Crin Antonescu, despre Cioloș

Fostul preşedinte al PNL a declarat că actualul premier Dacian Cioloş trebuie să să îşi facă un partid sau să îşi asume conducerea PNL dacă vrea să schimbe ceva cu adevărat.

„Domnul Cioloş cred că a făcut politică la nivel inalt de cativa ani de zile. A fi comisar european inseamna a face politica la nivel inalt, a face politici la nivel european si nu cred ca exista guvernare in vreo forma care sa nu faca politica. Povestea cu guvern de tehnocrati, în sensul ca oamenii astia nu fac politica, politica fiind ceva rau, este o minciuna care nu mai trebuie intretinuta in societatea romanânească şi asa destul de debilă democratic. Dacă dl Cioloş vrea sa schimbe cu adevarat ceva, ar fi foarte bine sa o faca din interiorul sau din varful unui partid politic. Oricum conducand un guvern in acest moment, domnul Ciolos face politica. Şi inca o data, fiind un om despre care am o impresie extraordinara pana la proba contrarie, sper ca va face politica intr-un partid pentru ca numai astfel se poate face politica pe termen lung si temeinic”, a declarat Crin Antonescu la România TV.

„Din punctul meu de vedere, daca dl. Ciolos isi doreste sa schimbe ceva in politica romaneasca, va trebui sa asume fie conducerea unui partid deja existent, în spetă, ce sa mai ocolim, PNL, ca nu vad sa se duca la PSD, fie să întemeieze un nou nou partid cu care să opereze aceste reforme”, crede Crin Antonescu.

Antonescu a criticat conducerea PNL, spunând că PNL este „acum pe nicăieri”.

„Cu parere de rau o spun, PNL, in acest moment, este pe nicaieri. Nici la putere, nici in opozitie, nici in strada, nici in casa pentru ca nu are o identitate, nu are cu adevărat o conducere si nu este niciun afront nici la dl Gorghiu, nici la dl Blaga”, a precizat Antonescu.

„PNL are o criză de conducere, care înseamnă o identitate, un lider care sa fie partener cu presedintele, dar ca sa fii partener trebuie sa existi, ori nu avem aceasta situatie”, consideră acesta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.