Presa rusă: John McCain a ajuns la Chișinău cu circul său ambulant

Cunoscutul propagandist rus Dmitri Kiseliov, în emisiunea sa de autor, l-a comparat pe senatorul american John McCain cu un artist, care a ajuns la Chișinău cu circul său ambulant pentru a face un show provocator, transmite UNIMEDIA.

„Ieșirea le rampă a „artistului” a avut loc sâmbătă în Republica Moldova. Începutul a fost standard, „Rusia este o stație de gaz mascată într-o țară”. La Chișinău a apărut o nouă variație „Este o mafie care conduce cu o stație de gaz mascată într-o țară”. McCain nu s-a oprit aici, tuturor doritorilor din Moldova le-a promis să umple țara cu gaz lichefiat, iar studenților moldoveni le-a promis că-i va apăra „în cazul intervenției Federației Ruse”, spune Kiseliov.
Potrivit acestuia, la finalul discursului McCain s-a adresat cu un apel către moldoveni să determine singuri viitorul său și, citez

„Niciodată nu-i vom permite Rusiei și lui Vladimir Putin să priveze poporul din Republica Moldova de libertăți și drepturi, dar și posibilitatea să-și aleagă viitorul”.

„Aceste tâmpenii nu pot fi comentate, deoarece nu au nici un sens. Este un simplu show. McCain nu poartă nicio răspundere pentru cuvintele sale din două motive: primul motiv este secret, deoarece nu putem divulga diagnoza medicală, mai ales a unui pilot doborât într-un război; al doilea motiv – statutul lui McCain nu-i permite să ia decizii și, din fericire, nu răspunde pentru nimic. El e bun doar la show-uri provocătoare”, a comentat jurnalistul rus.

„Circul ambulant american” care a ajuns în Moldova și „poziția oficială a Washington-ului” exprimată joi la Geneva sunt două lucruri contrar diferite, a conchis Kiseliov.

În urmă cu o lună, Kiseliov spunea în emisiunea sa că „Rusia este singura țară în lume capabilă să transforme SUA în cenușă radioactivă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.