Traficanți de droguri prinşi în flagrant pe litoral

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa au depistat mai mulţi traficanţi de droguri în staţiunea Mamaia, în zona unui festival de muzică, aceştia fiind cetăţeni străini, a informat luni IGPR.

La data de 4 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au organizat o acţiune pe raza staţiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetăţean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deţinea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy şi aproximativ 20 grame MDMA). Acesta se afla în zona porţilor de acces către perimetrul alocat desfăşurării unui festival de muzică, se arată într-un comunicat transmis de IGPR.

De asemenea, sunt efectuate cercetări şi faţă de alţi doi bărbaţi (cetăţeni străini), pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeaşi dată, aceştia au fost depistaţi având asupra lor diferite cantităţi de cocaină şi ketamină.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la adresa de cazare a celor trei bărbaţi au fost identificate şi ridicate diferite cantităţi de cocaină, ketamină şi canabis, sume de bani, precum şi alte mijloace de probă.

La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reţinerii faţă de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar luni, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă.

De asemenea, la data de 5 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracţională a două persoane (o femeie de cetăţenie străină şi un cetăţean român), bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 5 mai, cei doi au fost reţinuţi în urma a două acţiuni succesive, la intrarea, respectiv în incinta spaţiului de desfăşurare a unui festival de muzică din staţiunea Mamaia. Cele două persoane au fost prinse în timp ce deţineau în vederea vânzării diferite cantităţi de MDMA (drog de mare risc), substanţă cristalină 4 – CMC (drog de mare risc), ketamină (drog de risc) şi 2 – MMC (substanţă psihoactivă).

Luni, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. Erau PATRIOȚI Urcaci ? măR😜g …
  ■)RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK(■

 2. Suporteri hashtag rezist USR facand propaganda pentru legea legalizarii dragutilor!

 3. FELICITĂRI GRAMAGIILOR ȘI SUBMULTIPLILOR! KILOGRAMEMELE ,HECTOGRAMELE NU SE PUN ! ADICĂ „ POLIȚIE -FĂ-TE CĂ LUCREZI ! MĂ DRAGILOR -DIN CE SAC S-AU LUAT DROGURILE DESPRE CARE SE FACE VORBIRE?

 4. Au prins câțiva puradei cu ceva mic și, gata, au prins traficanții! Dar adevărații traficanți care cadă cu geamantanele sau vaporul, de ce nu sunt dați spre publicitate că au fost arestați? De fapt, procurori, judecători, capi polițiști și chiar politicieni sau cei din secu țării, permanent au fost ocoliti deși ei știu exact pe unde și cine importă moarte lentă și sigura! Complicități mizerabile la nivelul țării poate și Plavanul e implicat în adacere dacă face curse cu zburătoare privat de nu îl controlează nici dracu nici la decolare si nici la aterizare.

 5. Esentialul e sa-i iei la intrebari pe traficanti, de unde au drogurile si tot asa mai departe pana la banditii care le baga in tzara cu complici la vama si in Politie.
  Asta era o problema care s-ar fi rezolvat in maxim doua zile de catre Militia aia mult hulita de dinante de 1989.
  Acum totul se opreste la cativa prapaditi de traficanti……[Rumburak]

 6. @parere… „Au prins câțiva puradei cu ceva mic și, gata, au prins traficanții!”

  -și, gata,
  ii doare in fund….

 7. @ Ce opinii aveți despre faptul că absolvenții de științe juridice sunt indivizi cu mentalități infracționale, care au ca scop descoperirea și dezvăluirea infracțiunii, deci, ceeea ce cer ei de la societate, ?

 8. @ Dacă îi considerați dăunători pentru mentalitatea socială pe aceia care dau năvală ca să studieze științe juridice, un domeniu care oferă venituri ce susțin infracționalitate, ?

 9. Prins trei gusteri mici? Traiti, bifat! Continuati cu amenzi rutiere la tufis, vitejii mei! Bah, militienii astia chiar ne iau de pelikani cu „actiunile” lor anuntate din vreme?

 10. hai ca se popate…aveti grija la acele din nisip… si mai vedeti si CINE ADUCE OTRAVA IN ROMANIA SI PRIN CE INTRARI…luati-o pe firul influentei si al banutzului! voi toti stiti cine sunt, pentru ca este, in fapt o alta afacere a „statului” pentru acaparare de banutzi negri. negri cu adevarat. asta, in timp pe voi, alergati prin piete negutatori „neautorizati”…adica sa va plateasca shpaga sa poate vinde. apropos de stat mafiot fascist…

 11. Majoritatea sunt straini ,astia nu au decartat cui trebuie . Romanii nu sunt traficanti pt.ca stiu sa ,,unga ,,derbedii din politie si magistratura .Nu aveti bani la buget ? O actiune ampla de verificare a averilor personalului din sectorul ,, ordine publica si justitie ,, ar avea rezultate spectaculoase. Dupa cateva luni s-ar echilibra bugetul .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.