Conturile de Facebook ale multor vedete au fost sparte

Un hacker a spart adresele de e-mail, folosindu-se de conturile de pe Facebook ale unor vedete din Romania, și a făcut publice mesaje și fotografii private, potrivit Evenimentul Zilei.

Mai multe vedete autohtone din showbiz, sport, dar și din lumea politică au descoperit că un hacker le-a spart adresele de mail, folosindu-se de conturile lor de Facebook.

„Fum Micul”, un hacker, a făcut publice pozele şi mesajele private a mai multor nume cunoscute. „Fum Micul” a amenințat că a publicat pe contul lui de facebook doar un episod dintr-un serial.

Corina Caragea, Diana Dumitrescu, Roxana Cihulescu, Dragoş Moştenescu, dar și Bianca Drăgușanu, Adrian Cristea, Ianis Zicu sau Elena Băsescu se numără printre cei ce au avut de suferit în urma infracțiunii. Lor li se alătură Roxana Ciuhulescu, Laura Cosoi, Mircea Zara, Rona Hartner sau Costi Ioniță.

Facebook este cea mai populară platformă de socializare la ora actuală, o mulţime de vedete preferând, prin intermediul acestui site, să dezvăluie fanilor și prietenilor informații despre ele, în timp util.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Ghetu 854 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.