La Stampa: Începe vânătoarea după proprietățile secrete ale lui Putin

În timp ce Washingtonul neagă informațiile precum că următoarea etapă de sancțiuni va lovi direct în Vladimir Putin, începe din nou vânătoarea după „proprietățile sale secrete”, care sunt evaluate la aproximativ 40 de miliarde dolari, comentează La Stampa, citat de Jurnalul de Chișinău.

Deși nicio informație nu a fost confirmată, tabloidele engleze și spaniole au publicat fotografii cu „vila lui Putin” din stațiunea spaniolă Marbella: 4 mii de metri pătrați, două piscine, centru spa, sală de antrenament și spațiu special amenajat pentru proiecții cinematografice. Totul în valoare de 18 milioane de euro. Vecinii președintelui rus în complexul exclusiv Zagaleta sunt staruri pop, fotbaliști, oameni de afaceri și șeici arabi.

Kremlinul neagă totul, precum neagă și informațiile despre „palatul din Gelendjik” , în apropiere de Soci, în a cărei construcție, după spusele unui fost partener de afaceri din cercul lui Putin, Serghei Kolesnikov, care a fugit la Londra, a investit un miliard dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.