Finaliştii Eurovision. Lista completă

Au fost desemnaţi şi ceilalţi şase finalişti la EUROVISION duminică seara.

Ovidiu Anton, Al Mike şi Renee Santana, Elena Cârstea Muttard, Narcis Iustin Ianău, Andrei Leonte şi Cristian Prăjescu sunt următorii şase calificaţi în finala naţională a concursului EUROVISION 2013, care se va desfăşura la TVR, pe 9 martie.

Primi concurenţi calificaţi în finala naţională EUROVISION 2013 au fost desemnaţi sâmbătă seara, iar aceştia au fost: Luminiţa Anghel, Electric Fence, Robert Turcescu, Freestay, Cezar şi Tudor Turcu.

Melodiile calificate din a doua semifinală care a avut loc duminică seara:

Ovidiu Anton, cu melodia „Run away with me”

Al Mike şi Renee Santana, cu melodia „What is love”

Elena Cârstea Muttard, cu melodia „Spinning”

Narcis Iustin Ianău, cu melodia „Seven”

Andrei Leonte, cu melodia Paralyzed

Cristian Prăjescu, cu melodia „The best thing in life is to love”

Melodiile calificate din prima semifinală care a avut loc sâmbătă seara:

Casa Presei, al lui Robert Turcescu – „Un Refren” 

Freestay – „Criminal Mind” 

Luminiţa Anghel – „Unique” 

Cezar – „It’s my life” 

Electric Fence – „Emilia”

Tudor Turcu – „Hello” 

În cele două semifinale juriul şi telespectatorii au ales în mod egal câte şase piese care intră în finală.

În finala de pe 9 martie vor intra 12 piese, modalitatea de jurizare fiind 50% televot şi 50% juriu.

România participă anul acesta în cea de-a doua semifinală a concursului, care va avea loc la Malmo, în Suedia, pe 16 mai, iar dacă se califică va intra în marea finală din 18 mai.

Anul acesta, la semifinalele Eurovision participă 33 de ţări, dintre care 16 concurează în prima semifinală, cea din 14 mai, iar 17 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, din 16 mai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.