Intervenţia eşuată, anchetată de MAI

Ministerul de Interne a deschis o ancheată după misiunea eşuată de salvare a unei femei care şi-a pus ieri capăt zilelor în Bucureşti după ce s-a aruncat de pe un bloc, potrivit Digi24.

Şefii ministerului vor să afle dacă negociatorii Poliţiei şi salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au acţionat corect şi modul în care au fost utilizate resursele.

Este vorba mai exact de o pernă pneumatică care în mod normal ar fi trebuit să fie adusă și amplasată în fața blocului de pe care femeia amenința că vrea să se arunce de mai bine de 35 de ore.

Platforma pneumatică a fost adusă din Pitești, la mai bine de o zi după ce a fost primit primul apel la 112. Aceasta nici măcar nu a fost umflată, pentru că negociatorii le-au spus celor de la ISU să nu o amplaseze în fața blocului respectiv.

Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, a cerut un raport complet asupra a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul celor 35 de ore.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.