Cum va fi vremea joi și vineri

Potrivit meteorologilor, oi, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile sudice şi sud-estice, unde cerul va avea înnorări şi local, îndeosebi în a doua parte a zilei şi noaptea, va ploua. Pe crestele montane, izolat şi trecător, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În restul țării, regimul termic se va încadra în limitele specifice acestei perioade, cerul va fi temporar noros şi numai izolat este posibil să plouă slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 17 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 şi 10 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

În Capitală, joi, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii ca trecător să plouă, cu precădere seara şi în prima parte a nopţii. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar minima de 7…8 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Vineri, în țară, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, îndeosebi în prima parte a zilei în regiunile sudice, unde pe arii restrânse va mai ploua. Noaptea, nebulozitatea se va accentua în jumătatea nordică a teritoriului, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe. Pe crestele montane, izolat şi trecător, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 17 grade, iar cele minime – între 2 şi 10 grade.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.