„Dacă Răzvan Alexe îi are pe toți la mâna, cine dracu’ l-a băgat la pârnaie?”

Un document primit la redacţie ar putea cutremura serios clasa politică şi mediul administrativ din Ploieşti şi judeţul Prahova, scrie faptdivers.ro.

Potrivit acestuia, controversatul om de afaceri prahovean, Răzvan Alexe, în prezent arestat preventiv pentru trafic de influenţă, i-ar avea la mână pe toţi mai marii judeţului, inclusiv pe primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu şi viceprimarul Iulian Teodorescu.

Dacă documentul în cauză nu este o făcătură, menită să toarne mai mult gaz pe foc, treaba e nasoală rău. Şi asta pentru că, din câte ştim, Alexe ar fi dispus să facă înţelegeri cu organele de urmărire penală şi să-i dea în gât pe cei pe care i-a sprijinit. Ce-i drept, rolul de playmaker electoral pare uşor exagerat pentru Răzvan Alexe. E destul de greu de crezut că mai toţi (parlamentari, primari, viceprimari) s-ar fi dat pe mâna lui Alexe în campania electorală. E greu, dar nu imposibil.

Ar fi interesant de aflat, din partea tuturor persoanelor vizate de acest document, dacă au avut sau nu de-a face cu Alexe. Adică, mai pe scurt, fiecare dintre ei să explice public ce şi cum. Să nu vă faceţi probleme! Aşa, de curiozitate…

Faptdivers.ro. a scris de altfel, zilele trecute, despre faptul că mai mulţi înalţi funcţionari din administraţia judeţului Prahova nu se simt prea bine la locurile de muncă, în special din cauza unor posibile denunţuri pe care le-ar putea face Răzvan Alexe, arestat preventiv pentru infracţiuni de corupţie. Surse apropiate anchetatorilor din doarul Păvăleanu, în care este arestat Alexe, au susţinut că acesta ar fi pe cale să facă o înţelegere cu oamenii legii şi să „dea pe goarnă” nume grele din Prahova. Din câte am auzit, printre aceste persoane care nu se simt actualmente foarte confortabil în scaunele pe care le ocupă cică s-ar afla şi Rodica Paraschiv, actual subprefect de Prahova şi fost Director Executiv al Direcţiei Administrare Reţea Drumuri şi Clădiri din Consiliul Judeţean Prahova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.