Marcel Ciolacu, despre Geoană. ”Am crezut că se ocupă cu războaiele”

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, s-a declarat „ferm convins” că Mircea Geoană va candida la alegerile prezidenţiale, menţionând şi că nu a avut nicio discuţie cu acesta, din calitatea acestuia de secretar general adjunct al NATO, despre situaţia de criză de securitate.

„Avem două conflicte, avem un război în Ucraina, avem un conflict în Orientul Mijlociu şi avem România. Statul român şi România are şansa de a avea secretarul general adjunct la NATO, pe domnul Mircea Geoană. Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, cu asta se ocupă NATO, nu cu lansări de cărţi. Am înţeles. Domnul Geoană este în campanie. Domnul Geoană va candida. Eu nu sunt ironic, dar eu presupun că românii aşteaptă în primul rând de la mine să vorbesc de ce fac la Guvern. Dar, eu cu domnul, cu românul Mircea Geoană nu am avut nicio discuţie în ceea ce priveşte situaţia de criză de securitate în care ne aflăm. Credeţi-mă că am avut cu toţi responsabilii din domeniu”,a afirmat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3 întrebat în legătură cu o posibilă intenţie a lui Mircea Geoană de a candida la Preşedinţie.

El a adăugat că a avut discuţii pe tema securităţii „cu toată lumea, mai puţin cu domnul Geoană, românul”.

„Am înţeles. Domnul Geoană este în campanie, lansează cărţi şi lumea îl roagă să candideze. (…) Foarte bine, dar sunt ferm convins că va candida. Sunt ferm convins că domnul Geoană va candida. Foarte bine pentru democraţie”, a adăugat Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Daca M.Geoana candideaza pe bune, tu M.Ciolacu te intorci la Buzau cum a facut si Mircea Oprisan la Vrancea, care sta acum in judetul de unde isi trage originea sanatoasa. Atelierul de covrigi te asteapta… Avem covrigi Luca, Matei dar vom avea si Marcel. Se diversifica lumea covrigarilor…..

 2. Si eu care am crezut ca tu te ocupi de covrigi. De fapt asta este preocuparea ta de baza si acum.

 3. Îți tremură curu de frică că-ți ia locul și Cotroceni și la PSD. Din afirmațiile tale cu razboaiele din Israel și Ucraina se vede ca ești HABARNIST!!!! NATO nu “ participă “ cel puțin oficial la aceste conflicte. Că-i ajuta pe urkani și pe evrei asta-i altă mâncare de pește. Ciolac(u)le revino ți, dute și cumpără si tu vreo 2-3000 de cărți cu dedicație și dale prin țara în campania electorală și poate te va ierta GEOANA. Tu știi bine ca la un mic ordin de la licurici se schimbă urgent președintele de la voi (psd) ,sper ca nu vrei exemple tu ești un beneficiar. Așa ca cu voia dvs. primul pe listă ești Mătăluță.

 4. In orice confruntare directa, indiferent de tema, Geoana se distreaza cu acesti „ciolaci”. I s-a urcat vedetismul la cap. Se vede ca pleaca urechea la cei din jurul sau care vor sa-l piarda.

 5. „avem un razboi in ..” zice dl. Ciolacu transand el, chestia cu razboaiele. Noi, Romania, nu avem nici un razboi cu nimeni, dle. Ciolacu, nici nu dorim sa ne bagam in macel, dar, vezi ce-a facut Johanis, a indatorat Tara pt cinci generatii cumparand de la SUA, fiare vechi inutile.

 6. Baaaaa, este invers, Geoanu nu a avut ce discuta cu tine despre covrigi.

 7. ha ha ha ha ha

  …”dar eu presupun că românii aşteaptă în primul rând de la mine să vorbesc…”

  adica noi am avea pretentia de la el sa fie purtator de cuvint…

  cum se spune? presupunerile sint mama tuturor esecurilor… al consumator inutil de timp…

 8. 6 comentaci platiti de sistem si eu…Ciolacu ii face reclama lui Geoana, sunt mana in mana. Doi prosti la guvernarea coloniei, Geoana fiind mult mai murdar si mai anti-roman decat Ciolacu.

 9. si matalik cu „revolutiile”. rade ciob de oala sparta, nu exista nimeni curat intre voi. „politica” Romaniei este gheena.

 10. „Prostănacul’ este, fără doar și poate, mult mai diplomat/titrat (la propriu și figurat) decăt Covrigarul din Buzău, a se vedea numirea în actuala sa funcție.

 11. Intre Geoana si Ciolacu e o distanta de ” un fleac” .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.