Kevin Costner, tată pentru a şaptea oară

Kevin Costner este din nou tată, după ce soţia sa, Christine, în vârstă de 36 de ani, a născut al treilea copil al cuplului, potrivit accesshollywood.com.

Kevin Costner, în vârstă de 55 de ani, şi soţia sa, Christine, au devenit părinţii micuţei Grace Avery, născută miercuri seară, într-o clinică din Los Angeles.

Grace Avery cântărea la naştere 3,48 kilograme şi măsura 53 de centimetri.

Atât mama, cât şi fiica se simt bine, a declarat agentul de presă al actorului american.

Grace Avery este cel de-al şaptelea copil al lui Kevin Costner.

Actorul şi soţia sa, fostul manechin german Christine Baumgartner, mai au doi băieţi, în vârstă de un an, respectiv doi ani.

Kevin Costner şi Christine Baumgartner s-au căsătorit în 2004.

Actorul mai are trei copii din mariajul anterior cu o colegă din facultate, Cindy Silva, de care a divorţat în 1994. De asemenea, starul mai are un copil, Liam, în vârstă de 11 ani, dintr-o relaţie cu Bridget Rooney.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.