Casa Andreei Marin, spartă de hoți

Casa Andreei Marin a fost spartă de hoţi vineri noapte. Aceştia ar fi luat bijuterii şi în jur de 1.000 de lei. Vedeta a confirmat spargerea, făcând plângere la Poliție.

„Mi se pare cel puțin ciudat că atacul hotilor de azi-noapte vine după seria de articole pline de speculații neadevărate, apărute ieri în presă și preluate de televiziuni (privind verificare ei și a lui Ștefan Bănică Jr. de către Fisc – nr.). Este trist că se întâmplă astfel și că nimeni nu se gândește ce consecințe poate avea faptul că prin niște cuvinte pui o ștampilă asupra unui om și insinuezi că trăiește în lux sau că în casă sa s-ar afla cine știe ce mari comori.

Din fericire, hoții nu au avut ce să fure de mare valoare, pentru că nu dețin bijuterii scumpe și nu ascund comori în propria casă. (…) Paguba psihologică este însă foarte importantă. Nu era nimeni acasă, în caz contrar, lucrurile ar fi putut degenera. Ancheta este în desfășurare. Autorii faptei au făcut și greșeli, lăsând urme, dar, pentru mine, morala a ceea ce s-a întâmplat e mai presus de gestul lor în sine”, a declarat Andreea Marin pentru agentiadepresamondena.com.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.