Paul Krugman este, de fapt, coreeanca Kim Lane Scheppele

Întreaga reţea de agenţi de influenţă ai fostei Puteri pedeliste, susţinută din banii publici gestionaţi de diverse instituţii ale statului, continuă dezinformarea opiniei publice din străinătate despre atmosfera politică din România. După o metodă exersată ani de zile, informaţiile din presa străină sunt apoi livrate distorsionat în presa din România, ca şi cum ar reprezenta opiniile unor oficiali din diverse ţări ale lumii.

În diversiunea pedelistă au fost folosiţi Paul Krugman, laureat al Premiului Nobel, şi colega lui Cătălin Avramescu!

În “Evenimentul zilei” de vineri, 06 iulie a.c., la pag. 2, în colţul din stânga sus, la rubrica “Declaraţia zilei”, este reprodus un fragment care, chipurile, i-ar aparţine lui Paul Krugman, laureat al Premiului Nobel: “Ponta încearcă să se agaţe cu disperare de scaun, chiar dacă zdrobeşte instituţiile constituţionale”. Grav, foarte grav, ar zice cineva care citeşte o astfel de declaraţie a unei astfel de personalităţi care a fost distinsă cu Premiul Nobel pentru economie.

Kim Lane Scheppele

Numai că, acelaşi ziar, la pag. 5, sub titlul “Reacţii dure din partea cancelariilor europene”, reproduce aceeaşi declaraţie scoasă în evidenţă în pag. 2, numai că i-o atribuie… profesoarei Kim Lane Scheppele de la Universitatea Princeton!

Aici aflăm chiar de la Laura Ciobanu, redactorul “Evenimentului zilei”, că, de fapt, laureatul Premiului Nobel n-a scris nimic despre situaţia de la Bucureşti, ci doar a preluat pe blogul său un articol postat nu se ştie unde de către profesoara coreeancă! În nici un caz în “New York Times”, cum s-a înţeles, căci acolo este găzduit doar blogul lui Paul Krugman!

Cine o fi Kim Lane Scheppele, pe care cei de la “Evenimentul zilei” au vrut ca puţinii lor cititori s-o confunde cu laureatul Premiului Nobel, nu ştie nimeni. Poate doar fostul consilier prezidenţial Cătălin Avramescu, actualmente ambasador în SUA, care şi-a publicat cartea despre “Istoria canibalismului” exact la – ce coincidenţa dracului! – editura Universităţii din Princeton, adică exact acolo unde predă… coreeanca Kim Lane Scheppele!

Curat murdar, mon cher!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.