Lando Norris, campion! Ce cursă

Lando Norris (McLaren) a produs o surpriză mare duminică seară în Formula 1. Lando a câştigat Miami Grand Prix, a şasea etapă a sezonului.

Este primul succes în Formula 1 pentru britanic.

Pe locul doi s-a clasat Max Verstappen (Red Bull), iar pe trei, Charles Leclerc (Ferrari).

„Era timpul, nu-i aşa?! Ce cursă. Aşteptam de mult timp. În sfârşit am reuşit să o fac pentru echipa mea şi să le ofer un rezultat. A fost o cursă lungă, întregul weekend a fost bun, cu câteva mici eşecuri pe parcurs. Am ştiut vineri că avem ritmul necesar. Am avut strategia perfectă. Ce să le spun [celor de la McLaren]? Am făcut multe greşeli de-a lungul timpului, dar astăzi a mers totul bine şi este pentru ei. Am rămas împreună şi cred în ei”, a spus Norris după cursă.

În actualul sezon, patru curse au fost câştigate de Verstappen, una de Carlos Sainz (Ferrari) şi una de Norris.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

  1. Da, puteti sa-mi explicați care a fost momentul acela cu safety car!?! PS: Adevăratul câștigător al MP Miami 2024 a fost……. Safty Car !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.