Oferte inedite la tIMOn, apartamente în imobile cu grădina pe acoperiș (Galerie foto)

Ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Naţional, tIMOn, a început astăzi la Bucureşti, cu peste 5.000 de locuinţe listate. Vă prezentăm câteva imagini cu proiecte imobiliare finalizate sau în stadiu de construcție:

Vile în Paradisul Verde, Corbeanca, prețuri de la 50.000 de euro


Metropolitan Residence, zona Berceni, prețuri de la 35.000 de euro

Onix Residence, zona Plevnei, prețuri de la 35.000 de euro

Onix Residence, zona Plevnei, prețuri de la 35.000 de euro

Vitan Residence 2, zona Vitan, prețuri de la 46.000 de euro

Metropolitan Residence, Aviației, prețuri de la 91.000 de euro 

New Town Residence, zona Dristor, prețuri de la 62.000 de euro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.