Decizie incredibilă în cazul fraţilor Mararu, cei mai temuţi interlopi ai României

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu, doi dintre cei mai periculoşi interlopi din România, au fost eliberați din arest şi vor fi cercetaţi în arest la domiciliu.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Cei doi sunt acuzaţi de tentativă de omor calificat şi se aflau în arest preventiv din 13 februarie 2013, după ce în 2013 au tocmit un asasin pentru a-l împuşca pe rivalul lor, Puiu Mironescu.

Bogdan şi Răzvan Mararu au stat în arest timp de trei ani de zile. Ei au fost reţinuţi, în dimineaţa de 12 februarie 2013, după o amplă acţiune a DIICOT. O zi mai târziu, au fost arestaţi preventiv, de judecătorii Tribunalului Bucureşti. Magistraţii au decis de atunci, în repetate rânduri, menţinerea lor în stare de arest preventiv, sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de instigare la tentativă de omor calificat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.