Consilierii lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Consilierii preşedintelui ales Klaus Iohannis s-au aflat, miercuri, la Palatul Cotroceni. Consilierii celor doi oficiali au discuţii în legătură predarea mandatului şi despre modul de organizare şi funcţionare a Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit unor surse liberale, printre cei care au participat la întâlnirea cu actuali consilieri prezidenţiali s-au aflat Dan Mihalache, George Scutaru, Andrei Muraru şi Cosmin Marinescu.

Mihalache ar urma să fie șeful Cancelariei lui Iohannis.

Săptămâna trecută, la ceremonia de la CCR, Băsescu a spus că în această perioadă de tranziţie îi va transfera noului preşedinte ales toate dosarele importante, acelaşi lucru urmând să îl facă şi consilierii săi.

„Sunt foarte pregătit să-l predau ( mandatul – n.r). Vom stabili un proces de derulare a tranziţiei în care consilierii mei stau la dispoziţia viitorilor consilieri ai dlui Iohannis, iar eu la dispoziţia domnului preşedinte Iohannis până pe 21 decembrie pentru orice transfer de informaţie”, declara Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.