Ce spune Ponta despre un tandem cu Mihai Gâdea

Mihai Gâdea – președinte, Victor Ponta – premier este un simplu scenariu, lansat de jurnaliști, a declarat luni premierul Victor Ponta, subliniind că va candida pentru funcția de președinte cu sprijinul PSD, PC și UNPR, așa cum s-a anunțat deja.

”Dumneavoastră puteți să faceți ce emisiuni doriți și ce scenarii doriți. După cum știți foarte bine am cerut sprijinul PSD, PC, UNPR pentru a candida la funcția de președinte al României. Voi candida și, evident, în mod democratic, românii vor decide la vot cine va fi președinte”, a precizat Victor Ponta, răspunzând unei întrebări, citat de Agerpres.

Premierul a adăugat că preocuparea sa este ca noul președinte al României să nu fie „tot Traian Băsescu prin altcineva”.

”Preocuparea mea este una singură ca, de fapt, noul președinte al României să nu fie tot Traian Băsescu prin altcineva. Am văzut toate pozițiile, fără nicio excepție, ale alianței… cum se numește? Creștin Liberale. Ale domnului Iohannis, ale celorlalți domni. Ei nu fac altceva decât să repete pozițiile pe care le știți ale domnului Băsescu. Deci ei, practic, vor să continue regimul Traian Băsescu fără Traian Băsescu ca persoană, președinte. Or, candidatura mea este tocmai pentru schimbarea fundamentală a acelui regim și oamenii vor decide între continuarea mandatelor domnului Băsescu cu domnul Iohannis sau cine va fi sau o schimbare fundamentală. E dreptul românilor să decidă”, a afirmat Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.