Lucia Varga: Cei din PSD s-au speriat de Klaus Iohannis

Social-democrații s-au  speriat  de Klaus Iohannis, de percepția bună a acestuia în rândul publicului privind prestația sa politică și credibilitatea, a declarat, miercuri, fostul ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga, potrivit Agerpres.

„Am încercat să aducem în Guvern oameni competenți, oameni de valoare, și care să întărească guvernarea, pentru că noi ne-am asumat în fața alegătorilor niște obiective extrem de importante pentru ei și pentru noi toți. De fapt noi am vrut să guvernăm mai bine.Din păcate, cei de la PSD și asociații, cum li se spune mai nou, nu au dorit acest lucru, ba chiar s-au speriat de Klaus Iohannis, care, după cum știți are în fața alegătorilor o percepție bună în ceea ce privește prestația politică și credibilitatea”, a subliniat Lucia Varga.

Aceasta a adăugat că va urma o perioadă de opoziție în care vor fi continuate proiectele începute, vor fi inițiate unele noi, dar vor fi urmărite și proiectele în timpul guvernării USL.

Pe de alta parte, fostul ministru consideră că se va întoarce curând în minister.

„Le-am transmis colaboratorilor să-și vadă în continuare de treabă și că ne vom întoarce curând. Sunt convinsă că ne vom întoarce curând. Din partea unora, a celor de bună credință am simțit un sentiment de regret, pentru că am avut o colaborare bună”, a spus varga.

„Ceilalți pe care i-am deranjat, să știți că sunt chiar bucuroși. Sunt acei pe care o să-i vedeți, din Romsilva, din Inspectoratele silvice și chiar din Apele Române. Să știți că acolo am stricat niște interese. Dincolo de toate acestea, cel mai important este ce am făcut, ce lăsăm în urma noastră. Eu m-am străduit, am fost un ministru transparent, un ministru cu bune intenții”, a  conchis Lucia Varga.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.