Cum va fi vremea în acest weekend

Potrivit meteorologilor, sâmbătă, vremea se va încălzi în toată ţara, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, ziua mai ales burniţe în Moldova, iar spre sfârşitul intervalului ploi în sud-vest.

Temperaturile maxime în țară sâmbătă vor fi cuprinse între 4 grade în Deltă şi 13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -7 şi 5 grade.

În Capitală, sâmbătă, cerul va fi variabil şi vor fi condiţii de ceaţă, mai ales noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

Duminică, în țară, vremea se va menţine caldă, chiar deosebit de caldă pentru această perioadă în Câmpia şi Dealurile de Vest. Înnorările se vor accentua treptat şi va ploua, ziua în regiunile vestice, apoi aria precipitaţiilor se va extinde cuprinzând cea mai mare parte a ţării. Izolat vor fi condiţii de polei. În zona montană, local se vor semnala precipitaţii mixte. Cu totul izolat, se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade. Dimineaţa, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.