Halep şi-a aflat prima adversară din turneul de la Paris

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins (WTA 125) de la Paris, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi programat în perioada 13-19 mai, va debuta contra americancei Mccartney Kessler, potrivit site-ului WTA.

Halep (32 ani), care ocupă locul 1.149 în lume, va juca marţi contra adversarei sale de 24 de ani (123 WTA).

Pe tabloul principal se mai află o româncă, Ana Bogdan, care o va înfrunta în prima rundă pe franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva.

Alte două românce vor lua startul în calificări, Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru. Ruse o va întâlni pe rusoaica Vera Zvonareva în primul tur preliminar, iar Bulgaru va primi replica franţuzoaicei Elsa Jacquemot.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Trișoarea „şi-a aflat prima adversară din turneul de la Paris”?
    E și aia îmbăiată în lăptik cu Roksa’?

  2. Simona poate invinge, dar Bogdan si Bulgaru au adversare tari!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.