O femeie cameraman, surprinsă lovind refugiații în Ungaria (video)

O femeie cameraman din Ungaria a fost surprinsă lovind refugiații la un centru de primire din Röszke. Petra Laszlo filma pentru canalul YouTube N1TV. Pe filmare se poate vedea foarte clar cum operatorul TV pune piedică unui bărbat care fugea de polițiști și care ținea în brațe o fetiță. Într-un alt moment, Laszlo este văzută lovind o fată cu piciorul. Un jurnalist german a filmat secvențele și le-a postat pe Twitter.

Înregistrarea incidentelor din perspectiva cameramanului a fost difuzată ulterior pe postul N1TV.

„Un coleg de la N1TV s-a comportat astăzi (marţi) într-un mod inacceptabil, la punctul de primire de la Roszke. Contractul de muncă al femeii cameraman a fost reziliat imediat, începând de astăzi. Noi considerăm subiectul închis”, a precizat redactorul-şef Szabolcs Kisberk, citat într-un comunicat.

Incidentele au avut loc în timp ce sute de migranţi au rupt cordonul poliţiei.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.