !.Te atentionez ca te afli in Romania, in Europa Natiunilor care astfel va ramane in veacul vecilor. Te lauzi cu America cea „creata” prin jaf, crima, genocid uman si care a spanzurat, impuscat, linsat, etc.tot ceea i s-a opus incepand cu indienii autohtoni, negrii de toate rasele, etc. Apoi, inca nu v-ati confruntat cu „focul” unui conflict intern de proportiile celor suferite de lumea civilizata europeana care acum sufla si in iaurt in fata pericolului de a deveni o populatie „diluata” fara patrie, religie, limba, datini. Te joci cu focul d-le…?!

7.4

Totusi o solutie pentru ca oamenii astia sa poata ramane in tara lor sau macar intr-o zona aparata de NATO si UE nu se gaseste sau nu se vrea sau liderii care ne conduc sunt prea incompetenti? Pai si daca bazat pe acest precedent la anul cinci milioane de rusi vor sa se stabileasca pe Coasta de Azur si 10 milioane de chinezi in Europa ( o sa vedeti ce criza o sa fie acolo in curand ) ii primim asa fara sa clipim? Una este o imigratie controlata cu cote si vize la ambasade si alta o invazie cu milioane de oameni luati la gramada.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.