Cum o duce Mircea Băsescu în pușcărie

Deţinuţi se bucură în continuare de privilegii la Penitenciarul Poarta Alba din Constanța. Este şi cazul fratelui fostului președinte Traian Băsescu, Mircea Băsescu, dar şi a fostului ministru al agriculturii, Stelian Fuia, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Cei care fac parte din comisia penitenciarului au decis ca Mircea Băsescu, dar și Stelian Fuia să iasă la muncă. Acest lucru înseamnă că cei doi vor beneficia ulterior și de zile libere. Aceștia sunt încarcerați la Poarta Albă de 2 luni.

Surse din penitenciar susțin că cei de la pușcărie fac orice pentru ca Mircea Băsescu să beneficieze de condiții cât mai bune după grade, de o lună aceștia începând și renovarea celulei acestuia.

Mircea Băsescu este condamnat definitiv la 4 ani de închisoare, iar Stelian Fuia are de ispăși o pedeapsă de 3 ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.