Cum va fi vremea în următoarele zile

Luni, vremea va fi deosebit de caldă mai ales în sud, est şi în centru, astfel că temperaturile maxime, la nivelul întregii ţări, vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei.

Temporar va ploua în jumătatea de vest a ţării, mai ales sub formă de averse, posibil asociate şi cu descărcări electrice. Pe crestele montane pot fi şi lapoviţă şi ninsori. În restul ţării cerul va fi variabil, iar dimineaţa, condiţii de ceaţă. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, mai mari la munte, peste 70-80 km/h.

În Capitală, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, maxima fiind de 19-20 de grade, iar minima de 8-10 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar spre sfârşitul intervalului, trecător vor fi condiţii de ploaie.

Marţi, vremea se păstrează caldă, dar se răceşte uşor în cea mai mare parte a ţării. Maximele vor fi de peste 10 grade, ajungând până la 16 grade în sudul şi estul ţării. Ploua, dar slab cantitativ, local, în nord-vest, centru şi nord şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Şi în Bucureşti, vremea se răceşte, dar la amiază vor fi 16-17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, când trecător vor fi posibile ploi slabe.

Miercuri, temperaturile continuă să scadă, vremea fiind în general închisă.

Plouă pe arii extinse în sud-vest, unde izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi local în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8-9 grade în depresiunile transilvane şi 16 grade la Giurgiu.

Şi în Capitală vremea este închisă, cu temperaturi de 3-5 grade dimineaţa şi în jur de 14 la prânz. Trecător va ploua slab, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.