Peste 40 de hoteluri de pe litoral, înscrise în programul Litoralul pentru toţi

Programul ‘Litoralul pentru toţi’ va demara la data de 1 septembrie, iar începând din 18 august doritorii pot face rezervări prin intermediul agenţiilor de turism autorizate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România  pentru cele peste 40 de hoteluri înscrise, a anunţat, duminică, într-un comunicat de presă, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

Perioada de desfăşurare a programului ‘Litoralul pentru toţi’ va fi de o lună şi jumătate, data finală fiind estimată pentru 15 octombrie a.c.

Potrivit FPTR, biletele au fost puse în vânzare în agenţiile de turism, iar în ofertă s-au înscris 40 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un numâr de aproximativ 6.500 locuri pe serie, echivalentul a 40.000 de turişti cazaţi.

Turiştii care achiziţionează un sejur prin intermediul programului ‘Litoralul pentru toţi’ vor beneficia de un Voucher de atracţii Litoral, oferit de către Consiliul Judeţean Constanta, şi care
asigură o intrare gratuită la unul dintre următoarele obiective turistice din Constanţa: Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară sau Acvariul.

În ceea ce priveşte tarifele practicate în cele şase serii ale programului social, acestea sunt cuprinse între 179 de lei/persoană la un hotel de o stea (numai cazare), şi 549 lei/persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. În toate variantele de cazare, sejurul este de şase nopţi.

Listele cu unităţile de cazare sunt actualizate zilnic pe site-urile celor trei asociaţii partenere în program, respectiv FPTR, Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Patronatul ANAT.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.