Cioloş nu e România, Basarabia da!

Din ce în ce mai mulţi agenţi de influenţă străină, foarte bine mediatizaţi în presa românească, încearcă să ne convingă că nefericirea și dezastrul, cărora le suntem victime de mai bine de 70 de ani, ne-ar aparţine în totalitate nouă, românilor. Care am fi retrograzi, leneşi, proşti. Acum aflăm că suntem şi ”fanatici religioşi”. Pe când primele detonări? Oricum, tactica nu este nouă. După 23 august 1944 a început colonizarea României de către Rusia comunistă. Ni s-au trimis, direct de la Moscova, agenţi criminali care să reprezinte interesele imperiale comuniste ale lui Stalin, un dictator sângeros şi odios.

Cei care au avut privilegiul de a studia adevărata istorie a ţării noastre vor recunoaşte cu uşurinţă numele infamilor kominterniști, trimişi să înăbuşe, prin crime împotriva umanităţii, valorile româneşti şi orice urmă de conştiinţă naţională a românilor. Să-i enumerăm numai pe câţiva dintre aceştia: Alexandru Dobrogeanu Gherea, Silviu Brucan, Gheorghe Bujor, Ana Pauker, Iosif Chişinevski, Ilie Pintilie, Vasile Luca, Valter Roman, Leonte Răutu, Leon Tismăneanu. Orice relaţie de rudenie a acestora cu oameni politici, milionari sau alte personalităţi publice actuale nu este deloc întâmplătoare.

Din păcate, în negrele decenii de dictatură comunistă, spălarea creierelor şi istoria măsluită predată obligatoriu în toate formele de învăţământ, alături de un deşănţat cult al personalităţii dictatorilor comunişti, au reuşit să ascundă incredibila mizerie a acelor ani. Falsa percepţie a naţionalismului idiot al lui Ceauşescu îşi arată şi acum roadele prin perpetuarea la putere a moştenitorilor politici ai Partidului Comunist Român, prin vot democratic, liber exprimat. Totul a început cu 22 decembrie 1989, când, un grup restrâns, format din foştii kominterniști în viață și copiii celor decedaţi înainte de acea dată, a preluat puterea politică şi economică în România.

Căderea Uniunii Sovietice i-a lăsat însă pe aceştia fără sprijinul puternic pe care se bazau. Românii, mai corect tinerii din anii ’90, îşi doreau altceva. În multe familii din acea perioadă au apărut puternice conflicte între generaţii şi aspiraţiile lor. Părinţii îşi doreau un comunism cu faţă umană, copiii îşi doreau o democraţie occidentală. Între timp, tinerii au crescut, au şi ei copii, dar democraţia la care au visat pare mult mai departe decât era acum 26 de ani. Ciudat, nu? Doar suntem membri cu drepturi depline în NATO şi Uniunea Europeană. Ce s-a întâmplat, de ce nu suntem mulţumiţi?

Odată cu căderea comunismului, Occidentul a început să se uite cu mai mult interes spre fostele ţări captive ale Moscovei. O nouă piaţă se deschidea, noi posibilităţi de profit şi bunăstare proprie le apăreau vesticilor, ademenitor, la orizont. Aşa că, treptat, aproape toate ţările foste comuniste au fost cooptate în structurile NATO şi ale Uniunii Europene. Industriile respectivelor state au fost sufocate şi distruse de concurenţa occidentală, dumping-ul sau presiunile politice nelipsind din lista mijloacelor neloiale folosite de marile puteri economice din Vest. Unele ţări au rezistat mai bine. Altele, cum ar fi România, au capitulat total. Ce ne doream noi de la Occident a fost ignorat, răstălmăcit și călcat în picioare chiar de către reprezentanții acestuia.

Şi, cum am ajuns în totalitate dependenţi de marii licurici europeni, o nouă formă de dictatură a apărut în Uniune. Dictatura intereselor economice occidentale. Am ajuns să ni se spună că ”profitul scuză mijlocele”. O fostă comunistă, reinventată sub forma de ”Cârmaci al Europei”, are simpatii puternice, generate atât de propriile nostalgii totalitare, dar şi de interese economice egoiste, faţă de un fost spion sovietic. Pentru că nu o interesează decât bunăstarea propriului popor prin accesul pe marea piață rusească, a reuşit foarte uşor să-i cedeze (în nume propriu) prietenului rus atât o parte consistentă din Ucraina, dar şi din România istorică, respectiv Basarabia, numită în mod impropriu și abuziv ”Republica Moldova”.

De ce nu se revoltă românii? Bună întrebare! Nu există un singur răspuns. În privinţa celor spălaţi pe creier de comunişti, nu mai există nici o şansă. Cei care mai au cât de cât o conştiinţă naţională au fost izgoniţi din ţară, forţaţi să muncească printre străini, tocmai de către aceştia, care aveau nevoie de mână de lucru ieftină şi nepretenţioasă. Mai sunt ceva tineri pe aici, ţinuţi în ignoranţă printr-un sistem de învăţământ aflat în putrefacție. Subcultura manelistă şi reţelele de socializare au desăvârşit distrugerea conștiinței naţionale a acestora. Din fericire nu a tuturor. Mai avem speranţe. Şi le-am văzut sâmbătă la mitingul unionist din Bucureşti.

Numai că apelul lor disperat la unitate naţională, pentru reunirea Basarabiei cu Țara Mamă, a deranjat drona de luptă a noului imperialism european, pe numele ei Julien Cioloş. Nici o altă dronă, a aceluiaşi operator, nu s-a simțit confortabil cu o asemenea manifestație. V-aţi dat seama, este vorba de Klaus Iohannis. Ducem lipsă de oameni de stat, mai mult decât orice. Ne-am pricopsit cu nişte drone sofisticate (or fi stricate?) care încearcă să ne facă, la fel ca prototipurile lor kominterniste din anii ’40-’50, să ne simţim vinovaţi că suntem români şi ne dorim reîntregirea ţării. Am văzut postarea pe Facebook a Alinei Gorghiu. Ruşinoasă! Nu o s-o numesc şi pe ea dronă. Nu este nici măcar atât. Însă stăpânii ei vor fi mult mai fericiţi dacă ea va reuşi să scoată definitiv cuvântul Naţional din denumirea partidului. Oricum nu mai corespunde demult realităţii.

Operatorii dronei Cioloş vor să-i prelungească durata de activitate prin impunerea ei în fruntea viitorului Guvern al României, indiferent de rezultatele alegerilor din Decembrie. Dacă va fi aşa, vom avea o nouă lovitură de stat echivalentă celei din 1989. Şi vom avea de suferit încă 26 de ani până când va apărea o altă şansă de a ne emancipa. Însă nu ştiu dacă atunci România va rămâne măcar în actualele granițe. Poate doamna Cancelar se va înţelege cu Țarul să-i cedeze acestuia sau aliaților lui şi alte teritorii româneşti. Care România? Aaaa, a existat parcă odată o ţară cu acest nume, nu-mi mai aduc bine aminte, vor spune nepoţii noştri, mândri membri ai câmpului muncii necalificate din Europa. Vin alegerile. Viitorul stă în mâinile voastre. A, era să uit! Drona Iohannis, v-a (re)transmis că dacă, dintr-un accident al naturii, sunteţi heterosexuali, atunci sunteţi fanatici religioşi. Aşa că să vă reprofilaţi de urgenţă! Altfel…

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Popescu 220 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.