Dezvăluiri cutremurătoare în cazul decesului tinerei studente Aura Ion

Fratele Aurei Ion a dezvăluit, într-o emisiune la PRO TV, că pe certificatul de deces al surorii sale, la cauza decesului, scrie îngheț.

Potrivit b1.ro, pe certificatul de deces al tinerei scrie „expunere îndelungată la temperaturi scăzute. Moarte prin accident aviatic”, actul fiind semnat de Şeful Serviciului de Medicină Legală Alba, medicul Gheorghe Vieru. 

Mariana Ciucă, sora Aureliei Ion, mărturisea zilele trecute la Antena 1 că a avut un șoc în momentul în care a primit certificatul de deces al surorii ei.

„Cauza decesului este expunerea îndelungată la frig, îngheț. Este șocant”, a mărturisit aceasta.

Rezultatele necropsiei efectuate la Serviciul de Medicină Legală Alba relevă că studenta moartă în accidentul aviatic și-a pierdut viața în urma unui șoc hipotermic combinat cu tulburări de dinamică respiratorie ca urmare a unui traumatism.

Întrebat marți dacă Adrian Iovan și Aurelia Ion ar fi avut vreo șansă dacă ar fi fost găsiți mai repede, șeful Serviciului de Medicină Legală Alba Gheorghe Vieru a declarat că este greu de spus.

„Este greu de spus pentru că nu avem toate datele, și de laborator, ca să ne confirme diagnosticul macroscopic. (…) Este vorba și de utilitățile dintr-o ambulanță, dacă ambulanța e acolo. Foarte greu de stabilit. Noi o să extindem investigațiile și o să avem date mai precise”, a spus șeful Serviciului de Medicină Legală Alba.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.