Judecarea cererii de întrerupere a pedepsei lui Jean Pădureanu, amânată

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să amâne pentru 26 septembrie judecarea contestaţiei formulate de Jean Pădureanu împotriva deciziei Tribunalului Ilfov, prin care a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale, potrivit site-ului Mediafax.

Vineri, Curtea de Apel Bucureşti trebuia să judece cererea de întrerupere a executării pedepsei, dar, potrivit avocatului, Pădureanu a căzut în Spitalul Penitenciarului Jilava, s-a lovit la coloană şi nu a putut fi prezent.

Avocatul a prezentat în faţa Curţii de Apel Bucureşti un certificat medical care atestă că Jean Pădureanu este netransportabil din cauza unor leziuni la coloană.

Pe 12 iunie, Tribunalul Ilfov a respins cererea lui Jean Pădureanu de întrerupere, din motive medicale, a executării pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare, primită de fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa în dosarul transferurilor de jucători.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.